![]() |
ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
ben evine zaman giren herkes cemaatçi demedimki haybeye yorum yazma !
ayrıca ben sadece bang bang in yazdığına yorum yaptım altında yazana değil bilmeden eleştirmek kolay |
işte farkımız bu...
biz 10bin kişi toplayıp 2 milyon geldi demeyiz 1milyon kişi dedikmi 1kişi getiririz (Bknz: Kazlıçeşme) aramızdaki fark abartmamaktır... ama bunlar anlamaz... |
demiştimya bizim işyerine iki gazete geliyor
diğeri inanın hizmetide bilmiyor.. başka şeyleride.. ama kendisi bir baba.. 3 çocuğu var... ve endişe duyuyor onlar için.. gazeteyi aldığından çok memnun.. ilkokul mezunu olmasına rağmen çok ama .çok bilinçli.. rasgele veya zorla almıyor gazeteyi.. |
Alıntı:
ya bu bir gerçek zaman gazetesi bir milyon ailenin evine girmiyor bir milyon insan onu okumuyor... |
bu traj posta gazetesinin yaptığı traja benzemez.bu trajın faydalarını hizmet yolunda kullanmak apayrı
|
Alıntı:
|
ben şuna inanıyorum
bir gazete demek en az 3 kişi demek.. ve o 3 kişide etrafını etkiliyor.. alan bir kişi Okuyan üç kişi etkilenenide katarsak 7 veya üzerine çıkıyor.. yani 700*7= 4.900.000 malesef gerçek bu.. her ne ederseniz edin bu gerçeği değiştiremessiniz..sadece insanların huzurunu bozarsınız.. kendi huzurunuz bozukya..onu etrafınızada saçmaya çalışırsınız..Allah hidayet versin..amin |
Alıntı:
Ben orda kişisel olarak birine yazmadın.Evine giren herkes cemaatci dedin de demedim. Sonuçta katıldığın kişiler ve ortaya attığın şeyin sonucunda çıkan bir düşünce bu.Bu konuyuda en başından beri takip ediyor ve ne yazdığımı biliyorum. |
Alıntı:
noter tasdikli ,belgeli tapu gibi senetli aboneler görmek istiyorsunuz.. en büyük sahtekarlık senetli sepetli oluyor malesef günümüzde.. eski den söz senetti ve de çok ama çok geçerli idi.. şimdi ise senet bile olsa güven yok..dolandıran dolandırana.. İnşallah bu tiraj gönül tirajı.. sayı 700 bin olabilir.. az bile.. bunun arkasında milyonlar var..gönülden bağlı milyonlar.. anadolu insanı demek gönül insanı demektir.. gönüllere girmek içinde gönülden olmanız lazım.. özü sözü doğru olmalısınız ki o gönülleri kazanasınız.. gazetemizde ak partimizde bu şekilde büyüyor evelallah.. |
Yeni Şafak, Vakit gazetesinden iyi gazete görmedim .... Zaman da iyi...
|
Alıntı:
bir insan düşünüyor diye bunca kavgayı çıkarmaya ne amaçla lüzum gördünüz acaba merak ettim doğrusu... bakınız burası kendini haklı çıkartma platformu değil, haksızsam bunu kabul etmekte zorlanmam. gördüklerimin yüzde atmışına duyduklarımın yüzde doksanına inanmam ama bizzat yaşadıklarıma inanırım. nitekim bir eve birden fazla aynı gazete girmiyor mu? öyle sözler etmişsiniz ki bi an için acaba kendi uydurmam mı bnm tüm bunlar diye düşündüm açıkçası(bu arada laflarım yalnızca alıntı yaptığım şahsa değildir) |
yakışır ....
da bir de anlayamadığım birşey var şu posta adı altında piyasa sürülen gazete müsveddesinin de belli bir traja sahip olduğunu söylüyorlar.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
ZAMAN GAZETESİNİ VE TEBASINI TAŞLAMAYA DEVAM BEYLER ve BAYANLAR..
bu başlık zaman gazetesi ne verip veriştirme başlığı
atın beyler bayanlar atın gazeteye ağzınıza geleni söyleyin.. serbest.. kimse bi şey demiyo.. nasıl demiyo derseniz "herşey söyleniyorya" diyebilirsiniz.. yani kilitleme silme falan olmuyor.. buralar sizin.. milli gazeteye bi şey diyecek olduk..sankim elleri ile yetkileri ile ağzımızı kapattılar.. bişey dedirtmediler.. demekki bize atmak yasak size serbest.. buyrun başlık zaten sizin için açıldı atın gazeteye.. bizde öööööylece izliyoruz.. SİZE EYVALLAH... |
ben okunacak tek gazete olarak zamanı görüyorum inşaallah okuyucu kitlesi katlanarak büyür diyorum.
