Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   "Kim bu ufaklık? {18} (Dolunay Kadim) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24651)

Duygu'Seli~ 04-03-2008 20:20

"Kim bu ufaklık? {18} (Dolunay Kadim)

;D gelmem mi.. ;) Valla Abdullah başşkanımız kendisi bilir isterse onunkinide koyarız ufaklık listemize.. :)

Düş Sokağı Sakini 04-03-2008 20:39

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Senden zamaninda hic hazzetmeyen hatta gicik kapan, akrabaligi yüzünden yönetici oldu diyen ben bile su an forumda olmandan cok mutlu oluyorsam kardes digerlerini salla gitsin ;)..
Surada kac hemsehrim varki zaten eldekini dagitmayalim 8)

burda bu gün yönetici değilsem, bu sözün etsi çok fazla ;) dediğin gibi yapıyorum,sallıyom gidiyolar ;D . sen gıcık kapsanda ben harbi sevdim seni. ben kolayına kimseye abi demem.

Duygu'Seli~ 04-03-2008 20:40

Arkadaşlar son uyarım..Lütfen konuda sohpet etmeyelim..Onun için ayrı bölümlerimiz mevcut.. :)

mavera 04-03-2008 20:41

Tolga kardesim beni az cok tanimissindir ben sana karsi hissettiklerimi hep dünde, bugünde arkandan degil yüzüne söyledim o zaman öyle kirginliklar olmus olabilir ama su anda inan hic bir eseri yok, simdi sana karsi hic bir önyargim yok aslinda kimseye karsi yok.
O yüzden tekrar foruma gelmene cok sevindim, insallah bir daha öyle cekip gitmezsin ;)

mavera 04-03-2008 20:41

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar son uyarım..Lütfen konuda sohpet etmeyelim..Onun için ayrı bölümlerimiz mevcut.. :)

bir arti versek görmezden gelir misin :D :D

Düş Sokağı Sakini 04-03-2008 20:56

Alıntı:

abi işte başka konularda muhabbet oldumu uyarmıyolar. ben bir şeyler yazdımmı peşinden uyarı. sonra geliyo benimkiler.

neyse öyle olduğuna eminim zaten, kırgınlığım yok sana karşı. olayları buralara getirenler belli. onlara hakkımı helal etmeyeceğim olacak bitecek (: bi sorun olmazsa buradayım inşallah, hep birlikte ;)

Duygu'Seli~ 04-03-2008 20:59

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

abi işte başka konularda muhabbet oldumu uyarmıyolar. ben bir şeyler yazdımmı peşinden uyarı. sonra geliyo benimkiler.

neyse öyle olduğuna eminim zaten, kırgınlığım yok sana karşı. olayları buralara getirenler belli. onlara hakkımı helal etmeyeceğim olacak bitecek (: bi sorun olmazsa buradayım inşallah, hep birlikte ;)

Sizi tanımıyorum ve size karşı bir kastım yok..Ben uyarıyı yalnız size değil genel olarak herkese yapıyorum..Konu dışında sohpet etmek yasak ve yasağı size hatırlatmakta görevim ayrıca..Lütfen kimse uyarılardan alınmasın..Uyarılar şahısları aşağılamak,susturmak vs için değil sadece kuralları hatırlatmak içindir.. ;)

Hüdaverdi 04-03-2008 23:28

Daha önce fotoğrafı koyulan kişilerin fotoğrafı tekrar konuyor mu ?

parabol 04-03-2008 23:45

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Tolay duygu bu alıngalığı yapacağın son insan olmalıdır kesinlikle seninle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum...Duyguyu az çok tanıyorsam..

Düş Sokağı Sakini 04-04-2008 00:09

öyledir umarım, tanıyıp göreceğiz inş.

All times are GMT +3. The time now is 16:38.