Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=153)
-   -   AK PARTİ FORUM KREŞTE.. ;)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27090)

eddie 04-30-2008 16:02

AK PARTİ FORUM KREŞTE.. ;))

ismihan kardeşim bu duyguyla ikinizin ortak çalışması mıydı?

eddie 04-30-2008 16:06

Alıntı:

ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
ismihan kardeşim bu duyguyla ikinizin ortak çalışması mıydı?

Yok ben sadece böyle bişey yazsana dedim, o da yazdı. :) Emek Duygu'nun, bana boşuna artı vermeyin, benim bir işime yaramıyor zaten, yazık ona verin sevinsin garibim. :D :D :D :D ;D

istemiyorsanız vermeyiz artı biz de.. :D duyguya da garibim demişsiniz ya.. :D :D

MaU_95 04-30-2008 16:08

:D :D :D :D :D

Ayşe_Berra:28 harf.. Üzgün
İsmihan: Şaşırmış niyeki..? Şaşırmış
Ayşe_Berra:Çünkü 'O' şimdi asker..

:D :D :D :D
Bu kadar ince espiriye diyecek laf bulamıyorum. Bu yeteneği inşallah iyi bir yolda kullanırsın ilerde

Hüdaverdi 04-30-2008 16:11

Çok güzel olmuş devamını beklerim :-* :-* :-*

+1 :-*

Duygu'Seli~ 04-30-2008 16:39

Alıntı:

Duygu sayende benimde artılarım artmış sağol ortak. ;)

Kız bak devlet yeni bir uygulama başlatıyor. Okul yapmak isteyenlere devlet desteği mi ne verilecek , arazi yardımı mı edilecekmiş neymiş, ayrıntıları bilmiyorum, öğreniriz. ;) Bak şekerim şöyle bir 200 bin YTL kredi çekiyoruz tamam mı?
Ben hesaplama yapıyorum arada. :D :D
Krediyi okul yapımı, okuunl içinin döşenmesi, materyaller falan bir güzel harcıyoruz sonra ödeyemeyip hapse giriyoruz. :D :D

Yok tabi şaka. ;D Bak en az 100 öğrencimiz olsa sınıflar öğretmen maaşları falan. kredi geri ödemesi 2-3 bin YTL olsa öderiz sanırım, hesapladım hepsini, yapabiliriz. Yani olabilir.İki Ayşeler sen, ben. Tamam mı ortaklarım? ;) 8) 8) 8)

Ak Kreş. kreşi büyük bir şehirde açmamız lazım uygun bir yere ama İstanbul bana uyabilir. Forumdan çocuğunu göndermeyeni vururum :D :D :D

??? Babam beni İstanbula göndermezkine.. ;D Ancak İstanbul'dan bir koca bulurum yollar yoksa cık olmaz..İskenderuna gelin siz burda çok zengin doktor vekil paşa çocukları var paraya para demez başka isim bulursunuz yani o derece.. ;D Fikir güzelde devlet bizi yarı yolda bırakmasın sonra..Ama forumdakiler çocuklarını gönderirse açığımız kalmaz su gibi para kazanırız valla..Laiklerde adından ürker kreşin..Ak kreş.. ;D

Alıntı:

MaU_95 Nickli Üyeden Alıntı
:D :D :D :D :D

Ayşe_Berra:28 harf.. Üzgün
İsmihan: Şaşırmış niyeki..? Şaşırmış
Ayşe_Berra:Çünkü 'O' şimdi asker..

:D :D :D :D
Bu kadar ince espiriye diyecek laf bulamıyorum. Bu yeteneği inşallah iyi bir yolda kullanırsın ilerde

??? ;D ;D teşekkür ettim bende bu kısmı beğendim ne yalan söyliyim.. :)

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel olmuş devamını beklerim :-* :-* :-*

+1 :-*

Teşekkür ettim uyus uyus Fbli.. :P ;D

Duygu'Seli~ 04-30-2008 17:53

Alıntı:

Buldum Duygu buldum! Acun'un "Var mısın? Yok musun" programına katılıp, kreş parasını çıkarıyoruz.. :D :D :D
Şöyle bir 100 bin 200 bin işimizi görür.
Yok ordanda para gelmedi seni Dest-i izdivaca gönderelim. :D :D :D Parası bol aklı kıt... :D :D :D

İşsizlik,10 bin ytl lik burs borcu, KPSS stresi başıma vurdu. :D :D Off ulen babalarda paşa değilki hemen açsak. :D :D :D
Ama aslında bu kredi ve devlet desteği işi güzel aklımda. ;) Bakalım belki ilerde olabilir, neden olmasın? 8) 8) 8)

***İsmihan Sultan Anaokulu*** 8) 8) 8) 8)

Aaaa :o Delüye bak..Cık Olmaz..Sen git izdivaç programına ben daha büyücem.. >:( ;D hem acunda kesin kaybederiz..Hamdi bey bizi gördüğü anda vazgeçer.. ;D Ne yapsak acaba..Ahmet Çakara mı katılsak orda kopyada veriyorlar.. ;D bence biz bu gidişle bir akıl hastanesine gönderilicez..Gitti kafa..Hep senin yüzünden..Kpss'yide zo geçeriz.. :( kaldık ortada..Son çare zengin bir koca bulmak.. :(

ENGİNEER 04-30-2008 17:58

Duygu güzel olmuş eline sağlık..4 seride sadece TÜRK EVLADI nickiyle kendimi gördüm..Demek ki bu olay bayağı eski ve ben yeni görüyorum (:

yolcu44 04-30-2008 18:03

:D :D

Duygu'Seli~ 04-30-2008 18:05

Alıntı:

Acun: Efendim hamdi bey.
Hamdi bey: ya oğlum acun gaza getir şu salakları rezil olduk ver üç beş kuruş gitsinler. :-X
Duyguseli: Söyle o hamdiye acun vallaha çok vermezse gebetürüm. >:( :D :D
Acun: Hamdi beyin yeni teklifi 38 bin Ytl
Duyguseli: sorma bişey yokum o salak hamdinin üç kuruşluk sadakasına. :D :D Vallaha bi dahakine çok vermezse gebetürüm, zaten 500 bin benim kutuda biliyom ayağını denk alsın hamdi ;D ;D ;D
Acun: Ne yapacaksın Duygu kazandığın parayla
Duygu: Vallaha önce Ak Kreş açacağız, sonra kalanıyla Baykalı uzaya göndercez. :D :D :D :D

:D :D :D delü ya.. ;D ;D ;D hakkaten gel İsmihan katılalım..Bak parayı alırsak forumdakileri tanımayız bile.. ;D ;D

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Duygu güzel olmuş eline sağlık..4 seride sadece TÜRK EVLADI nickiyle kendimi gördüm..Demek ki bu olay bayağı eski ve ben yeni görüyorum (:

??? Artıda verseydiniz keşke..Ayıp oldu şimdi bana karşı.. ???

oturanboğa 04-30-2008 18:05

çok güzel omuş...hatta +...ama burda ben resmen eziliyorum yav :'( :'( :D

All times are GMT +3. The time now is 19:34.