Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kim? Kimdir? (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Prof.Dr. Necmettin Erbakan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=249)

nuh 07-10-2007 17:16

Prof.Dr. Necmettin Erbakan

sayın recep tayyp erdoğan sayın erbakanın hapis cezasını ev cezasına dönüştürerek hata mı yaptı acaba diyorum bazen! sayın erbakan açıkca söylüyorum siyasetciler arasında en sevmediğim kişidir. bu foruma yakışmayacağı içinde ağzıma başka kelimeler almıyorum küfür değil yanlış anlamayın sayın erbakanı özetleyen bi kelime var onu burada söylemek isterdim ama neyse... bu milletin yakasından 22 temmuzdan sonra düşecek nasıl olsa!

pRoff 07-10-2007 17:17

Ya kimdir bu adam son zamanlarda tanıyamıyorum :D ;D

merve 07-10-2007 17:24

Alıntı:

CenneT-GüLü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
tabi sayın erbakan sayın erdoğanı okadar seviyorki aman allahım nasıl bi seviş öle

kardes sundan 4 sene öncesine kadar birlikte calisiyorlardi, ayni yolda yürüyorlardi, ve bu calisma yillarca sürdü, söyle böyle degil yani. burada hocanin sevgisini ölcecek degiliz. Erbakan hoca sayin Erdoganin bir büyügü olarak ona uyarida bulunabilir, bu onun en dogal hakki, ama sen ne diye hocayi sorguluyorsun anlamis degilim...
Selametle...

"akpartiye oy vermek cehenneme bilet almaktır" gibi sözlerle Erbakan hoca uyarıyor değil mi arkadaşım???

böyle uyarı mı olur yapmayın Allahınız seviyorsanız!!!

nuh 07-10-2007 17:41

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
tabi sayın erbakan sayın erdoğanı okadar seviyorki aman allahım nasıl bi seviş öle

kardes sundan 4 sene öncesine kadar birlikte calisiyorlardi, ayni yolda yürüyorlardi, ve bu calisma yillarca sürdü, söyle böyle degil yani. burada hocanin sevgisini ölcecek degiliz. Erbakan hoca sayin Erdoganin bir büyügü olarak ona uyarida bulunabilir, bu onun en dogal hakki, ama sen ne diye hocayi sorguluyorsun anlamis degilim...
Selametle...

"akpartiye oy vermek cehenneme bilet almaktır" gibi sözlerle Erbakan hoca uyarıyor değil mi arkadaşım???

tamamen katılıyorum artı bi beğeni ;)

CenneT-GüLü 07-10-2007 19:09

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı

Selametle...

:D kardesim bu konu hakkinda okadar cok aciklama yapildiki artik cevap vermeye gerek bile duyamiyorum. bu konu hakkinda bir baslik acildi onu okuyun...takmissiniz bir bilet gidiyor kardesim...siz nasil anlamak istiyorsaniz öyle anliyorsunuz...dogruyu anlamaniz dilegi ile...

CenneT-GüLü 07-10-2007 19:12

Alıntı:

murselyavuz Nickli Üyeden Alıntı
cennet gülü uyarıda bulunmak çıkıp meydanlarda halkı galeyana getirerek yapılmak zorunda değil...
veya tv ekranlarında demeç vererek, AK Parti'yi kötüleyerek değill...
sonuç olarak
telefondan, internet ortamından veya yüzyüze görüşerek de uyarıda bulunabilir, nasihat verebilir, fikir alışverişinde bulunabilir...

bildigim kadariyla ak parti saadet partisiyle bir baginin olmadigini acikca ortaya koymaya calisiyor,bu nedenle ne telefonla nede internetten birbirileriyle görüsme yapma imkanlari olamaz, cünki ak parti, saadet partisiyle is birligi yapiyor gibi dedikodularin medyaya yayilmasindan oldukca rahatsiz olur.

CenneT-GüLü 07-10-2007 19:18

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
sayın recep tayyp erdoğan sayın erbakanın hapis cezasını ev cezasına dönüştürerek hata mı yaptı acaba diyorum bazen! sayın erbakan açıkca söylüyorum siyasetciler arasında en sevmediğim kişidir. bu foruma yakışmayacağı içinde ağzıma başka kelimeler almıyorum küfür değil yanlış anlamayın sayın erbakanı özetleyen bi kelime var onu burada söylemek isterdim ama neyse... bu milletin yakasından 22 temmuzdan sonra düşecek nasıl olsa!

Erbakan hocamiz sadece Hakki üstün tutan bir milletin lideridir. Hakki üstün tutan bir Insana ne gibi bir tanimlama yapabilirsin merak ediyorum dogrusu. En sevmedigim siyasetci diyorsun, yahu sizin suan cok sevidiginiz Erdogan daha sundan 4 sene evvel onun yanindaydi, ne cabuk unuttunuz.ozaman sen ozamanlardan erdoganida sevmiyordun öylemi?komik olma lütfen...neyse fazla uzatmaya gerek yok...Selametle

yasinkirac 07-10-2007 19:48

Alıntı:

Bîçâre Nickli Üyeden Alıntı
Konu nezdinde Erbakan Hoca'yı ya da R. Tayyip Erdoğan'ı karalamaya çalışanları esefle kınıyorum. Ak Parti ahlâkına yakışı kalmayan hareketlerdir bunlar, bizim paçamızda olanlar onlar değil CHP ve MHP'dir, sağduyulu olalım lütfen.

aynen katılıyorum.hem ak gençliğin hemde saadetli kardeşlerimizin daha duyarlı olması gerekiyor.bu arada mustafa taşar kimki onun yazılarına inanayım.okumaya vakit bile ayırmam.başbakanımızın ve hocamızın zamanında yaptıgı icraatlar meydandadır

CenneT-GüLü 07-10-2007 20:14

Alıntı:

yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bîçâre Nickli Üyeden Alıntı
Konu nezdinde Erbakan Hoca'yı ya da R. Tayyip Erdoğan'ı karalamaya çalışanları esefle kınıyorum. Ak Parti ahlâkına yakışı kalmayan hareketlerdir bunlar, bizim paçamızda olanlar onlar değil CHP ve MHP'dir, sağduyulu olalım lütfen.

aynen katılıyorum.hem ak gençliğin hemde saadetli kardeşlerimizin daha duyarlı olması gerekiyor.bu arada mustafa taşar kimki onun yazılarına inanayım.okumaya vakit bile ayırmam.başbakanımızın ve hocamızın zamanında yaptıgı icraatlar meydandadır

haklisiniz...saygi cercevemizi asmayiz insallah...

nuh 07-10-2007 20:22

hoca değil bence sayın necmettin erbakan hoca nerden geliyor yaw

All times are GMT +3. The time now is 23:40.