Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   5 vakit namaz kılan komünist. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126692)

novek 04-09-2010 14:25

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729841)
Yahu ne izleyecem videoyu...
Sanmaki koyduğun videoları izliyoruz...
Sen benim soruma cevap ver...

Komunist bir sistemde maaşına zam isteyebilirmiydin...
Verilmediği takdirde grev gibi sendikal haklar kullanabilirmiydin...???

Ben Komunist ülkelerde hiç grev protesto iş bırakma eylemine rastlamadım da...

videoyolarımı izlemdiysen sana anlatıcak birşeyim yok .
çunku aradıgın cevaplar orda var.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

EpiVaTeS 04-09-2010 14:26

Bana milletin verdiği cevapları gösterip durma kendi cevaplarını sun bana...
Diyorum hala ısrar ile...
Komunist bir yönetimde Maaşa zam isteyebilirmisin...?
vermediği taktirde grev yapabilirmisin...?

novek 04-09-2010 14:30

ovv sen haklıymıssın ben yanlış biliyormuşum evet ok sen haklısın.
:):)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

EpiVaTeS 04-09-2010 14:37

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729850)
ovv sen haklıymıssın ben yanlış biliyormuşum evet ok sen haklısın.
:):)

YouTube Video

Acınacak haldesin biliyormusun...;;)

crownless king 04-09-2010 15:14

yav nevok bizim sorduğumuz sorulara cevap versen olay kapanacak asşlında . soru cevap şeklinde gidersek sorun çözülür

hipermuhafazakar 04-09-2010 19:15

novek seni Allahsızlığı yayma kürsüsü başkanına havale ediyorum, burda olsaydı sana nasıl kızardı kim bilir :)

novek 04-09-2010 19:34

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729976)
novek seni Allahsızlığı yayma kürsüsü başkanına havale ediyorum, burda olsaydı sana nasıl kızardı kim bilir :)

o filmi 1970 lerdde yapmıslar güya neymiş sovyetlerde komunizim zamanında allahsızlı yayma yetkilisi varmış amma beyin yıkıyorlar haa :)

YouTube Video

Mavera 04-09-2010 19:39

bu eleman hala daha buralardami :).. ya aramizdan biri gomunist olsunda su adamda bizi rahat biraksin :D

EpiVaTeS 04-09-2010 19:44

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729994)
bu eleman hala daha buralardami :).. ya aramizdan biri gomunist olsunda su adamda bizi rahat biraksin :D

sen ol işte...
solcumuyum diye sorguluyon ya bazen...;D

Mavera 04-09-2010 19:56

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729997)
sen ol işte...
solcumuyum diye sorguluyon ya bazen...;D

isim gücüm yok ekmegimin yarisini yoldasima verecem.. ben calisam aksama kadar yoldasim kahvede zaman öldürecek sonra ekmegimi paylasacam..
yer mi anadolu cocugu yemez :)

EpiVaTeS 04-09-2010 19:57

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 730006)
isim gücüm yok ekmegimin yarisini yoldasima verecem.. ben calisam aksama kadar yoldasim kahvede zaman öldürecek sonra ekmegimi paylasacam..
yer mi anadolu cocugu yemez :)

neden öyle diyorsun ki...
yoldaş değilmisiniz...
sonuçta paylaşmak güzeldir...
bende gidip leninistlerle takılacam baksana...
herşeye destek veriyorlarmış...
gomunist arkadaş öyle dedi...

crownless king 04-09-2010 20:41

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729994)

pekala novek yoldaş ben gomünist oldum rahatladın mı :D

EpiVaTeS 04-09-2010 20:59

Alıntı:

crownless king Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 730019)
pekala novek yoldaş ben gomünist oldum rahatladın mı :D

ama gomünist...
Komunist deeelll...;D

MaU_95 04-13-2010 10:12

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 728596)
bak şimdi diyelimki sen kendi ulkene komunizim denilen sistemi getirdin.
ama sen dindar oldugun için komunizmin dine bakışını begenmiyorsun.
ozaman dinle ilgili olan kısmını kabul etmezsen. onun yerine ahlaki ve dini bir sosyalizm kurarsın.
kimse sana komunizmi % 100 kabul et demiyor.
dini kısmını almazsın.?

ama bu forumdaki patron olan sermaye sahiplerinin işine gelirmi bilmem?

