![]() |
Alıntı:
|
enlerinde yer aldığım arkadaşlara çok teşekkür ediyorum....sitede daha çok yeniyim herkesi yavaş yavaş tanıyorum...2-3 gün içinde bende enlerimi yayınlayacağım....
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
enlerinizde yer almak güzeldi sağolasınız:saygılar: |
En Milliyetçi üye: türk_of_the_toon
En Anlaşılır üye: ......._Son_,ultrAstribun,K@rfez,Türk_of_the_Toon, milletin adamı TEŞEKKÜRLER ARKAdAŞLAR |
enlerinde bana yer verdiğin için saol meçhul
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim(: |
Alıntı:
Çok ileri görüşlüyüm efendim... :hihi2: |
En Aktif Üye: .......
En Yardımsever Üye: neşe En Ciddi Üye: .......neşe En Çok Rastladığınız Üye: .......neşe En Fanatik Üye: .......neşe En Tatlı Başbelası üye: .......neşe En Geveze Üye: .......neşe En Karizmatik Üye: .......neşe En Kibar Üye: .......neşe En Komik Üye: .......neşe En Daimi Üye: .......neşe En Paylaşımcı Üye: .......neşe En Sevimli Üye: .......neşe En Sinirli Üye: .......neşe En Heyecanlı üye: .......neşe En Sabırlı Üye: .......neşe En Sakin Üye: .......neşe En iyi İmza: .......neşe En iyi Kullanıcı Adı: .......neşe En Efendi Üye: .......neşe En Muhalefet üye: .......neşe En Bilimsel üye: .......neşe En Tekrarcı üye: .......neşe En Milliyetçi üye: .......neşe En Özgürlükçü üye: ......neşe En Aykırı üye: .......neşe En iyi Yorum yapan Üye: .......neşe En Kendine güvenen Üye: .......neşe En Anlaşılamaz üye: .......neşe En Anlaşılır üye: .....neşe.. En Yeteneğini yansıtan üye: ....... neşe ak kelebek yanımdan geçemez;;) |
burda neşe ye karşı duygusal bir bağ olmuş :D
|
All times are GMT +3. The time now is 19:10. |