Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=37106)

elif zeynep 07-23-2008 20:47

Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!

bu el-aizz'in kime hizmet ettiği anlaşılmalıdır, milli görüşcü olmadığı kesin, ya da yoldan sapma noktasına gelmiş ve milli görüş'ün manasına erişemeyen, varlık içinde yokluğa gark olan bir gazete olduğu kesin.

isimsiz 07-23-2008 20:47

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Milli görüşlü arkadaşlar siz olmasaydınız ne yapardık biz :)

dimi ya yoksa hemen kartel haberlerine inanırdınız :)

:D çok komiksin...sakın bir yere gitme olur mu :) hep burada kal :)

güzel ablam ben seni hiç üzer miyim zaten inşallah öğretmenlik okumayı düşünüyorum mestelektaşında olacağım :D

Demokrat 07-23-2008 20:47

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bu arada o kendilerini el-aziz diye nitelendiren kişiler 50 kişi felan ve elazığdalar bence dikkate alıncak kadar bile değiller :-*

Ne 50 kardeş daha da az

Sitelerinde 300'ü aşkın üye var,gazete bastıklarına göre destekçileri bir hayli fazla,buda onların 50 değil daha fazla kişi olduğunu göstermez mi ???

50 diyorlarsa 50 dir digerleri korsan üyeler ;D ;D

Demokrat 07-23-2008 20:49

Alıntı:

elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
bu el-aizz'in kime hizmet ettiği anlaşılmalıdır, milli görüşcü olmadığı kesin, ya da yoldan sapma noktasına gelmiş ve milli görüş'ün manasına erişemeyen, varlık içinde yokluğa gark olan bir gazete olduğu kesin.

belkide dedikleri gibi gercek milli görüscü onlardir :) simdi birisi bana gercek milli görüscüyle, sahtesi nasil ayirt edilir anlatsin hadi sahte atatürkcüyü anliyorum günese tutuyor bakiyorum atatürk silüeti varsa o gercek atatürkcü :)

Hüdaverdi 07-23-2008 20:49

Alıntı:

Bende üyeyim ne var bunda
Üyeyim diye aynı mı görüşteyim?

300'ün 100'ü karşı görüş desek geriye kaldı 200 kişi,az sayı değil,üye olmayanlarıda saymak gerekirse :-*
50 kişi veyaz daha azı veya daha fazlası,1 insanın dahi neler yapabileceğini biliyoruz,insanları yabana atmamak lazım :-*

www.habervakti.com

isimsiz 07-23-2008 20:49

ya gençlik şuan araştırmadan herkesin peşinden gidebilir yani şimdi ben bir akparti sitesi açsam akpartiye oy veren gençler gelir üye olur benim amacımı niyetimi yada kim olduğumu araştırmazlar. :-*

hakansükür 07-23-2008 20:49

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

bu arada o kendilerini el-aziz diye nitelendiren kişiler 50 kişi felan ve elazığdalar bence dikkate alıncak kadar bile değiller :-*

Ne 50 kardeş daha da az

Sitelerinde 300'ü aşkın üye var,gazete bastıklarına göre destekçileri bir hayli fazla,buda onların 50 değil daha fazla kişi olduğunu göstermez mi ???

50 diyorlarsa 50 dir digerleri korsan üyeler ;D ;D

Kardeş sen habervakti o haberin linki veririmisin ? bende baksam şu habere ;)

Berika 07-23-2008 20:50

Amannn geçin bunları

Ergenokonlar patlıyor

demokrasi katlediliyor

siz neredesiniz?

gümbür gümbür gelmiyor sesiniz buraya...

Biir yer de haberin altına yorum yazmışlar ak parti gitmese milli görüş nasıl gelecek tekrar diye ???

Biz biliyoruz Allaha şükür neye inanacağımızı ;)

Meftun 07-23-2008 20:50

varsayımlar üzerinde ispat arıyoruz...güzellll.....

elif zeynep 07-23-2008 20:50

ya neyin tartışmasına dalıyoruz, ben bir milli görüşcü olarak kabul etmiyorum bu kimselerin söylemlerini ve eylemlerini. Miili görüş2den nasibini alamamış kimselerin üzerinden , milli görüş ve erbakan hocamı yıpratamazlar bu kimseler.

All times are GMT +3. The time now is 14:47.