![]() |
Türkiye`nin başına gelebilecek en büyük felaket sizce hangisidir?
Alıntı:
malının calınmamasını istiyorsan hayatını rahat yasamak sokakda gasp edilme korkun olmamasını istiyorsan Bu insanlar 500 ytl ile nasıl gecincez derken onların yanında saf tutarsın. Bu gecim sıkıntısı degil modern kölelik insanlar bir yerde patlıyolar |
Alıntı:
|
Alıntı:
milletin durumu senin anlattığın kadar kötü falan değil ne zaman çarşıya çıksam iğne atsan yere düşmez bi kalabalık var ve ellerinde poşetler dolu insanlar çok zor geçiniyorlarsa biraz zevklerinden kısarlar hırsızlık yapmakla neyi çözeceksin |
Kendinize gelin kardeşim hırsızlığı savunur duruma geldiniz
|
valla ya bunu da gördük hırsızlık savunuluyor pess doğrusu
|
Kesiceksin kolunu bacağını katil olursada asıcaksın biticek olay ya hapis az az. Allahın emri bu HAŞA başmı kaldırayım
|
Alıntı:
Arkadasım neden anlamak istemiyorsun su anda turkiyede yuzde 11 issizlik var ve calısanların yuzde 20 si asgari ücret alıyolar bunlar devletin kendi resmi rakamları Bana anlatırmısın güzel kardesim evin kira aldıgın maas 500 ytl nasıl gecinceksin Ben bunu ögrenmek istiyorum ama lafı istediginiz yöne cekiyorsunuz Sen yasayabilirmisin? |
Patlayanlar, patlamaya hazır bomba olanlar sanki ... :)
|
Bak kardeşim bizimde anlatmak istediğimiz allah herkese rızkını verir vermiyorsada ya o bir imtihandır yada Allahın öngördüğü şeydir.
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:53. |