Güzel kardeşim, komunizm yıkılmaya mahkum bir yönetim biçimidir. Ayrıca insanların bugüne kadar kazandıklarını elinden alman gerekir. Kazanılmış hakları ellerinden alamazsın dinin buna izin vermez. Ve insanlar özgür olmalıdır. Özgürlükleri kısıtlarsan o sistem çatlar gider. Kapitalizm benim el üstünde tututuğum bir sistem değil kesinlikle. Ancak bu sistemde her insanın bir üste çıkma hatta zirveye ulaşma şansı var. Bu sistem ne yazık ki komunizmden daha iyi bir sistem. Herkes ister bütün insanlar eşit olsun. Ancak bu eşitik bir ilizyondan ibaret oluyor komunizmde. Biz zorlama, bir mecburiyet oluyor. Oysa şuanki sistemde herkes eşit şansa sahip, ha zenginin hiç, fakirin daha çok uğraşması gerekiyor. Bu bir gerçek. Ancak bu hayatı bir şekilde yaşayacağız.

Burası büyük bir tiyatro sahnesi, hepimizin rolleri var. Bu rolü oynarken tek yapmamız gereken Yüce Yaratıcının koyduğu kurallara uymak ta ki sahne arkasına geçene kadar. Orda zaten herkes aynı.

novek 06-16-2010 15:55

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 728242)
Ben düşüncene katılmıyorum Adem Ağabey Tartışmak seviyeli olduğu müddetçe zarar getirmez. Ben 2 arkadaşın münazarasını gayet dikkatle takip ediyorum.

İmamı gazalinin öğütüdür zıt görüşleri tartışmak

imam gazeli oyle bir şey soylemeseydi sen kendi beyninle dusunmeycekmiydin bunu?

novek 06-16-2010 15:57

Alıntı:

MaU_95 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732034)
Güzel kardeşim, komunizm yıkılmaya mahkum bir yönetim biçimidir. Ayrıca insanların bugüne kadar kazandıklarını elinden alman gerekir. Kazanılmış hakları ellerinden alamazsın dinin buna izin vermez. Ve insanlar özgür olmalıdır. Özgürlükleri kısıtlarsan o sistem çatlar gider. Kapitalizm benim el üstünde tututuğum bir sistem değil kesinlikle. Ancak bu sistemde her insanın bir üste çıkma hatta zirveye ulaşma şansı var. Bu sistem ne yazık ki komunizmden daha iyi bir sistem. Herkes ister bütün insanlar eşit olsun. Ancak bu eşitik bir ilizyondan ibaret oluyor komunizmde. Biz zorlama, bir mecburiyet oluyor. Oysa şuanki sistemde herkes eşit şansa sahip, ha zenginin hiç, fakirin daha çok uğraşması gerekiyor. Bu bir gerçek. Ancak bu hayatı bir şekilde yaşayacağız.

Burası büyük bir tiyatro sahnesi, hepimizin rolleri var. Bu rolü oynarken tek yapmamız gereken Yüce Yaratıcının koyduğu kurallara uymak ta ki sahne arkasına geçene kadar. Orda zaten herkes aynı.

hayır kazandıklarına asla dokunulmayacak.
ama uretim araçları ve tuketim malları olarak olaya bakarsak.
mesela sen çok çalışmışsındır. istedgin kadar tuketim aracı alabilirsin.
ama başkalarını paran ile somuremezsin.
buna gore bu çok çalışarak bukadar buyuk servet kazananların elinden hiç birşeyi alınmayacak paralarını istedikleri gibi harcasınlar.
ama artık işçileri çalıştırmayacaklar işçileri devlet çalıştırıcak.
tabiki bugune kadar emekleri ile kazandıklarını devlet elindne almıycak istedikler igibi harcayabilirler.

