![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saadetcilerin, saadette gönlü olanların hepsi saadete verseler akp biraz zor bu kadar rahat olur. Saadetciler akplilerin bu forumda saadete davrandıkları gibi davranmazlar:) NOT: Forumda diğer partiler bölümü niye var?????? Foruma üye olma şartları arasına FORUMA ANCAK AKPLİLER ÜYE OLABİLİR diye bir madde koyun, kurtulun:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saadet forumlarını şööyle bir dolaşırsanız herşeyi çok daha iyi anlarsınız. Ben foruma gelmeyin demedin redyellow.. Lütfen anlamak istediğinizi değil söyleneni anlayın. Orada bir atışma oldu. O söze karşılık olarak bu sırıtan sayın üyemize cevap verdim.
Yani AK Partili biri, "gidin kendi forumunuzda ötün" derse bu komik olmaz ama Saadet Partili biri onun bu sözüne karşılık "iyi o zaman siz de kendi kendinize ötün" derse bu komik olur. Çünkü burası AKPartiForum, bunu anlatmak istedim. |
Alıntı:
senin nasıl ne olduğunu boş ver genele bakarım ben ha tanırsam kişisel olarak severim belkide ama saadetli olarak çooooook düşünmem lazım |
Alıntı:
terbiyeli ol sizlerin deyimiyle kendi sitenizde ötün... |
Alıntı:
|
Ya bu saadetliler ne yüzle siteye girip laf söylüyorlar yönetmenimmm üyelik de başbakanımızla ilgili özel bir soru sorun cevap veren girsin :) :)
|
Alıntı:
bu çözüm değil.. |
| All times are GMT +3. The time now is 02:39. |