Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İlginç & Korku (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=209)
-   -   EĞER...................OLURSA CİN YANIMIZDADIR (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27263)

Bostancı 05-01-2008 20:53

EĞER...................OLURSA CİN YANIMIZDADIR

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
bence hyaldir senin gördüğün sonuçta çocukmuşsun ozaman

Hayal zihinde kurulur kardeşim gözle görülmez düşünüp kafanda tasarlarsın gözle göremezsin ;)Böyle diyeceğinizi tahmin etmiştim tabi inanıp inanmamak size kalmış ama ben hayal görmediğime eminim ;)

politikaci 05-01-2008 20:55

Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hayal zihinde kurulur kardeşim gözle görülmez düşünüp kafanda tasarlarsın gözle göremezsin ;)Böyle diyeceğinizi tahmin etmiştim tabi inanıp inanmamak size kalmış ama ben hayal görmediğime eminim ;)

cin görünmezz allah araya bir perde koymuştur insannlarla .. ben bu bildiğimle yürürüm ama gölge gibi görünüğünü duydum

Bostancı 05-01-2008 20:56

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
ben inanırım çevremde tanıdıgım insanların başına gelmişleri birebir dinlemişligimde görmüşlügümde var ki benim başıma gelen olaylarda var Allah'ımm bu gece nasıl uyucam ben yaaaaaaa :'( :'( :'(

Neler geldi başına anlatırsan sevinirim zaten damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış :)

BaDe_EsNa 05-01-2008 20:57

politikacı yanlışın var görünür ben görmüşleri tektek nasıl olduklarını tarif edenleri biliyorum hatta kagıda çizip gösterenleri..... :(

Kafes 05-01-2008 20:57

BOSTANCI cok tesekkurler hikaye icin cok korkmus olmalisin :( :( cokuzuldum

INSALLAH HICBIRIMIZIN BASINA GELMEZ

politikaci 05-01-2008 20:58

Alıntı:

politikacı yanlışın var görünür ben görmüşleri tektek nasıl olduklarını tarif edenleri biliyorum hatta kagıda çizip gösterenleri..... :(

ben hatta duymuştum arada perde vardır diye..alah benim başıma getirmedi çok şükür bend egörmedim

BaDe_EsNa 05-01-2008 21:03

Alıntı:

Alıntı:

ben inanırım çevremde tanıdıgım insanların başına gelmişleri birebir dinlemişligimde görmüşlügümde var ki benim başıma gelen olaylarda var Allah'ımm bu gece nasıl uyucam ben yaaaaaaa :'( :'( :'(

Neler geldi başına anlatırsan sevinirim zaten damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış :)

anlatmak isterdim ama anlatmasam iyi olur bu konuyu uzun süredir konuşmayı falan kendime yasaklamıştım bugün o yasak delindi normalde gece 1:30lara kadar falan yalnız kalabiliyordum ki bugün sabahki konudan beri kalamıcam artık :( şu an evde yalnızım arkadaşımı çagırdım şimdi o yanımda yoksa duramam yine anlatmamamı mazur görürsünüz umarım :-[ sizin yaşadıklarınızın dogrulugunada kesinlikle inanıyorum

Bostancı 05-01-2008 21:03

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

cin görünmezz allah araya bir perde koymuştur insannlarla .. ben bu bildiğimle yürürüm ama gölge gibi görünüğünü duydum

Allahın izin verdiğine görünürler.. ;)
Mescidi aksayı Hz.Süleyman(a.s) Cinlere yaptırmıştır.Peygamberimizde cinleri görüp onlarla konuşmuştur..Abdül Kadiri Geylani hazretleride Cinleri görebilen onlarla konuşan bir Evliyaydı...
Tamam bunlar büyük insanlar ama sadece gören onlar değil.Günümüzde'de görenler var bak arkadaşında başına gelmiş bir çok insanın başına geliyor sence hepsi hayalmi görüyor..??

politikaci 05-01-2008 21:04

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Allahın izin verdiğine görünürler.. ;)
Mescidi aksayı Hz.Süleyman(a.s) Cinlere yaptırmıştır.Peygamberimizde cinleri görüp onlarla konuşmuştur..Abdül Kadiri Geylani hazretleride Cinleri görebilen onlarla konuşan bir Evliyaydı...
Tamam bunlar büyük insanlar ama sadece gören onlar değil.Günümüzde'de görenler var bak arkadaşında başına gelmiş bir çok insanın başına geliyor sence hepsi hayalmi görüyor..??

tamam görünür diyelim...allah bir çocuğa neden böyle birşey göstersin? çocuk melektir günahsız saf ve temizdir. neden korkutsun allah ...?

Kafes 05-01-2008 21:08

canim belki de genelde cocuklarin gorme sebebi saf ve temiz olduklarindan allah Cinlerle onlara yardim e diyordur

All times are GMT +3. The time now is 05:59.