HaArP 06-16-2010 16:05

Alıntı:

İşsizlik neden var çünkü nekadar çok işsiz varsa, Çalışanlar okadar düşük maaşa razı edilir.

İşsizlik olduğu kadar işlerini beğenmeyenlerde var ! Dünyanın global sistemine göre işsizlik sıfırlanması mümkün değildir... Kim söylerse yalandır...

Alıntı:

İnsanlar Domuz gribinden değil, yetersiz beslenmeden hastalanıyor.
Domuz Gribi Küresel bir Komplodur :

http://www.dailymotion.com/video/xbq...the-facts_news

Alıntı:

kapitalizm:= parası olanın parası olmayana hukmettigi onu robot gibi kullandıgı sistem..
Komunizm = Parası olmayanın parası olana bahane ile şartlarını ''direniş'' ''sendika'' ile kabul ettirmesi olabilir...

Aslında İlluminati'nin sistemi budur... Tez, Anti-Tez ve Sonuçta Sentez... Tez Emperyalizm Anti-Tez Komunizm... Sonuç Sentez = Tek Dünya Devleti ve Tek Dünya Dini...

İlluminati nedir ? Rodshilt ve Rocefellar ailelerinin kurduğu Dünyayı yöneten Ağ'ın adıdır... Türkçesi= Aydınlanma...

novek 06-16-2010 16:09

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754467)

İşsizlik olduğu kadar işlerini beğenmeyenlerde var ! Dünyanın global sistemine göre işsizlik sıfırlanması mümkün değildir... Kim söylerse yalandır...

Domuz Gribi Küresel bir Komplodur :

http://www.dailymotion.com/video/xbq...the-facts_news

Komunizm = Parası olmayanın parası olana bahane ile şartlarını ''direniş'' ''sendika'' ile kabul ettirmesi olabilir...

Aslında İlluminati'nin sistemi budur... Tez, Anti-Tez ve Sonuçta Sentez... Tez Emperyalizm Anti-Tez Komunizm... Sonuç Sentez = Tek Dünya Devleti ve Tek Dünya Dini...

İlluminati nedir ? Rodshilt ve Rocefellar ailelerinin kurduğu Dünyayı yöneten Ağ'ın adıdır... Türkçesi= Aydınlanma...

peki bana soylermisin ak partiden rockefeller bursu ile amerikada okuyan varmı? :)

HaArP 06-16-2010 16:12

Alıntı:

peki bana soylermisin ak partiden rockefeller bursu ile amerikada okuyan varmı?
Peki Komunizm'in kurucularının Mason olduğuna ne demeli !

novek 06-16-2010 16:14

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754475)
Peki Komunizm'in kurucularının Mason olduğuna ne demeli !

masonmu bilmem ama masonm bile olsa 2x 2 = 4 dese inanmıyalımmı?
kurucularının kim oldugu beni ilgilendirmiyor.
fikirleri ne kadar mantıklı beni orası ilglendiriyor.
kurucları çooktan öldü. biz bugune bakalım insanlar sömürülüyormu ona bakalım.

HaArP 06-16-2010 16:18

Alıntı:

fikirleri ne kadar mantıklı beni orası ilglendiriyor.
kurucları çooktan öldü. biz bugune bakalım insanlar sömürülüyormu ona bakalım

İşte onların fikirleri Masonların fikirlerinin anarşist kısmı ! Tabiki herkez böyle düşünmez önemli olan onlar için Toplumun çoğunluğunun önderlik etmesidir... Fikirlere gelince Artık Kuantum Fiziği sayesinde Rahmani bakılıyor Elhamdülillah..

Sömürü konusunda katılıyorum sadece bu alan üzerine yazacağınız yazılara saygı gösteririm acizane şahsım olarak...

novek 06-16-2010 16:19

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754483)

İşte onların fikirleri Masonların fikirlerinin anarşist kısmı ! Tabiki herkez böyle düşünmez önemli olan onlar için Toplumun çoğunluğunun önderlik etmesidir... Fikirlere gelince Artık Kuantum Fiziği sayesinde Rahmani bakılıyor Elhamdülillah..

