Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   işteeeee türk gençliğiinn efsane yemeği MAKLUBEEEEE (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27859)

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 00:56

işteeeee türk gençliğiinn efsane yemeği MAKLUBEEEEE

Alıntı:

gülsima Nickli Üyeden Alıntı
madem maklube erkek yemeğiymiş yapında yiyelim bulaşığıda bizden olsun :D baştan canımızı çektirip sonra kaçmak olmuyo >:(

oldu yapıp yollarız sana :D

gülsima 05-07-2008 00:58

Alıntı:

Düş Sokağı Sakini Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

madem maklube erkek yemeğiymiş yapında yiyelim bulaşığıda bizden olsun :D baştan canımızı çektirip sonra kaçmak olmuyo >:(

bunu söz olarak algılıyorum ona göreeeeee yapmassan istanbul il sınırları içine almam seniii ;D

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 00:59

Alıntı:

Alıntı:

Düş Sokağı Sakini Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bunu söz olarak algılıyorum ona göreeeeee yapmassan istanbul il sınırları içine almam seniii ;D

yahu ben tek başıma yapamam ki ??? onun kıvamını tam tutturmak lazım. yoksa prinç yerine taş yersin :D

romakudüs 05-07-2008 00:59

işte maklubenin kerameti resimleri bile insanı muhabbete sürüklyor kimbilir kendisi olsa ne olur :D

Necip Fazil 05-07-2008 01:00

Sormayın Levent Bey, bu şakirtler adama herşeyi yaptırır. Benide mutfağa soktularya, herkesten bekleyebilirsiniz artık bu tür işleri :)

Nasip diyelim Tolga kardeş, neden olmasın ;)

VesseLam

gülsima 05-07-2008 01:02

bananeeee başta yapar yollarız dedin bi şekilde hallet artık olmassa ben sana burdan adam gönderiyim yardım etsinler :D yemem gerekiyo bu maklubeyii :)

acizane44 05-07-2008 01:02

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Dehşet görünüyor... Hele de samimi dostlarla birlikte, tadına varmak tek kelime ile mükemmel oluyor...+1 :-*

+1 :)

tayyipleyiz 05-07-2008 01:03

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Sormayın Levent Bey, bu şakirtler adama herşeyi yaptırır. Benide mutfağa soktularya, herkesten bekleyebilirsiniz artık bu tür işleri :)

VesseLam

Sizin yaptıklarınız demek ki yenmeye değer nitelik taşıyor. Yoksa şakirtler, kolay kolay teslim etmezler mutfağı ve böyle nam salmış bir şaheseri... :)

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 01:04

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı

VesseLam

inşallah, tıfıllara can feda. keşke yine onlarla can cana olsak, haftada bir gün yetmiyor :(

Necip Fazil 05-07-2008 01:05

Bu konuda çok haklısınız, gerçekten Türkiye iken, değil biz mutfağa girelim, öğretmenlerimiz bize servis bile yaptırmıyorlardı. Bir Hadis vardı ya;

" Bir toplumun efendisi, o topluma hizmet edendir " diye ... Bunun şuuru içerisinde olmak, ve bununla amel etmek başka bir güzellik olsa gerek ;)

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 23:00.