|
Alıntı:
Geriye kalanı dersanler ve yurtlara! 500 bin azımsanacak bir rakam değil ki... |
Alıntı:
Bölüm yetkilisi bir arkadaşın böyle bir tepki sergilemesi beni oldukça şaşırttı açıkçası. Gerekli görüşleri biz kendisi ile paylaştık. Yine de buraya taşıma gereği duymuş . Vardır bir bildiği diyelim... |
Sorun, sıkıntı ne olursa olsun forum içerisinde yönetimi eleştirmek, burada görev yapmaya çalışan yetkili arkadaşları, görev yapmıyor veyahutta taraf tutarak görev yapıyor gibisinden eleştirmek yasaktır, helede Bölüm Yetkili'si arkadaşların bunu yapması tamamen abesle iştigaldir.
Sorun ve sıkıntınız varsa, size özel bölümler var açarsınız konunuzu tartışılır. Bu davranışlarınızın mazisininde olduğunu bilerek belirtiyorum ki, biraz dikkatli ve kurallara uygun davranın. VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
GERÇEKLER ZAMAN'LA ANLAŞILIR ...gün gelir bu gazetenin ne kadar önemli oldugunu herkes anlar
|
ZAMAN bir numara..
|
Zamanın pek çok yerde bedava dağıtılıp,bu işte doğan grubunun katkı sağladığını biliyoruz.Bizzat bizin kapıyada bırakıyorlar ama.....
|
Alıntı:
İyi güldüm valla.Doğan grubu ahaha.. :D :D |
Zaman gazetesi hakkettiği değeri buldu çok şükür.
|
STAR'ı da ilk 5'e dahil edebilsek...
|
Alıntı:
Şu gazetelere sahip olduğumuz için hergün şükrediyorum desem abartmam. Bunlar olmasa varya .... anlayan anladı |
türkiye de güzel evet..... hergün alıyoruz biz......
|
ne mutlu sizlere:))
ama ben Zaman Gazetesinin satılmayıp bazı yerlerde bedava dağıtıldığına şahit oldum... paraları çok heralde:) ne diyelim Allah arttırsın:D |
Alıntı:
kendinize ait bir dünyanız,bir dininiz,bir peygamberiniz,bir de gazeteniz varken artık İslamiyetin adını kullanmayın bence,Müslümanları da karalıyorsunuz... yolunuzu seçin... ya siyasal İslamcısınızdır... ya da Elhamdülillah Hz.Muhammed'in ümmetisinizdir... nasıl ki hem laik hem Müslüman olunmazsa;hem Müslüman hemde Siyasal İslamcı olunmaz. en az başbakanın iddiası kadar olabilme ihtimali var yani:)) |
Alıntı:
|
ÜLKEMİZDE MEDYANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUGUNU ANLAMAK İSTİYORSANIZ SABAH PROGRAMLARINA(BİR KAÇI EKSİK) ANA HABER BÜLTENLERİNE BİR BAKIN İNSANLAR NE KADAR UZAKLASTIRILIYOR İSLAM'DAN VE OLAYLAR NE KADAR CARPITILIYOR..OLAY ASLINDA ZAMAN GAZETESİNİN BEDAVA DAGITILMASI DEGİL (15 SENE ÖNCESİNE KADAR BEDAVA DAGITILDIGI YERLER VARDIII...BU YÖNTEM BÜYÜK DOGU DERGİSİNDE DE GECERLİYDİ,BİLMEM BİLİYORMUSUNUZ BÜYÜK DOGU DERGİSİNİ )...ANCAK BUGÜN ÖYLE DEGİL...KİMSE DE GAZETEYİ ON'AR ON'AR ALMIYOR ARTIK...