Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29334)

Kırık_Çocuk 05-22-2008 14:47

Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Allah'ını seversen ne hata yapmışlar bakanlık dönemlerinde bi anlat gözünü seveyim Kırık?

Bak takip ediyosun bu kadar bi dinleyelim eleştirdiğin noktaları?

sen galiba gündemden bir süre geri kalmışsın takip etmemişsin..İster m.alişahin-Halukulusoy karşılaşmalarını forumlardan ister haber sitelerinin dökümanlarından ister federasyonun resmi sitesinden rahatlıkla detaylıca araştır..Peşin hükümlerle savunma kimseyi..

Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki suiistimaller hakkında işlem tesis edilebilmesi için yapılacak şikâyet ve bildirimlerde, müştekinin suçtan zarar gören olması gerektiği, zarar görenin federasyon tüzel kişiliği olacağı tespitine yer verildiği görülmektedir. Bu durumda, heyetimizce tespit edilen ve suç teşkil eden hususlar hakkında Devlet Bakanlığınca suç duyurusunda bulunulmasına imkân olmadığı, bu konuda Futbol Federasyonu tüzel kişiliğince bir işlem yapılabileceği anlaşılmaktadır…”

Beceriksizliğiyle sonuçlanan atışmaları başbakanlık teftiş kurulu tarafından yapılan bu raporla m.ali şahinin cezai işlem yapma yetkisini kendisinde görmesini yalanlamıştır.
Bu ufacık bir gelişme fazlası senin de dediğin gibi internetten de bulabilirsin istersen aç kendisine sor :P
XOnun döneminde hergün Futbol federasyonuna bi seçim bi kongre diye diş geçiremedigini de biliyoruz.Fifa bile gelip denetleme yapıyordu siyaset federasyona müdahale ediyormu al sana imaz zedelenmesi..araştırrrmak lazım

Kırık_Çocuk 05-22-2008 14:49

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kirik madem cok bilgilisin br zahmet beni bilgilendir ;) eski basbakanlardan demirel,ecevit, erbakan, yilmaz, ciller, özal bunlardan hangisi siyasal mezunu ;)

Mantıklı olan şahit olduğum kadarını analiz etmektir..xSiyaset tarihini yazmak bana düşmüyor benim gündemim Partim ve Onun eylemleri Bundan önceki ...ler benim umrumda değil ki gündemim de olsun..Biz bugünü çözdük mü ki geçmişi geleceği sorguluyoruz..bize lazım olan sence çiller mi ecevitmi mi bugün mü?

eger bugünü konusuyorsak, bugün ki konjoktörüde göz önüne almaliyiz...zaman onlarin görevlerinin hakkini verip, vermedigini gösterecek..
o kisilerin hukuk cikisli olmalari illaki o alanda calismalari anlamina gelmez kaldiki görev aldiklari mevkilerde hukukla alakali ;)..
o insanlarin söylemlerini cimbizla alip burada carmiga germenin alemi yoktur,zaten belli kesimler yerden yere vuruyor bizde onlar zaten bos adamlar diyerek güvensizlik telkin edersek o malum kesimlerin ekmegine yag süreriz..
elestirmek baska birseydir, bos insanlar demek baska birseydir onlarin bos olup, olmadigina karar verecek kadar dolumuyuz onu tartisalim ;)

Haklısın belki ifadem biraz ağır olmuş ama konuşmaları havada kalmış olacağından kimse bundan çekinip ve ya nasiplenmeyeceğinden açıkçası yargının halen bizi sallamayacağından ötürü kızkınlıkla boş konuşuyor diyorum..neyse

ENGİNEER 05-22-2008 14:52

Sen bunu yazarken bende ak icraatlar yazarak internetten yapılan onlarca icraati buldum.Kulüplere felan yapılan yardımlar çok fazla...

Tek bir olay yüzünden bütün bir 5 yıl kötülenebililr mi?

Aç araştır diyorsunda benim sana anlatmak istediğim şu.Bu adam bir tane örneğinle kötülenebiliyor ama partide başarısız bir adam olsa bunu görevden zaten alırlar.Yani sen kendi kafanda geçenlerin kimsenin kafasından geçmediğini mi düşünüyorsun?
Tek düşünen varlık mısın?

Parti içinde ki insanlar 5 yıl boyunca hiçbirşey yapmayan adamı postalarlar.Devletin başına gelmek öyle hatıra gelecek şiyde değil li torpili var diyesin...
Adam başarlı oldu ki tuttular o makamda ama daha iyi yapabileceğini düşündükleri varsa bu sefer onu geçirebilirlerde bunda bir orun görmüyorum...

