Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92107)

Beritan 03-29-2009 20:15

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562876)
agresif değilim sana karşı normalde ama bizim konuştuğumuz konuya güzel olmayan bi şekilde cevap verdin o yüzden yoksa sana şimdiye kadar hiç ters davranmadım

bakın...seçim bitmiş.. oylar kullanılmış birazdan açıklanıcak..
bukadar güzel bir olay var..
eminimki ak parti, bişeyler yapıcak ve ak partilisin...
saadetlilerde yorumunu yapmış...alıntı yapıp tartışmanıza gerek yok dedim...
anlatmak istediğim....sonuçları beklerken umudumuz olsun tartışmamız değil..
umarım şimdi anlatmışımdır...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 20:26

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562878)
bakın...seçim bitmiş.. oylar kullanılmış birazdan açıklanıcak..
bukadar güzel bir olay var..
eminimki ak parti, bişeyler yapıcak ve ak partilisin...
saadetlilerde yorumunu yapmış...alıntı yapıp tartışmanıza gerek yok dedim...
anlatmak istediğim....sonuçları beklerken umudumuz olsun tartışmamız değil..
umarım şimdi anlatmışımdır...

tamam haklısın ama biz kendi aramızda konuşuyordun sp li yada başkası yoktu yekta-ak kardeşimle konuşuyorduk.

Beritan 03-29-2009 20:27

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562895)
tamam haklısın ama biz kendi aramızda konuşuyordun sp li yada başkası yoktu yekta-ak kardeşimle konuşuyorduk.

ben hepsini okudum musap bide banlanan biri vardı yanlış konumu geliyor aklıma..ki...sadece bu konu değil...
neyse kardeşim hakkını helal et....çekildim aradan...germek için bişi demedim...bunu anlatimde

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 20:28

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562898)
ben hepsini okudum musap bide banlanan biri vardı yanlış konumu geliyor aklıma..ki...sadece bu konu değil...
neyse kardeşim hakkını helal et....çekildim aradan...germek için bişi demedim...bunu anlatimde

onlar önceydi biz yeni 2-3 mesajlık konuşuyorduk başdan değil yani helal olsun sende helal et kardeşim

Beritan 03-29-2009 20:30

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562901)
onlar önceydi biz yeni 2-3 mesajlık konuşuyorduk başdan değil yani helal olsun sende helal et kardeşim

tamam..anlaştık o zaman...:utangaç:
ama ben musap kardeşimi yeni dün üye oldu diye hatırıyorum..yanılgım ondan..:)

Yektâ-Ak 03-29-2009 20:34

yani katılıyorum türk_of_the_toon arkadaşım size...
yanlış birşey söylediysek özür dileriz ki öyle birşey yapmadık munakaşada değildi yaptığımız şey her zaman ki muhabbet etmektir...konular basit ama üzerinde knuşulacak şeyler var...Saadet partisi gibi...

Yektâ-Ak 03-29-2009 20:35

Dun olabilir ama bizim şuanki konusu üzerinde muhabbet ettiğimz şey bugun gönderilmiş msj içindir arkadaşım...

Beritan 03-29-2009 20:35

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562913)
konular basit ama üzerinde knuşulacak şeyler var...Saadet partisi gibi...

konu basit saadet gibi.:karizmatik:.basit bişeyin üstünde durulmaya değmez....bu araya bile saadeti soktun...demek o kadar basit değil..;;)

Yektâ-Ak 03-29-2009 20:36

zaten basit olduğu için onu araya sıkıştırma gibi davranışta bulundum o sadece aralara girecek kadar basittir benim gözümde...

Beritan 03-29-2009 20:36

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562916)
Dun olabilir ama bizim şuanki konusu üzerinde muhabbet ettiğimz şey bugun gönderilmiş msj içindir arkadaşım...

anlatmama gerek varmı anlattığımı yoksa anladınmı?:)

All times are GMT +3. The time now is 22:33.