Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Saadet'in Kazandığı Belediyeler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92674)

Eşref 04-02-2009 02:35

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567823)
Yönetim istifaaa yönetiim istifaa yöneeetiim istifaaa.. :V

Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim ;D

Önce gücün yetiyorsa ihtilâl yap, devrim aşamasına sonra geçersin. Tabi ben oldukça ihtilâl yapman pek mümkün değil ;ı:

FarukARSLAN. 04-02-2009 02:51

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567875)
Önce gücün yetiyorsa ihtilâl yap, devrim aşamasına sonra geçersin. Tabi ben oldukça ihtilâl yapman pek mümkün değil ;ı:

Tamam.. Giderim pazardan alırım oyuncak tankımı zaten ergenekon gibi içinize işlemişim.. Karıştırıcam ortalığı sonunda yönetimi ele geçiriceeem..

Seni de asıcam, devrimin bedeli oluyor biliyorsun 3-5 damla kan filan ;D
En son Rodos'a mı ne sürmüştüm seni..
İyi biliyorsun beni :V

aşk-ı ilahi 04-02-2009 15:12

Alıntı:

LotuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567868)
Saadet partisi kendisini nasıl nefret ettirir sorusuna işte en büyük örneklerden birisi. Ya hu tamam, kazandığınız belediyeleri gidin kendi forumunuzda tartışın, sevgi yumağı olun,..

yaw halen forumunuzu tam tanıyamadınız her halde..

bu forumda diğer partiler başlığı olduğu sürece buna izin vardır..

ee..tabi uslubuna uygun derseniz amenna!!!

LotuS 04-02-2009 19:03

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568350)
yaw halen forumunuzu tam tanıyamadınız her halde..

bu forumda diğer partiler başlığı olduğu sürece buna izin vardır..

ee..tabi uslubuna uygun derseniz amenna!!!

Forumu bana mı öğretiyorsun ? :) bak bakalım kaç yılında üye olmuşum foruma. Karşısındakine saygısı olmayan insanlaraydı benim sözüm. Lakin neden bu denli yanlış anlayarak olayı saptırdınız açıkcası bunu da anlayamadım.

Özgür Çağrı 04-02-2009 19:46

Valla usame denen insanmı desem bilmiyorum canlı varlık gelmiş hakaretler yağdırmış bana şarapçı demiş :w:

şimdi bunlar Müslüman derler kendilerine değilmi

Vicdanınıza bırakıyorum

Benim için MİLLİ GÖRÜŞ VE SAP PARTİSİ bitmiştir :@:@:@

Beyazgülüm 04-02-2009 19:52

Zaten asıl bu şekilde saldırı yapanlardan kaçacaksın dini siyasete alet ediyorlar.. iyiki partilerimiz ayrılmış iyiki AK PARTİ gibi bir partiye mensubuz...Çok şükür...

Duygu'Seli~ 04-02-2009 20:01

Biz bazı siyaset bilmez ahlaksızlar gibi genel konuşmayalım bence.. Saadetli olupta gayet akıllı,saygılı ve gerçek milligörüşlülerde var.. Buraya gelipte klavye kahramanlığı yapan sözde milligörüşçülerin adiliklerini genele mal etmek büyük bir haksızlık olur.. Onları suçladığımız o adi konuma (çamur atmak ve iftira) düşeriz yoksa.. ;;)

Beyazgülüm 04-02-2009 20:05

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568643)
Biz bazı siyaset bilmez ahlaksızlar gibi genel konuşmayalım bence.. Saadetli olupta gayet akıllı,saygılı ve gerçek milligörüşlülerde var.. Buraya gelipte klavye kahramanlığı yapan sözde milligörüşçülerin adiliklerini genele mal etmek büyük bir haksızlık olur.. Onları suçladığımız o adi konuma (çamur atmak ve iftira) düşeriz yoksa.. ;;)

haklısın.. istisnalar hariç diyorum..

Özgür Çağrı 04-02-2009 20:28

Yahu çok iyi insanlar tanıyorum milli görüş camiasından ama bunları bu hakaret edenleri görünce iğreniyorum gerçekten :(

rte_ts_52 04-04-2009 01:36

kazandıkları beldediyelerden görülüyor
gerçekten FARK VAR

All times are GMT +3. The time now is 13:51.