Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Almanya'yı Yenebilecek Miyiz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33022)

BaDe_EsNa 06-24-2008 15:01

Almanya'yı Yenebilecek Miyiz?

Allah'ın izniyle kesin yeneriz diyorum ben
bizde bu azim bu hırs ve bu inanç olduktan sonra şansı da unutmamak lazım tabi kupa havada karada bizimdir 8)

politikaci 06-24-2008 15:02

Haydi Türkiyem.. Duanın sınırı olmaz.bir duayla neler değiştirilir.duanın sınırı olur demek Haşa Allahın gücünü hiçe saymaya dahi girebilir

Kırık_Çocuk 06-24-2008 17:46

Yani Alameti Farika
Dua etmekle hakedilmeyen bişeyi kazanmak diye bişey olabilir mi? Adalete sığar mı..?
Mesela öss ye çalışmayan ve başarısız birinin 4444 kere dua okuması kuranı hatmesi Allaha yalvarması onun kazanmasını mı gerektirir..Yada Dua eden akçaabat sebatsporun süper ligdeki 34 maçını da kazanması falan filan.....

İnsan çalıştığının karşılığını alır almalı,bu süreçteki zayıf yanları içinde Allahtan yardım dilemeli bunu da duayla yapmalı...
Örneğin sınava çalışmış birinin sınav günü işlerin yolunda gitmesini temenni etmesi kabuledilebilir doğru bir duadır..

yoksa kimse Allahın Duayı kabul etme edememe gibi bi sınırlılığı olduğundan konuşmuyor olayı oraya çekmesek..

Konuyla ilişkili olarak yine de Ümitsiz değilim Futbol bu ne zaman ne olaçağını kestiremeyiz

tayyipleyiz 06-24-2008 17:52

Hocam ben farklı bir şeymi yazmışım ... :)

Kırık_Çocuk 06-24-2008 18:12

gelen ilk cevaplar başka yöndeydi de ..
ben Yaratıcının gücünü sorgulama gibi bişey yapmadım ama öyle anlaşılmış..

tayyipleyiz 06-24-2008 18:14

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı
gelen ilk cevaplar başka yöndeydi de ..
ben Yaratıcının gücünü sorgulama gibi bişey yapmadım ama öyle anlaşılmış..

Ben öyle anlamadım inan ... Sadece boyut kazandırmaya çalıştım. :)

oturanboğa 06-24-2008 18:16

Allahııımmm inşallah yeneceğiz...yenilsek de artık hiç sorun değil...helal olsun

Müntesip 06-24-2008 18:27

Herşey sebepler dairesi içerisinde teşekkül eder,yani bir insan direk çamurdan yaratılabilirken şimdi anne-baba ilişkisinin çeşitli safhaları sonucu meydana geliyor ve gelişmesinde çevre şartlarıda önemli bir faktör olarak biliniyor vs vs.
Ancak unutulmaması gereken en önemli şey ise sebepleride Cenab-ı Erhamürrahimin(c.c)in yarattığıdır.Tümden gelim ve tüme varım olayının birleştiği nokta burası sanırım.
O sebeple maçın sonucuna bakacak olursak Türkiye defansı yerinde sağlam durur ve bireysel işler yapmayı bırakın kalkışmazlar ve almanların açığını sabırla bekler iseler kazanırlar diye düşünüyorum.Aksi takdirde biz gol yesekte son dakikalarda düzeltiriz olayı ALLAH(c.c.)'ın insanı tekrar çamurdan yaratması gibi bir mucize olur kanısındayım.
Umarım kelimelerim dini hassasiyetleri olan insanlar tarafından yanlış anlaşılmaz.
Hamd sadece ALLAH (c.c )'a !!!

Yâren 06-24-2008 18:32

Kadromuzun eksik olması beni çok düşündürüyor... Almanya rahat geçebilir. Bu iş birde yürek işi bellide olmaz

Neşe 06-24-2008 18:59

allahın izniyle yeneriz inşallah...

All times are GMT +3. The time now is 15:31.