Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Aile Hayatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=246)
-   -   Evlenmeyi Düşünenlere; (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29103)

Feyza 05-20-2008 00:31

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Feyzacım ne diyim Allah yardımcın olsun..ben bu evlenme işini bi daha düşiniyim :D :D :D

Düşün bence :) bak bana o benden uzak ben ondan uzak :D

ENGİNEER 05-20-2008 00:32

Evlenmeyi Düşünenlere;

Annemede sürekli erzak yardımı yapın diyenler gelirdi...Hatta bi kadın 2 katlı evi varken bile istemiş..Yuh dedim..Çok çıkarcı var...Kadın koları başkanı olmak çok zor...

Feyza 05-20-2008 00:32

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Bir dakika ömer abi beni evlenmek isteyenler listesine almadın değil mi hatayla kazayla? :D Aman dur sarsma karizmamızı.. 8) 8) Evlenmeyi istemek gibi kötü huylarım yok çok şükür. :D :D :D Gerçi bizim Peder niyeti bozdu arayanlara "gelin gelin ucuza vercem, hatta üstüne para bile vercem kurtulmak için" demeye başladı ama. :D :D
En iyisi ekmeğimizi elimize almak yoksa kimvurduya gideceğiz Allah muhafaza... :) :)

Ömer dağıttın bizim karizmayı :) >:(

Feyza 05-20-2008 00:33

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Annemede sürekli erzak yardımı yapın diyenler gelirdi...Hatta bi kadın 2 katlı evi varken bile istemiş..Yuh dedim..Çok çıkarcı var...Kadın koları başkanı olmak çok zor...

Oooo onları saymakla bitmez :D ya bu teşkilatta varya benim çok anım var hem acı hem tatlı. Çok şey öğrendim Şükür.

Meftun 05-20-2008 00:34

Evlenmeyi Düşünenlere;

ayyy feyza anlatma llütfen ya kadın programı gibi bu ne :(

ENGİNEER 05-20-2008 00:34

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Oooo onları saymakla bitmez :D ya bu teşkilatta varya benim çok anım var hem acı hem tatlı. Çok şey öğrendim Şükür.

Feyza abla banada biraz erzak versen diyorum...Yani ihtiyacım var.. 8)

Feyza 05-20-2008 00:35

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

O programları hiç sevmem diye bana kızar annem. Ya diyorum toplantıdan sonra gel tıpkısının aynısı :D İstediğin kadar ağla :D

Berika 05-20-2008 00:36

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

Alıntı:

O programları hiç sevmem diye bana kızar annem. Ya diyorum toplantıdan sonra gel tıpkısının aynısı :D İstediğin kadar ağla :D

ben de kaçıp gelicem istanbula ...yardımcın olabilirmiyim :D :D

Feyza 05-20-2008 00:36

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Feyza abla banada biraz erzak versen diyorum...Yani ihtiyacım var.. 8)

Artık çek veriyoruz. Erzak devri kapandı :) sen kaymakamlığa Partiden sana yardım çıkmaz :)

Feyza 05-20-2008 00:37

Evlenmeyi Düşünenlere;

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

ben de kaçıp gelicem istanbula ...yardımcın olabilirmiyim :D :D

Gel kızzz :D

All times are GMT +3. The time now is 21:17.