![]() |
Alıntı:
çunku aradıgın cevaplar orda var.
|
Bana milletin verdiği cevapları gösterip durma kendi cevaplarını sun bana...
Diyorum hala ısrar ile... Komunist bir yönetimde Maaşa zam isteyebilirmisin...? vermediği taktirde grev yapabilirmisin...? |
|
Alıntı:
|
yav nevok bizim sorduğumuz sorulara cevap versen olay kapanacak asşlında . soru cevap şeklinde gidersek sorun çözülür
|
novek seni Allahsızlığı yayma kürsüsü başkanına havale ediyorum, burda olsaydı sana nasıl kızardı kim bilir :)
|
Alıntı:
|
bu eleman hala daha buralardami :).. ya aramizdan biri gomunist olsunda su adamda bizi rahat biraksin :D
|
Alıntı:
solcumuyum diye sorguluyon ya bazen...;D |
Alıntı:
yer mi anadolu cocugu yemez :) |
Alıntı:
yoldaş değilmisiniz... sonuçta paylaşmak güzeldir... bende gidip leninistlerle takılacam baksana... herşeye destek veriyorlarmış... gomunist arkadaş öyle dedi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Komunist deeelll...;D |
Alıntı:
Burası büyük bir tiyatro sahnesi, hepimizin rolleri var. Bu rolü oynarken tek yapmamız gereken Yüce Yaratıcının koyduğu kurallara uymak ta ki sahne arkasına geçene kadar. Orda zaten herkes aynı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama uretim araçları ve tuketim malları olarak olaya bakarsak. mesela sen çok çalışmışsındır. istedgin kadar tuketim aracı alabilirsin. ama başkalarını paran ile somuremezsin. buna gore bu çok çalışarak bukadar buyuk servet kazananların elinden hiç birşeyi alınmayacak paralarını istedikleri gibi harcasınlar. ama artık işçileri çalıştırmayacaklar işçileri devlet çalıştırıcak. tabiki bugune kadar emekleri ile kazandıklarını devlet elindne almıycak istedikler igibi harcayabilirler. |
Alıntı:
İşsizlik olduğu kadar işlerini beğenmeyenlerde var ! Dünyanın global sistemine göre işsizlik sıfırlanması mümkün değildir... Kim söylerse yalandır... Alıntı:
http://www.dailymotion.com/video/xbq...the-facts_news Alıntı:
Aslında İlluminati'nin sistemi budur... Tez, Anti-Tez ve Sonuçta Sentez... Tez Emperyalizm Anti-Tez Komunizm... Sonuç Sentez = Tek Dünya Devleti ve Tek Dünya Dini... İlluminati nedir ? Rodshilt ve Rocefellar ailelerinin kurduğu Dünyayı yöneten Ağ'ın adıdır... Türkçesi= Aydınlanma... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kurucularının kim oldugu beni ilgilendirmiyor. fikirleri ne kadar mantıklı beni orası ilglendiriyor. kurucları çooktan öldü. biz bugune bakalım insanlar sömürülüyormu ona bakalım. |
Alıntı:
Sömürü konusunda katılıyorum sadece bu alan üzerine yazacağınız yazılara saygı gösteririm acizane şahsım olarak... |
Alıntı:
sömürü sistemin eseridir. bende bu yuzden fikirleri ve sistemleri tartışıyorum. sizin gibi o masondu o şuydu diye şahısları tartışmıyorum. sizde fikirleri tartışın şahısları degil. |
Mesele basit dayı komünizmin ne demek olduğunu bilmiyor...
Komünizmin ağa babaları dinle savaşırken hepsi materryalistken kendisini nasıl komo görüyor şaşırıyorum... |
Alıntı:
Şahısları değil Şahısların nerelere hizmet ettiğini kast ettim... Fikirleri çıkaranları konuşmadan Kim olduklarını ve Hangi Fikre sahip olduğunu konuşmadan olmaz... Mesele Net Nevus Ordo Seclorum ! 1 Doların Sırrı Türkçesi Yeni Seküler Düzen yada moda adıyla Yeni Dünya Düzeni... Mesele budur ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence sende yapılan sömürülerden bahset... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yav komünizmi çıkaran adamları bir kenara bırakırsam komünizmi nasıl tartışacağım? |
Alıntı:
gunumuze gel gunumuzde kapitalizmmi daha adil komunizmmi sebebi? |
Alıntı:
Bence ikiside adil değil... Biri faizcidir diğeri hak olan kar kavramını engeller... ortak özellikleri emperyalizm ve din düşmanlığı... komünizm 120 milyon insan katili... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben öyle bir rakam şimdiye kadar duymadım ama bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmek gibidir diyen bir dinden olduğum için 1 in yada 10000000 önemi yoktur benim için..kapitalizme karşı olduğumu defalarca dile getirdim... kapitalizm yılandır sende komünizm yılandır diyebilirmisin? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şu an ülkemde ne kapitalizm nede sosyalizm uygulanmadığı için şu an bir mahsuru yok benim için... |
işte buna gulunur daha turkiyedeki sistemden haberin yok turkiyede kapitalizm vardır. şuanda
|
Alıntı:
doğru işte buna gülünür :w::w::w::w: yoldaş devlet sosyalist değil diye hemen kapitalistmi oldu ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
yav yoldaş karma ekonomi duydun mu hiç :) Bu kadar kit,idt olan merkez bankasının para politikasını hükümetten bağımsız düzenleyemediği ülkede ne kapitalisti... Özelleştirme olunca hemen kapitalist olunmuyor ... |
Alıntı:
bak konu başlığıyla bizim geldiğimiz yere... hemen kapitale çekiyorsun meseleyi bu taktik stratejik çözümlemeyi nereden kaptın yoldaş... |
All times are GMT +3. The time now is 23:02. |