Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Ey Müslümanlar Neden Ak Parti? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50980)

Üç mevsim 01-29-2009 02:03

Alıntı:

şehadetyolcusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500059)
ELHAMDÜLİLAH BEN SÖYLERKEN ALLAH KALBİMİ BİLİYORDU ORADAKİ HAK BATIL GÜNÜMÜZ SİYASİ HAVASI İÇİNDİ YANİ SEİME GİDEN 21 PARTİ İÇİN ANLA ARTIK KARDEŞİM GİTTİĞİNİZ YOL YOL DEĞİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bilmem artık onun izahını Rabbimize yaparsın....

Necip Fazıl 01-29-2009 02:04

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500056)
putlaştırmak...ne dinimizde nede siyasi anlayışımızda vardır elhamdülillah...

söylenen o sözünde bence ağızdan çıkan anlık söz olduğunu düşünüyorum..

tabiki...ya "MİLLİ GÖRÜŞ" ya batıl değil..

ya milli görüş...ya milli görüş...;1

galeyana gelip dine bile zarar verici kelimeler kullanmayalım...

seçim zamanında gerçekten putlaşmaya varabiliyor fanatiklik..ama bu sadece saadetliler için değil..tüm siyasi destekçiler için geçerli maalesef...

ya"DİN"ve yine "DİN"başka yok...gerisi fani işler...

ne demek ya milli görüş ya milli görüş?

haa bunu kendi içinizde kabllenmenize karışamayız fakat dışarıya dayatma olarak söylenen br söz ise yazık size...

aşk-ı ilahi 01-29-2009 02:06

bak ablam...

yarıya gelmişsin...anladık...

hadi bakim bide yarıdan sonrayı okuda..

yorumuna bakim

Beylerbeyi 01-29-2009 02:08

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500064)

ne demek ya milli görüş ya milli görüş?

haa bunu kendi içinizde kabllenmenize karışamayız fakat dışarıya dayatma olarak söylenen br söz ise yazık size...

dışarıya dayatma anlamı yok o sözünde. kendilerince ya milli görüş ya milli görüş diyorlar. benim senin ya AK Parti ya AK Parti dememiz gibi.

Üç mevsim 01-29-2009 02:10

Alıntı:

salakadminler Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500063)
Bizim davamız sizin gibileri düştükleri kör kuyudan çıkarmak.Ama benim davama laf edemezsiniz asla.Ayrıca sana davan nedir diye soruyorum 2 saattir.Neden cevap vermiyorsun?Neyden korkuyorusn?.Ne şirki be Elhamdülillah Tek bir Allah'a inanıyorum ve elimden geldiğince onun yap dediklerini yapıp yapma dediklerini yapmamaya çalışıyorum.Asıl siz şu israilden bi vazgeçin artık. Ve müslümanım diye geçinmeyi bırakın. Bizim söylediklerimizden rahatsız olanlar bizim söylediklerimizi yanlış bulanlar, ispatlayın lütfen ne olur ispatlayın.. Yoksa karşımda 14 yaşında bir çocuk mu var ispatlayamıyorsunuz ?Herşeyi cıvıtıyorsunuz ...

İsraille yapılan anlaşma yüzünüze çarpıldıktan sonra bile Ya Rabbi şükür diyebilen insanlarsınız siz. Bu kadar at gözlükü adalet yoksunusunuz, izansız kişilersiniz. Sizden değil İslam davasına, ne Türkiye'ye ne insanlığa hiçbir fayda gelmez.

Necip Fazıl 01-29-2009 02:11

Alıntı:

şehadetyolcusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500062)
MERAK ETME ŞU AN BARAJI ZORLUYORUZ BU ARADA HATIRLARSAN ÖZAL DÖNEMİNDE DE %1 YAKINDIK AMA NE OLDU ÖNCE %7 SONRA İKTİDAR OLDUK YANİ ŞUNU DEMEK İSTİYORUM SİZ KONJÖKTÜR PARTSİNİZ MİADININZ DOLDU ABD ARTIK SİZİ GÖZDEN ÇIKARDI!!!!!!!!!!11111

ona bakarsan geçen seçimde de baraj sorunumuz yok diyodunuz... gördük sorunu... şimdide barajı zorluyoruz diyosunuz dikkat edin baraj kapakları açılırsa AK PARTİ'nin oyu sizi boğabilir... ;) ;;)

Üç mevsim 01-29-2009 02:12

Alıntı:

şehadetyolcusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500075)
BİZ SANA DAYATMIYORUZ 2 TANE ŞIK SUNUYORUZ YA ALLAHIN ASKERLERİNİN YANINDASIN YADA ONLARIN KARAR SENİN DİYORUZ AMA SEN SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORSUN

Siz, Peygamber döneminde yaşasaydınız emin olun, Hudeybiye barışını imzaladı diye Peygamberimize de çamur atardınız. Sizin zihniyetiniz budur !

Üç mevsim 01-29-2009 02:15

Alıntı:

şehadetyolcusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500084)
BAK KARDEŞİM BİZ SANA ANLAŞMAYI AÇIKLIYORUZ AMA SİZ BİZE AKP NİN NEDEN ZİNAYI SERBEST BIRAKTIĞINI AÇIKLAYAMIYORSUNUZ BU DURUMDA AT GÖZLÜĞÜ KİMDE KARAR VERİN

AK Parti zinayı serbest bıraktı dersen çarpıtmış olursun. Zina zaten serbestti. AK parti buna ceza getirmek istedi ve başaramadık.

Öyle yağma yok hemşehrim. Her fırsatta bize işbirlikçi diye sizsiniz. Refahyol Hükümeti de İsrail ile anlaşma imzaladı. Erbakan'a da işbirlikçi mi diyeceğiz şimdi. Objektif ol objektif

Beylerbeyi 01-29-2009 02:16

nicke bak ya 'salakadminler'

adamın nicki bile başlı başına banlanma sebebi.

Üç mevsim 01-29-2009 02:17

Alıntı:

salakadminler Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500089)
ne alakası var şimdi.Sen nasıl bu örneği verme cesaretinde bulunuyorsun?Adam gibi olsaydın konu buraya gelmezdi.Sevgili Peygamberimin (s.a.v) adını ağzına alırkende salavat getir..!

Bizim abdestimizden şüphemiz yok kardeşim. Siz dönünde geçmişe bakın !

Demek ki ne oluyormuş. Anlaşma yaptı kimse işbirlikçi olmuyormuş.

Bunu anlamanız yeter!

All times are GMT +3. The time now is 12:28.