Sömürü konusunda katılıyorum sadece bu alan üzerine yazacağınız yazılara saygı gösteririm acizane şahsım olarak...

sömürü sistemin eseridir.
bende bu yuzden fikirleri ve sistemleri tartışıyorum. sizin gibi o masondu o şuydu diye şahısları tartışmıyorum.

sizde fikirleri tartışın şahısları degil.

İntifada 06-16-2010 16:20

Mesele basit dayı komünizmin ne demek olduğunu bilmiyor...
Komünizmin ağa babaları dinle savaşırken hepsi materryalistken kendisini nasıl komo görüyor şaşırıyorum...

HaArP 06-16-2010 16:24

Alıntı:

sömürü sistemin eseridir.
bende bu yuzden fikirleri ve sistemleri tartışıyorum. sizin gibi o masondu o şuydu diye şahısları tartışmıyorum.

sizde fikirleri tartışın şahısları degil.
Anlatamadım heralde... Sömürüden bahsederseniz katılırım demek istedim... Sistemlerden bahsedersek Komunizm'in Anti-Tez olarak İlluminati tarafından kurulduğunu beyan ettim... Her iki fikirde birbirine zıt gösterilirken Dünyada neler oluyor ?

Şahısları değil Şahısların nerelere hizmet ettiğini kast ettim...

Fikirleri çıkaranları konuşmadan Kim olduklarını ve Hangi Fikre sahip olduğunu konuşmadan olmaz... Mesele Net Nevus Ordo Seclorum ! 1 Doların Sırrı Türkçesi Yeni Seküler Düzen yada moda adıyla Yeni Dünya Düzeni... Mesele budur !

novek 06-16-2010 16:46

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754487)
Mesele basit dayı komünizmin ne demek olduğunu bilmiyor...
Komünizmin ağa babaları dinle savaşırken hepsi materryalistken kendisini nasıl komo görüyor şaşırıyorum...

ben şahısları tartışmayın dedikçe şahısları tartışıyorsun komunizmin aga babalarını bırak komunizmi tartış.

HaArP 06-16-2010 17:02

Alıntı:

ben şahısları tartışmayın dedikçe şahısları tartışıyorsun komunizmin aga babalarını bırak komunizmi tartış.
Ağa Babalarını bıraktığımızda Komunizmin tartışılacak bir alanı yok ki ! Sadece Anti-Tez olan bir araç... Sömürü bahanesi ile Duyguların ve Dinin sömürüldüğü bir Araç...

Bence sende yapılan sömürülerden bahset...

novek 06-16-2010 17:06

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754512)
Ağa Babalarını bıraktığımızda Komunizmin tartışılacak bir alanı yok ki ! Sadece Anti-Tez olan bir araç... Sömürü bahanesi ile Duyguların ve Dinin sömürüldüğü bir Araç...

Bence sende yapılan sömürülerden bahset...

duyguları ve dini somurerek insanları köleleştirenler. nolcak?

HaArP 06-16-2010 17:08

Alıntı:

duyguları ve dini somurerek insanları köleleştirenler. nolcak?
Onlar İnsanların bireysel Hataları... bunları öğütleyen yahut destekleyen bir sistem var mı ? Ayrıca dini sömürmek Din karşıtlarının işi... Detay verin derinlere inelim...

İntifada 06-16-2010 19:02

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754503)

Novek harbiden sana diyorum ben senin konulara yorum yaptıkça sen ne dediğini bilmiyorsun..

Yav komünizmi çıkaran adamları bir kenara bırakırsam komünizmi nasıl tartışacağım?

novek 06-16-2010 19:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754541)
Novek harbiden sana diyorum ben senin konulara yorum yaptıkça sen ne dediğini bilmiyorsun..

