![]() |
Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
bu el-aizz'in kime hizmet ettiği anlaşılmalıdır, milli görüşcü olmadığı kesin, ya da yoldan sapma noktasına gelmiş ve milli görüş'ün manasına erişemeyen, varlık içinde yokluğa gark olan bir gazete olduğu kesin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
50 kişi veyaz daha azı veya daha fazlası,1 insanın dahi neler yapabileceğini biliyoruz,insanları yabana atmamak lazım :-* www.habervakti.com |
ya gençlik şuan araştırmadan herkesin peşinden gidebilir yani şimdi ben bir akparti sitesi açsam akpartiye oy veren gençler gelir üye olur benim amacımı niyetimi yada kim olduğumu araştırmazlar. :-*
|
Alıntı:
|
Amannn geçin bunları
Ergenokonlar patlıyor demokrasi katlediliyor siz neredesiniz? gümbür gümbür gelmiyor sesiniz buraya... Biir yer de haberin altına yorum yazmışlar ak parti gitmese milli görüş nasıl gelecek tekrar diye ??? Biz biliyoruz Allaha şükür neye inanacağımızı ;) |
varsayımlar üzerinde ispat arıyoruz...güzellll.....
|
ya neyin tartışmasına dalıyoruz, ben bir milli görüşcü olarak kabul etmiyorum bu kimselerin söylemlerini ve eylemlerini. Miili görüş2den nasibini alamamış kimselerin üzerinden , milli görüş ve erbakan hocamı yıpratamazlar bu kimseler.
|
All times are GMT +3. The time now is 14:47. |