Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   ZAMAN artık tirajda da 1 numara. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14094)

romakudüs 01-22-2008 18:44

ZAMAN artık tirajda da 1 numara.

ben evine zaman giren herkes cemaatçi demedimki haybeye yorum yazma !
ayrıca ben sadece bang bang in yazdığına yorum yaptım altında yazana değil bilmeden eleştirmek kolay

EpiVaTeS 01-22-2008 18:46

işte farkımız bu...
biz 10bin kişi toplayıp 2 milyon geldi demeyiz
1milyon kişi dedikmi 1kişi getiririz (Bknz: Kazlıçeşme)
aramızdaki fark abartmamaktır... ama bunlar anlamaz...

fütüvvet 01-22-2008 18:47

demiştimya bizim işyerine iki gazete geliyor

diğeri inanın hizmetide bilmiyor.. başka şeyleride..

ama kendisi bir baba.. 3 çocuğu var... ve endişe duyuyor onlar için..

gazeteyi aldığından çok memnun.. ilkokul mezunu olmasına rağmen çok ama .çok bilinçli..

rasgele veya zorla almıyor gazeteyi..

romakudüs 01-22-2008 18:48

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
aslında sizlere bazan katılasım geliyor..

sevmediğiniz,eleştirdiğiniz,hazmedemediğiniz bir düşüncenin gazetesi 1 numara oluyor
ve buna: "helal be" demeniz bekleniyor..sizin için çok zor olsa gerek..
sizden yapamayacağınız şeyleri bekliyoruz..

suç birazda bizde..

2 milyon olsa yine bir şeyler uydurursunu
5 milyon olsa yine uydurursunuz..

uydurmaya hemen atlayıp karşı çıkmaya çabalayabilirsiniz onuda söyleyim..

bu hareket gönüllüler hareketidir..
Anne gibi..Anne olmayanların bilemeyeceği şeylerin olduğu gibi sizlerinde anlayamayacağınız şeylerdir onlar.
gönülden hareket eden gönüllere seslenen ler hep böyledir..
ak partide öyle gelmedimi bu seviyelere..
siz anlayamassınız.. vermeyenler,başkalarını kendinden çok düşünmeyenler bunu anlayamazlar..

sevmediğimi eleştirdiğimide nereden biliyorsun bazen "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar "yahudi uydurmasına inanasım geliyor...
ya bu bir gerçek zaman gazetesi bir milyon ailenin evine girmiyor bir milyon insan onu okumuyor...

aksavaşçı 01-22-2008 18:49

bu traj posta gazetesinin yaptığı traja benzemez.bu trajın faydalarını hizmet yolunda kullanmak apayrı

romakudüs 01-22-2008 18:51

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
bu traj posta gazetesinin yaptığı traja benzemez.bu trajın faydalarını hizmet yolunda kullanmak apayrı

kendimizi kandırmayalım bir insan aynı gazeteden on tane alıyorsa bu o gazeteyi on insanın okumuş olduğu manasına gelmez bende isterim zamanı herkes okusun içindekilerden faydalansın ama zamanın alınma mantığı bu doğrultuda değil ne yazıkki...

fütüvvet 01-22-2008 18:51

ben şuna inanıyorum

bir gazete demek en az 3 kişi demek..

ve o 3 kişide etrafını etkiliyor..

alan bir kişi

Okuyan üç kişi

etkilenenide katarsak 7 veya üzerine çıkıyor..

yani 700*7= 4.900.000

malesef gerçek bu.. her ne ederseniz edin bu gerçeği değiştiremessiniz..sadece insanların huzurunu bozarsınız..

kendi huzurunuz bozukya..onu etrafınızada saçmaya çalışırsınız..Allah hidayet versin..amin

Ayşe_Berra 01-22-2008 18:53

Alıntı:

romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
ben evine zaman giren herkes cemaatçi demedimki haybeye yorum yazma !
ayrıca ben sadece bang bang in yazdığına yorum yaptım altında yazana değil bilmeden eleştirmek kolay

Yok bilerek eleştiriyorum bilmeden eleştiren sensin, sorunda orda sen bang bang ın yazdığına yorum yazdın da onun neyi eleştirip neye yorum yaptığını bilmiyorsun.Bang bang epivatesi eleştirmişti bende haksız yere eleştirdiği için ona tepki verdim senle alakası yok yani.

