Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Darbeler ve Darbe Girişimleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=387)
-   -   Atatürk'e 1 NUMARA dediler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=96954)

AK_Türk 04-20-2009 18:19

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586931)
Tamam bunların hepsi doğru SİZ NİYE YÖNETİM OLARAK BUNLARA GÖZ YUMDUNUZ DA BANLAMADINIZ (!)
BU KADAR ŞEY SÖLEMİŞ YENİ GÖRÜYORUM VE HALA OHH NE GÜZEL KEYFİ YERİNDE FORUMDA DURUYOR.BAN HANİ BAN ? !???

insaAllah bir gun banlanir uzulme :)

Duygu'Seli~ 04-20-2009 18:41

Ya yazımın tamamını okursunuz yada yorum yapmazsınız..!!

Bakın ne demişim,özellikle neyi belirtmişim en sonda..

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586926)

Yorumlarına verdiğimiz sert cevaplarımız ve mesajlarını silmememiz nedeniyle üslubunu yavaş yavaş yumuşatmaya başladı,sonrasında baktı ki başedemiyor gitti..

Uyarmadan banlayalım adaletsiz yönetim..!!
Uyaralım müsamaha gösterelim işini bilmeyen yönetim..

Biz bunlar gibisini çok gördük.. Uyardık uydumu o zaman eyvAllah..Yok uyarılara uymayıp devam etti sizin sitemlerinize gerek yok biz cezasını vermesini biliriz.. Kimi ne zamanm banlıyacağımızı gayet iyi biliyoruz..
Rahat olun..!!

Efendiliğini eleştirdiğim nokta,onun son yorumlardaki sakin ve yumuşak yorumlar yaptığını söyleyen arkadaşlar içindi.. ÇÜNKÜ İLK GELDİĞİNDE SANILAN GİBİ EFENDİ VE EDEPLİ DEĞİLDİ..!!

İlk geldiği yorumlarını ve uyarılardan önce edepsizin teki olduğunu ifade ettik..
Budur.. !!

Yıldırım 04-20-2009 18:45

MUHALİF ARKADAŞLARA BU MSJ SİLME VE BANLAMA OLAYINDAN BİRAZ MÜSAMMAHA GÖSTERMELİYİZ...ONLARI MESAJLARINI SİLEREK VE FORUMDAN UZAKLAŞTIRARAK ONLARI SUSUTURMAK İSTEDİĞİMİZİ DÜŞÜNEBİLİRLER...OYLSA FORUMDA Kİ MUHALİFLER TARTIŞMA ORATMINI ALEVLENDİRİYOR BENCE ÇOK GÜZEL...

Duygu'Seli~ 04-20-2009 18:48

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586997)
MUHALİF ARKADAŞLARA BU MSJ SİLME VE BANLAMA OLAYINDAN BİRAZ MÜSEMMAHA GÖSTERMELİYİZ...ONLARI MESAJLARINI SİLEREK VE FORUMDAN UZAKLAŞTIRARAK ONLARI SUSUTURMAK İSTEDİĞİMİZİ DÜŞÜNEBİLİRLER...OYLSA FORUMDA Kİ MUHALİFLER TARTIŞMA ORATMINI ALEVLENDİRİYOR BENCE ÇOK GÜZEL...

Edebini ve haddini bilirse eğer bunların hiç biri olmaz zaten.. Yaptığı yanlışları silip düzeltiriz,uyarırız..Uymadı banlarız..
Edebini bilen,aklı başında oturaklı,üsturuplu muhaliflerimizde var forumda.. Edebini bilene lafımızda yok,uyarımızda..

DadaşAkp 04-20-2009 20:08

canı sıkılan anıtkabire gidiyor şikayete, Allah var neyse sorununuz dua ediniz atatürkmü kurtaracak sizleri kalkıp töv be tövbe

DadaşAkp 04-21-2009 13:55

asaşım keselim bu dertlerden kurtulalım nasıl

Tarantula_ 04-25-2009 01:30

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592315)
Savcimiz diyor ki 1 numara sari saçli ve mavi gözlü. Bencede Atatürktür!

Kahrolsun ergenekoncular! Halka HÜRRIYET! Ne Mutlu Insanim diyene!

Şerefsizsin...

fetö 04-25-2009 02:13

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592322)
Hakaret etme!!!! Buna dusunce ozgurlugu denir, kapis?! :@:karasız:

git başka ülkede havla :|
senin gibiler gördüğü her delikten fırlamak zorundamı ya

fetö 04-25-2009 03:31

Alıntı:

Anti-Turk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592382)
ya bak tmm Ataturk kurmus olabilir bu devleti ama kürt soyisimlerini o yasakladi!!!!!! binlerce kürdü ve muslumani oldurdu. oysaki bizde bagimsizligimizi istiyoduk:@

Bkz: tealii islam cemiyeti sehitleri sapka icin oldurulen muslumanlar ataturk donemindeydi

eh be güzelim demedim mi başka yerde havla diye ha :|
atıldın işte :|

ATmaCA53 04-25-2009 03:35

Alıntı:

fetö Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592407)
eh be güzelim demedim mi başka yerde havla diye ha :|
atıldın işte :|

atılsa ne olurki yine gelir, yine bildiğini yapar.

aslında foruma yeni üye olanların mesajı değerlendirerek forum yöneticileri tarafından yayınlansa iyi olur 100 mesajı geçtimi yazmak serbest bırakacaksın adminlerden ricam böyle bir sistem geliştirsinler...

All times are GMT +3. The time now is 17:28.