Yav komünizmi çıkaran adamları bir kenara bırakırsam komünizmi nasıl tartışacağım?

komunizmi çıkaran adamlar öldüüü.
gunumuze gel gunumuzde kapitalizmmi daha adil komunizmmi sebebi?

İntifada 06-16-2010 20:26

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754557)
komunizmi çıkaran adamlar öldüüü.
gunumuze gel gunumuzde kapitalizmmi daha adil komunizmmi sebebi?

Bence ikiside adil değil...
Biri faizcidir
diğeri hak olan kar kavramını engeller...

ortak özellikleri emperyalizm ve din düşmanlığı...
komünizm 120 milyon insan katili...

novek 06-16-2010 21:14

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754581)

Bence ikiside adil değil...
Biri faizcidir
diğeri hak olan kar kavramını engeller...

ortak özellikleri emperyalizm ve din düşmanlığı...
komünizm 120 milyon insan katili...

kapitalizm de 2 milyar insan katili napcaz

İntifada 06-16-2010 21:28

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754607)
kapitalizm de 2 milyar insan katili napcaz

Yine aynı şeyi yapıyorsun ben komünizmin yanlışlarını gösterince direk kapitalizmi öne sürüyorsun..

Ben öyle bir rakam şimdiye kadar duymadım ama bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmek gibidir diyen bir dinden olduğum için 1 in yada 10000000 önemi yoktur benim için..kapitalizme karşı olduğumu defalarca dile getirdim...
kapitalizm yılandır sende komünizm yılandır diyebilirmisin?

novek 06-16-2010 22:05

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754612)
Yine aynı şeyi yapıyorsun ben komünizmin yanlışlarını gösterince direk kapitalizmi öne sürüyorsun..

Ben öyle bir rakam şimdiye kadar duymadım ama bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmek gibidir diyen bir dinden olduğum için 1 in yada 10000000 önemi yoktur benim için..kapitalizme karşı olduğumu defalarca dile getirdim...
kapitalizm yılandır sende komünizm yılandır diyebilirmisin?

türkiyedeki sistem sence nasıl olmalı yani iki sistemdede karşı isen senin savundugun sistemin ozelliklerindne bahset.

İntifada 06-16-2010 22:17

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754628)
türkiyedeki sistem sence nasıl olmalı yani iki sistemdede karşı isen senin savundugun sistemin ozelliklerindne bahset.

Şu an ülkemde ne kapitalizm nede sosyalizm uygulanmadığı için şu an bir mahsuru yok benim için...

novek 06-17-2010 01:11

işte buna gulunur daha turkiyedeki sistemden haberin yok turkiyede kapitalizm vardır. şuanda

İntifada 06-17-2010 01:38

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754729)
işte buna gulunur daha turkiyedeki sistemden haberin yok turkiyede kapitalizm vardır. şuanda

doğru işte buna gülünür :w::w::w::w:
yoldaş devlet sosyalist değil diye hemen kapitalistmi oldu ya

novek 06-17-2010 01:58

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754748)
doğru işte buna gülünür :w::w::w::w:
yoldaş devlet sosyalist değil diye hemen kapitalistmi oldu ya

bana bi kapitalizmin tanımını yaparmısın yoksa kapitalizmden ikimiz farklı şeylerimi anlıyoruz.

İntifada 06-17-2010 02:03

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754761)
bana bi kapitalizmin tanımını yaparmısın yoksa kapitalizmden ikimiz farklı şeylerimi anlıyoruz.

yav yoldaş karma ekonomi duydun mu hiç :)
Bu kadar kit,idt olan merkez bankasının para politikasını hükümetten bağımsız düzenleyemediği ülkede ne kapitalisti...
Özelleştirme olunca hemen kapitalist olunmuyor ...

İntifada 06-17-2010 02:07

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754761)

Yoldaş biz senle anlaşamıyoruz nasıl olcak bu iş...
bak konu başlığıyla bizim geldiğimiz yere...
hemen kapitale çekiyorsun meseleyi
bu taktik stratejik çözümlemeyi nereden kaptın yoldaş...

All times are GMT +3. The time now is 23:02.