Ben orda kişisel olarak birine yazmadın.Evine giren herkes cemaatci dedin de demedim. Sonuçta katıldığın kişiler ve ortaya attığın şeyin sonucunda çıkan bir düşünce bu.Bu konuyuda en başından beri takip ediyor ve ne yazdığımı biliyorum.

fütüvvet 01-22-2008 19:15

Alıntı:

aynen böyle işte..

noter tasdikli ,belgeli tapu gibi senetli aboneler görmek istiyorsunuz..

en büyük sahtekarlık senetli sepetli oluyor malesef günümüzde.. eski den söz senetti ve de çok ama çok geçerli idi.. şimdi ise senet bile olsa

güven yok..dolandıran dolandırana..

İnşallah bu tiraj gönül tirajı.. sayı 700 bin olabilir.. az bile.. bunun arkasında milyonlar var..gönülden bağlı milyonlar..

anadolu insanı demek gönül insanı demektir.. gönüllere girmek içinde gönülden olmanız lazım..

özü sözü doğru olmalısınız ki o gönülleri kazanasınız..

gazetemizde ak partimizde bu şekilde büyüyor evelallah..

ahmike 01-22-2008 19:20

Yeni Şafak, Vakit gazetesinden iyi gazete görmedim .... Zaman da iyi...

BaNg-BaNg 01-22-2008 19:30

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BaNg-BaNg Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
senin işin gücün provake etmek mi dangalak herif git kendi çöplüğünde öt burada senin sesin pek çıkmaz...

YAHU BU NASIL BİR ÜSLUP???
kanullenilmesi gereken şeyler vardır bu bir gerçek...
her söylediğimize inanıp bunu kanun bilmeyelim arkadaşlar...
abartılarımıza kendimiz inanmayalım...

Bu nasıl bir uslup diyebilmen için bu lafı dedirtenin uslubuna da bakman gerekir. Kimse kimsenin doğru dediğine inanmak zorunda değil, inanmıyorda zaten.

evet belki bir bakıma haklısın bunu söyletenin üslubuna da bakmam gereklidir. ama arkadaşım sizinde bilmeniz gereken bir şey vardır ki oda öfke beraberinde getirdiği ağır söylemlerle hiçç bir yapıcılığa sahip olmaaaz olmamıştır.
bir insan düşünüyor diye bunca kavgayı çıkarmaya ne amaçla lüzum gördünüz acaba merak ettim doğrusu...
bakınız burası kendini haklı çıkartma platformu değil, haksızsam bunu kabul etmekte zorlanmam.
gördüklerimin yüzde atmışına duyduklarımın yüzde doksanına inanmam ama bizzat yaşadıklarıma inanırım.
nitekim bir eve birden fazla aynı gazete girmiyor mu?
öyle sözler etmişsiniz ki bi an için acaba kendi uydurmam mı bnm tüm bunlar diye düşündüm açıkçası(bu arada laflarım yalnızca alıntı yaptığım şahsa değildir)

esma_ 01-22-2008 23:27

yakışır ....

da bir de anlayamadığım birşey var şu posta adı altında piyasa sürülen gazete müsveddesinin de belli bir traja sahip olduğunu söylüyorlar....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sadeceali 01-23-2008 16:49

Alıntı:

Alıntı:

kendimizi kandırmayalım bir insan aynı gazeteden on tane alıyorsa bu o gazeteyi on insanın okumuş olduğu manasına gelmez bende isterim zamanı herkes okusun içindekilerden faydalansın ama zamanın alınma mantığı bu doğrultuda değil ne yazıkki...

postanın alınma amacından daha iyi ve faydalı olduğuna inanıyorum ama.....

fütüvvet 01-23-2008 17:41

ZAMAN GAZETESİNİ VE TEBASINI TAŞLAMAYA DEVAM BEYLER ve BAYANLAR..

bu başlık zaman gazetesi ne verip veriştirme başlığı

atın beyler bayanlar atın gazeteye

ağzınıza geleni söyleyin.. serbest.. kimse bi şey demiyo.. nasıl demiyo derseniz "herşey söyleniyorya" diyebilirsiniz.. yani kilitleme silme falan olmuyor.. buralar sizin..

milli gazeteye bi şey diyecek olduk..sankim elleri ile yetkileri ile ağzımızı kapattılar..

bişey dedirtmediler.. demekki bize atmak yasak size serbest.. buyrun başlık zaten sizin için açıldı

atın gazeteye.. bizde öööööylece izliyoruz..