Kırık_Çocuk 05-22-2008 14:53

Ulusoydan hukuk dersleri

Ceza davaları hapis süresi talebiyle açılmaz. Başsavcılığın açtığı dava sonrası medyada yer alan ceza süresine bağlı bir yoruma paralel görüş bildirmek, hukukçu kimliğini taşıyan Sayın Bakan’ın, engin hukuk deneyimiyle ne ölçüde örtüşüyor? Kaldı ki Sayın Bakan açıklamalarında hukuk sürecinin başladığından da söz ediyor. Oysa başlayan hukuk değil, yine bir hukukçunun çok iyi bilmesi gerektiği gibi yargı süreci. Ve bu süreçte, hukuka göre suskun kalmak zorunluluğunu sanırız herkesten fazla Sayın Bakan’ın bilmesi gerekiyor.

benim bu zoruma gidiyor dostum anladın mı az evvelki başbakanlık teftiş kurulu tarafından yapılan rapor da bakanı yalanlar nitelikte

Ben bu hukukçuluğu sorguluyorsam suçlumuyum kardeşim...Bu adam şuanda adalet bakanıysa ben bundan niye endişe duymayayım bunu açıklayan yok..

Kırık_Çocuk 05-22-2008 14:53

Kusura bakma ama herhalde televizyorn izlemiyordun o zamanlar.Her akşam spor haberlerindeki atışmaları unuttun galiba :D

ENGİNEER 05-22-2008 14:55

Ben spor haberlerini izlemem kardeş.Sporla hiç alakam yoktur.Bjk'nin sırasını bile bilmem.Açıkçası Spor Bakanlığı kadarda gereksiz bir makam yok ama o mevkiye gelecek adamın yapabileceği fazla bir icraatte yok zaten...

Kırık_Çocuk 05-22-2008 14:56

ama ben endişelerimi giderecek şeyler duymuyorum mallesef sonrada boş konuşuyorsun damgası yiyoruz..Demokrasiyi çoksesliliği eleştiriyi hazmetmiş bir partinin üyeleri olduğunuzu düşünüyorum yinede..

Demokrat 05-22-2008 14:58

Alıntı:

ama ben endişelerimi giderecek şeyler duymuyorum mallesef sonrada boş konuşuyorsun damgası yiyoruz..Demokrasiyi çoksesliliği eleştiriyi hazmetmiş bir partinin üyeleri olduğunuzu düşünüyorum yinede..

bizim "bos konusma" dedigimiz bakanlara bos konusuyorsun söylemlerindir, ben hala daha icini dolduramadigin icin ayni görüsteyim evet demokrasiyi hazmettik ama hükümetin bir bakanina bos bir bakan demek sanki biraz hakarete giriyor ;)

Kırık_Çocuk 05-22-2008 15:01

Alıntı:

Alıntı:

bizim "bos konusma" dedigimiz bakanlara bos konusuyorsun söylemlerindir, ben hala daha icini dolduramadigin icin ayni görüsteyim evet demokrasiyi hazmettik ama hükümetin bir bakanina bos bir bakan demek sanki biraz hakarete giriyor ;)

o halkınakonusmasınlar ben personeldenh sorumlu bilmem neydim ben bilirim.Çalışmayacaklarsa bıraksın yerine çalışacak adam çok gibi hakaretler ederken ben seçtiğim adama bunu soylemişim hiç de çok değil kanaatindeyim neyse..Dönüp dönüp aynı şeyleri konuşuyoruz bir yerede geldiğimiz yok..

Demokrat 05-22-2008 15:03

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

o halkınakonusmasınlar ben personeldenh sorumlu bilmem neydim ben bilirim.Çalışmayacaklarsa bıraksın yerine çalışacak adam çok gibi hakaretler ederken ben seçtiğim adama bunu soylemişim hiç de çok değil kanaatindeyim neyse..Dönüp dönüp aynı şeyleri konuşuyoruz bir yerede geldiğimiz yok..

evet ayni seyleri diyoruz.. o zaman nasil ki sen onlara bos deme hakkini kendinde buluyor ve bunu normal karsiliyorsan o zaman benimde senin yazilarina bos dememe saygi duymani bekliyorum ;)

All times are GMT +3. The time now is 13:15.