(ALMASINDA DA BİR SAKINCA GÖRMÜYORUM AÇIKÇASI).BİLMİYORUM HİÇ KARSILASTINIZ MI SABAH'IN 7 SİNDE KADIKÖY İSKELESİNDE KOMUNİSTLERİN GAZETELERİNİ DAGITAN ADAMLARI.BEDAVAYA DAGITIYORLAR DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ ??? SABAHIN 7 SİNDE...ADAMLARA BATIL DAVALARINA BU KADAR SADIKKEN BİZ HAK DAVAMIZDA HALA GÖRÜŞ AYRILIKLARI İÇİNDEYİZ...BAZILARI TİRAJ'I KADAR OKUNMUYOR DİYORLAR,SİZE BİR ÖRNEK ;BEN ÜNİVERSİTEDEYKEN(HALA DA ÜNİ'DEYİM AMA:) )SABAHLARI BİR POAÇA EKSİK ALIR O POACA'NIN YERİNE DE ZAAMAN GAZETESİ ALIR OKULA GÖTÜRÜRDÜM.SINIFTA 20 ERKEK VARDI VE BUNLARIN EN AZ 15'İ BU GAZETEYİ OKUYORLARDI.VE BUNLARIN ARASINDA ASIRI SOLCULAR DA VARDI...ASLINDA OLAY İNSANLARIN GERÇEĞİ ÖGRENMESİ BUNUN İÇİNDE NASIL DAGGITILDIGI HİÇ ÖNEMLİ DEGİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ŞİMDİ SİZ KARAR VERİN SİZİN İÇİN NASIL DAGITILDIGI ÖNEMLİYSE OKUMAYIN BU GAZETEYİ AMA ÖNEMLİ OLAN GERÇEK HABERLERİ ÖGRENMEKSE BİR OKUYUN BU GAZETEYİ VE KARSILASTIRIN DİGER OKUDUGUNUZ GAZETELERLE(İSTER İÇÇERİGİNİ İSTER TASARIMINI...)HALA ZAMAN GAZETESİNİN EN FAZLA TİRAJA SAHİP OLAN GAZETE OLAMSINI İSTEMİİYORSANIZ SİZE ANLATABİLECEĞİM BİŞEY YOKKK... |
Alıntı:
Zaman ın değerini aancak onu hakikaten tanıyan ve yaşayan dimağlar bilebilir. bu güzel paylaşımınıza tebrik ve takdirlerimi sunarım...+1 |
ben yeni safak okuyorum zaman bedava gelior :)) |
HEHEHE BEDAVA GAZETE DAĞITIP,CEMAATTE ABONE AĞI KURARSAN OLUR TABİ...
BAYİİ SATIŞLARINDA KAÇINCIYMIŞ...? BAYİİ SATIŞLARINDA... ??????????????????? |
bedeva derken amcam abone bende alıp akşam eve gidip okuyorum o açıdan bedava sahsıma bedeva gelmıyor anladın hehehee yani parayla alınıyor bana bedava geliyor |
Alıntı:
iletişimin gücü böyle bişey işte keşke yeni şafakta vakitte ağ kurarak da olsa bir numara olsa |
[color=red]SEN Bİ KENDİNMİ YASIYORSUN KÜRRE-İ ARZ'DA..
ZATEN 70 MİLYON HEPİMİZ GİDİP AMCAMIZIN EVİNDE GAZETE OKUYORUZ DEMİ? HEM BEN İSİM VERMEMİŞTİM,SEN NEDEN ÜSTÜNE ALINDIN..? HEHEHE... BU ARADA BAYİİ SATIŞLARINDA KAÇINCIYMIŞ?? HALA CEVAP GELMEDİ..? Alıntı:
|
bizimde eve zaman geliyor ama dersane hocam istememe rağmen yalvar yakar zorla üye etti neyse dedim sonuçta hocamdır üzerimde hakkı vardır oldum üye bir ay sonra iptam ettirmeye kalktım meğersem ben iptal ettirmeye kalkınca hocama haber veriyorlarmış yine bir tan dil döktü yine hayır diyemedim hergün eve geliyor ama ben aynı zamanda milli gazeteyi elimden geldikçe düzenli takip etmeye çalışıyorum esas okuduğum gazete milli gazete yani. :)
|
Alıntı:
BÖYLE AYAK OYUNLARI İLE BİRİNCİ OLURSUN HATTA DÜNYA REKORUDA KIRARSIN.. ÖNEMLİ OLAN BAYİİ SATIŞLARI.. OBJEKTİF OLAN O... BU ARADA BENDE VAKİT OKUYORUM,İHMAL ETMEYELİM :D |
All times are GMT +3. The time now is 06:13. |