Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Trabzonspor (TS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=159)
-   -   ~ Akpartiforum Trabzonsporlular Tanışıyor ~ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=2541)

genç nesil 04-06-2008 13:26

trabzonsporlular burada, sen neredesun ;)

Alıntı:

sin61 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

genç nesil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

genç nesil Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar of çaykara ne farkeder hepisi bizum :)

ama gel görkiiii şurlu olmak bi başka ehe ehe ;D ;D

biri şur dedi sanırım. ama yukarı şurlu olmak ayrı bi ayrıcalıktır ((:

ordan burdan ŞURDAN :D

aşağı yukarı farketmez hemşerim ;D

etmez etmez haklısın, ama yinede yukarısı daha havadar 8)

baksenn...

Üç mevsim 05-06-2008 23:06

arkadaşlar bomba gibi geliyoruz... Allahın izniyle seneye şampiyonluğun en büyük adayıyız... Florin Cernat, Rukavina, Colman,

Masteroviç, Giray, lhan, Burak, Selçuk; Ceyhun ve Danilescu transferleri bitmek üzere... inşallah olurda seneye kupayı trabzona getiririz... yeter artık o şampiyonluğu bu şehir çok özledi... Sayın başkan ve yöneticilere bu yolda allahtan başarı diliyorum.... yer bordo gök mavi şampiyonsun trabzonum haydin gayri:)

Düş Sokağı Sakini 05-06-2008 23:11

seninle
fırtınam bu yolda hep seninle
nerde olursan ol gönlüm seninle
şampiyon trabzonum benim
karadeniz fırtınam benim! ;)

Necip Fazil 05-06-2008 23:13

Bir çuval adam alınmış ama, isimlerini ilk kez duyuyorum ;)

İnşaAllah söylediğiniz olur ...

VesseLam

mavera 05-06-2008 23:36

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bomba gibi geliyoruz... Allahın izniyle seneye şampiyonluğun en büyük adayıyız... Florin Cernat, Rukavina, Colman,

Masteroviç, Giray, lhan, Burak, Selçuk; Ceyhun ve Danilescu transferleri bitmek üzere... inşallah olurda seneye kupayı trabzona getiririz... yeter artık o şampiyonluğu bu şehir çok özledi... Sayın başkan ve yöneticilere bu yolda allahtan başarı diliyorum.... yer bordo gök mavi şampiyonsun trabzonum haydin gayri:)

Colman isi yatti..bu transferlerden olursa Cernat ve Selcuga cok sevinecegim ;)

Üç mevsim 05-06-2008 23:42

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı

Colman isi yatti..bu transferlerden olursa Cernat ve Selcuga cok sevinecegim ;)

arkadaşlar colman işi yattı gibi görünsede yönetimin bu konuda ısrarı var kendisi ile ön anlaşma imzalanmış kulubü ilede ön anlaşma yapılmış bizim olacak inşallah...

akgençlk 09-07-2008 22:19

Selam Trabzonlular ve Trabzonsporlular... Ben de buradayım... Bu yıl fırtına baya bir sert eseceğe benziyor. 8)

Üç mevsim 09-08-2008 02:04

Hoşgeldin akgençlik evet bu sene kuvvetli bir fırtına esecek piryoz çakacak ayrıca sık sık.. Hani Türüt diyor ya; piryoz çakayi piryoz, işte aynen öyle.. Ne mutlu ki bu tarihi sezonu Akpartiforum Trabzonspor'da hep beraber yaşayacağız ve bu tarihe burada tanıklık edeceğiz.

akgençlk 09-08-2008 16:07

Hoşbulduk ozgun_genc.. Forumda baya Trabzonlu varmış... Söylediklerine yürekten katılıyorum... Beşiktaşı yendiğimiz takdirde önümüz açık evelallah..

cihan_rte_24 10-16-2008 22:41

ben cihan..erzincanlıyım ama bir yanımda trabzonlu anam vakfıkebirli..trabzonsporun koyu bi taraftarıyım.

All times are GMT +3. The time now is 23:26.