![]() |
Alıntı:
|
ben %40 -50 yi işaretledim.
ama genel seçimden daha fazla oy alcağına inanıyorum yerel seçimde. (inş. öyle olu) |
Alıntı:
Şehremini tebrik ederim çok iyi cevap veriyorsun.Ayrıca belki yeri değil ama söylemek istiyorum ,imzan çok güzel...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ak partinin yaptıklarını , havayı teneffüs edipte içindeki melokülleri aynı oranda tükettiğimiz halde görmeyenlerin aklına şaşarım , Ülkemizde mevcut olan otoriter güçlerin asimile olması , askerin hesap vermeye varan düzeye gelinmesinde , milletin iradesine sahip cıkma adına sağlıkta ki reformlar daha nicelerin son olarak da Türkiyenin dört bir yanına yapılan otobanvari yollar , yıllardır hiç bir hükümetin baş edemediği bu denli cetrefilli hizmetleri görmemek için bir insanın kalbi görelmesi gerekir . Eminimki bu halk bu hizmetlerin karşılığı olan teveccühünü sandıkta yine yüksek oranda gösterecektir. Görmek istemeyenler her şeye rağmen görmediklerini iddia edip bir başka bahar için hazan bekleyişine elbet bürünecektir.
|
% 50 den fazla olacağına eminim inşallah da öyle olur
|
37olucak
|
Partimiz çok yıpratıldı. Ama AK Parti halkın ta kendisi olduğu için yıpranan bi nebze yine halk oldu. Ak Parti halka verdiği sözleri tuttuğu için yıpratıldı. Bu millet yıllardan beri ezilmiyor mu? Ama her seferinde yanıtını vermiyor mu?
Yine öyle oldu, ve yine öyle olacak(!) Şahsen ben %50yi geçeceğini umuyorum.. %58 en tavan tahminim.. |
13 arkadaşımız ,%10 daha az oy alır demiş. Ve genel yüzde de bu oran %22 ye varmış. 59. katılımcının oy kullandığı bir oylamadan da bu kadar sağlıksız bir sonuç çıkardı!
Neden % 10 dan az oy alacağı ise belli değil:)) Herhalde şu olasılıklar var: 1-Asker yönetime el koyar ve AK PARTİ kapatılır. 2-CHP ye birden nur gelir ve milletin değerleriyle bütünleşerek oylarını %7o lere çıkarır! 3-Pusuda bekleyen Sayın büyüğümüz, bir parti kurar ve bu parti (!) çığ gibi büyüyerek bütün AK Parti oylarını kendine çeker! Teşkilatlarda çalışan arkadaşların değerlendirmesi şüphesiz daha önemli. Ama teşkilat üyesi olmayan biri olarak söyleyimki, kesin % 50 den fazla bir oy geliyor arkadaşlar. İzmir de bu görülüyor. Doğru adaylarla,İzmir ve ilçelerinin AK Parti li olması çok yakın geliyor bana. |
All times are GMT +3. The time now is 19:10. |