Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25837)

ENGİNEER 04-16-2008 22:14

İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz?

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Evlilik bir insanın hayatında oynayabileceği en büyük kumardır. Kazanırsan çok mutlu olursun, kaybedersen dünyalar başına yıkılır. Şunu da unutma, kumarda kazanmak mucizedir! (Bu söz bana değil 40lı yaşlardaki doçent olan edebiyat hocama ait. O, yıllardır bu düşünceyle avutmuş kendini, belki seni de 7 sene avutur.)

Ya söylediklerine katılıyorum Karaeşref...
Ama bu kumar değil ki...Hem zaten evlilik yüz güzelliği için yapılıyor...Karaktere bakarak yapılması gerekir...İnternette ve özelliklede forumlarda birinin cazibesinden önce karakterini anlamak daha kolay değil mi?
Neyse yaww...Yanlış anlaşılıcam varya şimdi ondan korkuyorum (:

ENGİNEER 04-16-2008 22:15

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
farkettim emre kardeşim. artık modlar 2 mizi yan yana koymaz heralde. bu arada birini bulursan arkadaşlarını haberdar etsin bende evleneyim (:

Merak etme zaten düğünü beraber yaparsak masraf yarıya düşer..Şimdi zurnacı davulcu falan off çok iş...Biraz sen verirsin biraz ben beraber evlneiriz...(:

Düş Sokağı Sakini 04-16-2008 22:16

yahu kayserili oldunu ne çok belli ediyorsun (: tamm sen yeterki iste kardeşim öle yaparız ;) bu arada birazdan duygu esip geçecek burada sanırım ???

_Yeniden_ 04-16-2008 22:17

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Evlilik bir insanın hayatında oynayabileceği en büyük kumardır. Kazanırsan çok mutlu olursun, kaybedersen dünyalar başına yıkılır. Şunu da unutma, kumarda kazanmak mucizedir! (Bu söz bana değil 40lı yaşlardaki doçent olan edebiyat hocama ait. O, yıllardır bu düşünceyle avutmuş kendini, belki seni de 7 sene avutur.)

Ya söylediklerine katılıyorum Karaeşref...
Ama bu kumar değil ki...Hem zaten evlilik yüz güzelliği için yapılıyor...Karaktere bakarak yapılması gerekir...İnternette ve özelliklede forumlarda birinin cazibesinden önce karakterini anlamak daha kolay değil mi?
Neyse yaww...Yanlış anlaşılıcam varya şimdi ondan korkuyorum (:

Emre hakkaten yanlış anlaşılıcan şimdi (:

Ama unutmamalı internette insanlar tam olarak karakterlerini yansıtmayabiliyorlar...Oldukları gibi değil de, olmak istedikleri gibi görünebiliyorlar...

Düş Sokağı Sakini 04-16-2008 22:17

onuda yüz yüze görüştüğünde çözerler olup biter. sanki hiç görüşmeyeceklermiş gibi ele alıyorsunuz

Zeynep 02-14-2009 20:15

internet üzerinde tanışılarak yapılan evliliklerde olabiliyor ama nekadar doğru orası tartışılır neyse bana gelirsek olmaz diyorum :)

Ertuğrul ÖZGÜL 02-14-2009 20:16

oradan kimseye güven olmazı işaretleyenler burda kimseye güvenmiyor lar o zaman niye böyle ise anlayamıyorum

genç_TÜRK 02-14-2009 20:29

NEDEN OLMASIN:)

Tarantula_ 02-14-2009 20:52

Evlenmem ama ordan kimseye güven olmaz seçeneğine şiddetle karşı çıkıyorum. 1yıl önce sorsalar öyle derdim ama artık öyle bir şey demiyorum çünkü çok iyi dostluklar kurdum hatta ailem kadar yakınım..

LeyaL 03-24-2009 15:37

Ya şimdi kimseye güven yok yani bilemeyiz ki sonuçta nettekilerde dışarıdakinin aynı..

All times are GMT +3. The time now is 10:01.