![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Allahtan oyumuzu kime verdiğimiz belli olmuyor :hihi2:
Seçim vaatlerinin bitmiş olması güzel bende oyumu rahat rahat kullanırım bari ;1 Ne baskısı :)biz ne zaman baskıya boyun boyun eğip de oyumuzu sattık :V |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sahibinden, ceyrek altina, az kullanilmis oy satilikdir! :)
|
Alıntı:
Oy kullanmayan arkadaşlar ile toplu oy kullanma sistemine geçilmiştir :) |
Alıntı:
tepesi atar şimdi ikimize de vermez oyunu :) bu arada biri çıkıp oyumu daha kullanmadım deyince mesajlar ardı ardına geliyor, neden acep :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
üzüldün mü? bak üzüldüysen ölümcül vuruşu kendime yaparım :( |
Alıntı:
|
Son günler. Bitsin artık kaç sayfa yorum olmuş.:)
|
Bitsin bitsinde...
kontörlerime pardon kuruşlarıma kavuşayım...=)) |
Alıntı:
|
O tanıdıklardan bende haliyle mevcut ağabey...;D
benimle iyi geçinmeni tavsiye ederim...;D |
:) Öyle ya o tarafını hiç düşünmedim ben biraz daha süküt edeyim.
|
Bana oy veren herkese teşekkürler. Biraz da politik konuşalım; Oy vermeyen,katılım gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler. Ayrıca Yarışan tüm arkadaşlarımıza, yayında ve yapımda emeği geçen..
:) 50 kontör de fena olmadı :) |
Güzel oldu güzel...=))
Kontörde yoktu iyimi...;D |
Alıntı:
|
:):):) Afiyetle yiyin...
|
beni çaldırıp kapatın ben de konturlerinizi yimeye çalışayım (:
|
Tebrikler arkadaşlar.
|
Alıntı:
:) |
Bana oy veren ve vermeyen tüm arkadaşara teşekkürler.:gül::çiçek:
Güzel yarışmaydı :saygılar: |
Ayın yıldız üyesi : Noktaların efendisi
Ayın Ak Üyesi : Ay_Yıldız Ayın Üyesi : M-U-R-A-T Anketimiz ben oy kullanmadan sonuçlanmış oldu :) Bu listede olup daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımızı ve kazanmaya hak kazanan ilk üç arkadaşımızı tebrik ederiz :çiçek: Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun ... Konuşma sürelerini kazanan arkadaşlar güle güle konuşsunlar :) yeni arkadaşlarımızdan oluşacak listeyle yine bu denli çekişmeli ve seçimi zor bir anket bizleri bekliyor... |
hayırlı olsun kazananlara :)
|
Alıntı:
|
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum...
|
Alıntı:
|
hayırlı olsun.
4. ve 5. ile aramda sadece 1 oy farkı var. hani onlara da bişiler verseydiniz iyi olurdu, yazık olmuş 1 oyla kaçırdılar 3.lüğü. bu arada kendimi de tebrik ediyorum. :) lobi faaliyeti yürütmeden, daha 1 aydır yazmama rağmen 3. olmamı başarı kabul ediyorum. aktif olarak katılsaydım 1.liği kimseye kaptırmazdım, 1. ve 2. olan kardeşlerim de geç başlamama dua etsinler, kontörlerini de güle güle kullansınlar.. :) |
Ben daha sesimi etmedim galiba beşinci olmuşum dikkatini çekerim murat. Sen az da olsa çalışmışsın. :)
|
Tebrikler :güzel:
|
Yav mayıs ayı geldi nerdeyse bitecek hala nisan ayı anketindeyiz:)
Yok bu mayıs ayı için bi başlık açacak babayiğit:) |
Yarışmaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
Redyellow abi yeni liste için istihbari bilgi var elimde :) bu akşam yeni liste hazırlanacakmış. Bu sefer yeni listeye giremessem yine sonraki ayı bekleyeceğim büyük ihtimalde bu ayda yokum. :) Umarım yeni listede siz olursunuz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bundan sonraki seçimlerde şöyle yapmayı düşünüyorum: Kim bana alacağı kontörün yüzde 10'unu gönderirse oyum ona diye ilan edeceğim, böyle daha karlı olurum herhalde:) |
Tebrik ederim :)
|
tebrikler... inşallah bu listelerde bizlerde yer alırız...
|
All times are GMT +3. The time now is 11:54. |