![]() |
Erdoğanın "Bir Ailede En Az 3 Çocuk Olmalı" Sözünü Destekliyormusunuz?
Alıntı:
Hemşerim memleket nere başlığına dönmüş bir anda ondan biraz iğneleyici espri yapayım dedim di! Sanırım anlaşılmadı.! Neyse fazla meşgul ettim hakkını helal et.!' |
iyi hoş da
Hani iş...Üniv kapısında bekleyen orada yaşlanan insanlar...Yoksul yetişen yaşamaya çalışan insanlar... Zatenh şartlar uygunsa demiş başbakan.Demek ki sadece bakabilecekler yapsa yeter Yoksa rızkı veren Allah deyip 5-6 çocuk yapıp onların taleplerini karşılayamayan ailelere şiddetle karşıyım ... |
Alıntı:
yaa arkadaşlar ben yeterince yorum yaptım başlık hakkında ve konu dışında iki kelime ettik iğneleme için pek gerek yokyu yani :( |
Alıntı:
|
Nesilede çok önem verir Dinimiz Çocuk bereket getirir 3-5 gider ;D
|
Alıntı:
Yanlışım varsa affola! Hakkınızı helal edin! YORUMLARA DEVAM. |
BANA GÖRE 3 ÇOCUK YAPILMASI İSTEGİ MANTIKLI,ÇÜNKÜ BU ÜLKEMİZ İÇİN GEREKLİ...LAKİN HERKESDE YAPSIN DEMİYORUZ..BÜTÇESİNE GÜVENEN YAPSIN...BAZILARI ÇOK ÇOCUK OLURSA KÖTÜ İŞLER YAPAR KÖTÜ ALIŞKANLIK EDİNİR,DİYOR...ONU DEYİMİYLE...HADİ ORADAN...
|
Bence ülke içinde de nüfus dengeli dağılmalı.Yani Büyük kentlere nüfus yığılmamalı.Çünkü bu, çok büyük sorunlara yol açabiliyor. Mesela Almanya da nüfus böyle diye biliyorum...
|
yorumları okumadım....
ama şu bir gerçekki her çocuk rızkıyla doğar ve büyür... sevgili peygamberimizde...sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim buyuruyor.... bu durumda...hayırlı evlatlar yetiştirmekte her anne ve babaın görevi. olsa gerek..... sayın başbakana sonuna dek destek veriyorum... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 22:20. |