Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Siyasi Görüşünüz Nerden Geliyor ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=51317)

pazarsineği 03-17-2010 21:26

ailem milli görüş sevdalısı.. temelini onlar attı diyebilirim siyasi görüş olarak ama siyasetten anlamaya başlayınca ben kendi görüşümü kendim şekillendirdim tabi :)

İntifada 03-17-2010 21:38

Recep Tayyip Erdoğandan geliyor.
Bir itanbullu olarak yönetim nedir ben ondan gördüm.

Küçüklüğümden beri hayranım kendisine

Şuayip 03-17-2010 21:50

Aklımın, vicdanımın beni sürüklediği yer olarak Ak partiyi tercih ettim.

unnamed 04-13-2010 04:47

Ailenin büyük bir faktör olduğu herkesçe bilinen bir konu. Ailem, özellikle Rahmetli Dedem çok büyük rol aldı, koyu bir parti yanlısı değil ülke sevdalısıyım. Bugün Ülkeme daha iyi hizmet verebilcek bir kişi çıkarsa onun peşinden giderim.

redyellow 04-14-2010 11:22

Siyasi görüşüm (bu konuya daha önce yazdım mı hatırlayamadım tekrar olursa kusura bakmayın::) küçüklüğümden beri Erbakan hocaya olan muhabbetimden geliyor.

Küçüklüğümden bu yana Erbakan hoca nerede ben orada oldum.

Bundan sonra da hep öyle olacak.

Hocamı seviyorum, ellerinden öpüyorum.

unnamed 04-14-2010 15:05

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732539)
Siyasi görüşüm (bu konuya daha önce yazdım mı hatırlayamadım tekrar olursa kusura bakmayın::) küçüklüğümden beri Erbakan hocaya olan muhabbetimden geliyor.

Küçüklüğümden bu yana Erbakan hoca nerede ben orada oldum.

Bundan sonra da hep öyle olacak.

Hocamı seviyorum, ellerinden öpüyorum.

Abi merak ettim, kusurumu bağışlayın..
Erbakan hocadan sonra ne yapacaksınız?

( İmalı bir soru değildir, kimse yanlış anlamasın;1)

hipermuhafazakar 04-14-2010 15:45

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732634)

bende merak ediyorum, hükümet sigarayı hiç içilmez bir hale getirmeyi başarırsa AK Partiyi desteklermisiniz gene ?? bir aralar sigaraya karşı ne hamle yapıtıysa hümümet burada protestoda görüyorduk sizi..bizi burda bi dövmediğin kalmıştı ;D

redyellow 04-14-2010 19:37

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732634)

Kesinlikle yanlış anlamam, yanlış anlayacağım kişiler farklıdır:)

Şaka bir yana Erbakan hocadan sonra Erbakan hocanın izinden gidenlerle birlikte olacağım Allah izin verirse.

unnamed 04-14-2010 22:21

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732641)
bende merak ediyorum, hükümet sigarayı hiç içilmez bir hale getirmeyi başarırsa AK Partiyi desteklermisiniz gene ?? bir aralar sigaraya karşı ne hamle yapıtıysa hümümet burada protestoda görüyorduk sizi..bizi burda bi dövmediğin kalmıştı ;D

:):)
Aynı konuda ki, farklı yorumumda Ülkeye hizmet etme amacı güden kişinin peşinden giderim, demiştim. Sigara konusu derin bir mevzuu yine zam yapılsın, yine ilk önce protesto edecek kişilerdenim:). Bu kadar ileri gideceğini zannetmiyorum yasağın, zamlar bizi yıkamadı, he illa geldi yasak ülkemin çıkarları benim sigaram dan daha önemli. Dövmek demeyelim de, hani nazı geçene sitem eder denir ya...:utangaç: öyle diyelim...
Vesselam...

unnamed 04-14-2010 22:22

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732762)
Kesinlikle yanlış anlamam, yanlış anlayacağım kişiler farklıdır:)

Şaka bir yana Erbakan hocadan sonra Erbakan hocanın izinden gidenlerle birlikte olacağım Allah izin verirse.

Yani bizim saflarımız da tamamen yer alıcaksınız, bu sonucumu çıkarayım? yoksa farklımıdır? Çokmu sordum acaba??????

All times are GMT +3. The time now is 18:02.