![]() |
Münazara ligi yorumlarınız...
hiç münazara görmedim.
konuyu da bilmiyorum ama , bende heyecanlandım ... :o |
Önümüzdeki yeni başvurularda sizde katılırsınız inşaallah .GErçekten çok zevkli ve heyecanlı :)
|
çok isterim :)
|
Alıntı:
|
istifade etmek için inşallah orda olacağım. :)
|
Alıntı:
|
sonuclari o kadar merak etmeyin ak ortaklar biz kazandik :)
|
Alıntı:
|
öyle düşünüyorum
|
sonuclar yaklaisk bir saat sonra burada duyurulacaktir..yavuz arkadasimizinki sadece bir temenni ;)
|
hımm ne diyim hayırlısı olsun hak eden kazansın..
|
:) :) Hayırlısı olsun ;)
|
arkadaslar sabirsizliginizi gidermek adina kazanan arakdaslari birazdan duyuruyorum..konular hakkinda detayli aciklamalar ise arindan geliyor...
|
Teşekkürler mavera :)
|
arkadaslar kararlar aciklanmistir, gerekceli karar yolda..;)..bu arada bazi yazilar hakkinda süphelerim mevcut arkadaslar, bazi yazilarin yarismacilar tarafindan yazilmadigi izlenimine kapildim..
bu konuda kapsamli bir arastirma yapacagim insallah hislerimde yaniliyorumdur.... |
Alıntı:
|
teşekkür ediyoruz herkese
|
biz de herkese teşekkür ederiz. bundan sonraki tartışmalarda tüm arkadaşlara başarılar dilerim..
|
tesekkür ediyoruz herkese bizde ;D ;D
|
kazanan arkadaslari tebrik ediyoruz..daha sonuclari aciklayacak iki arakdas daha var..malesef zamanim olmadigi icin gerekceli karari su anda yazamadim ama gerekceli karar geldikten sonra sizlerinde tatmim olacagini göreceksiniz..
birde arkadaslar sunun altini bir kez daha cizyiroum alinti yapmak, esinlenmek baska birseydir yaziyi baskasina yazmak baska birseydir..su anda yazilar incelenmekte eger böyle birsey oldugu tespit edilirse bunu yapan takim istisnasiz diskalifiye edilecektir... bu uyariyi yapmamin geregi ise kul hakki günahini vebal olarak almak istemememdir onun icin insallah ben sezilerimde yaniliyorumdur, insallah ben yanlis duyum almisimdir... selametle.. |
Tebrikler ArkadaşlaR... :)
|
Yazilari oldukca dikkatle takip eden bir üye olarak sunu söyleyebilirim ki, nasil bir edebiyat öğretmeni, öğrencisinin yazısına bakarak kime ait olduğunu anlayabiliyor ise, burada biz üyeler olarak uslupların kime ait olup kime ait olmadığını ayırt edebiliyoruz ...
Bazı şeyleri hakkı ile kazanmak en güzelidir, içimize sinmesi açısından ... Hakkı hukuku bilen kardeşlerimize selam olsun. VesseLam |
EVET ANAYASA MAHKEMESİNİN VERECEĞİ KARARI TÜM AKPARTİ FORUM ÜYELERİ HEYCANLA BEKLEMEKTE GELİŞMELERİ İZLEMEYE DEVAM EDİYORUZ BİZDEN AYRILMAYIN ;) :)
|
ülke meselesi haline geldi başbakanımızın görüşlerini de alalım :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
184 ü bile bulurum da baykalın huysuzluk yapmaması imkansız.... |
evet anayasa mahkemesi baskani sayin nurullah bey aciklamaniz bekleniyor 8)..yoksa demokrasiye kursun sikmis olacaksiniz..
bu arada yeni konulariniz cok harika biraz tüyo vereyim mi :D :D |
eveeetttt
|
eveeeeeeeeet
|
bekliyoz hadii daa ;D
|
Alıntı:
Saygılarımla |
nurullah bize A takımı deme biz ÇIĞLIK olduk ya
|
Ben bir saat verdim arkadaşlar 23:30 diye sizin için bir sorun olacak biliyorum.. Farkındayım.. ;) ;) ;) ;) Kusura bakmayın yanii
|
Herkes sonucu bekliyor ama, sonuc en önemsiz şey bence ... Birinci olmak veya olmamak ... Ne önemi var ki, yazdiklariniz ile bilgi edindik, Allah c.c. razı olsun cümlenizden ... Mevlanın rızası herşeyden güzel olsa gerek ...
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:34. |