SİZE EYVALLAH...

dildade 01-23-2008 18:23

ben okunacak tek gazete olarak zamanı görüyorum inşaallah okuyucu kitlesi katlanarak büyür diyorum.

TÜRK EVLADI 01-24-2008 13:29

Alıntı:

[i][b]Zaman'ın YAYSAT'tn aldığı verilere göre bayii satışı 500 bin dolayında...
Geriye kalanı dersanler ve yurtlara!

500 bin azımsanacak bir rakam değil ki...

Yavuz_ErTürk 01-24-2008 14:24

Alıntı:

ağzınıza geleni söyleyin.. serbest.. kimse bi şey demiyo.. nasıl demiyo derseniz "herşey söyleniyorya" diyebilirsiniz.. yani kilitleme silme falan olmuyor.. buralar sizin..

milli gazeteye bi şey diyecek olduk..sankim elleri ile yetkileri ile ağzımızı kapattılar..

bişey dedirtmediler.. demekki bize atmak yasak size serbest.. buyrun başlık zaten sizin için açıldı

SİZE EYVALLAH...

Bölüm yetkilisi bir arkadaşın böyle bir tepki sergilemesi beni oldukça şaşırttı açıkçası. Gerekli görüşleri biz kendisi ile paylaştık. Yine de buraya taşıma gereği duymuş . Vardır bir bildiği diyelim...

Necip Fazil 01-24-2008 14:52

Sorun, sıkıntı ne olursa olsun forum içerisinde yönetimi eleştirmek, burada görev yapmaya çalışan yetkili arkadaşları, görev yapmıyor veyahutta taraf tutarak görev yapıyor gibisinden eleştirmek yasaktır, helede Bölüm Yetkili'si arkadaşların bunu yapması tamamen abesle iştigaldir.

Sorun ve sıkıntınız varsa, size özel bölümler var açarsınız konunuzu tartışılır. Bu davranışlarınızın mazisininde olduğunu bilerek belirtiyorum ki, biraz dikkatli ve kurallara uygun davranın.

VesseLam

sadeceali 03-09-2008 10:37

Alıntı:

SİZE EYVALLAH...

bence yanlış düşünüyorsunuz.... bu sitede öyle bir ayrımcılık yapılmaz... hele yetkililer tarafından hiç yapılmaz....

hipermuhafazakar 03-09-2008 13:44

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
ben okunacak tek gazete olarak zamanı görüyorum inşaallah okuyucu kitlesi katlanarak büyür diyorum.

+14654634634637466565865868586

Müntesip 03-09-2008 13:48

GERÇEKLER ZAMAN'LA ANLAŞILIR ...gün gelir bu gazetenin ne kadar önemli oldugunu herkes anlar

RDönmezs 03-09-2008 13:52

ZAMAN bir numara..

gerçekçi 03-09-2008 14:48

Zamanın pek çok yerde bedava dağıtılıp,bu işte doğan grubunun katkı sağladığını biliyoruz.Bizzat bizin kapıyada bırakıyorlar ama.....

Mcht_Ln 03-09-2008 14:55

Alıntı:

gerçekçi Nickli Üyeden Alıntı
Zamanın pek çok yerde bedava dağıtılıp,bu işte doğan grubunun katkı sağladığını biliyoruz.Bizzat bizin kapıyada bırakıyorlar ama.....

Yuh..Daha neler duyacaz bakalım.Sallamak parayla mı? :D

İyi güldüm valla.Doğan grubu ahaha.. :D :D

yasinarslanpay 03-09-2008 14:56

Zaman gazetesi hakkettiği değeri buldu çok şükür.

Üç mevsim 03-09-2008 16:16

STAR'ı da ilk 5'e dahil edebilsek...

hipermuhafazakar 03-09-2008 21:00

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
STAR'ı da ilk 5'e dahil edebilsek...

Zaman - Yenişafak - Vakit - Star - Bugün - Türkiye

Şu gazetelere sahip olduğumuz için hergün şükrediyorum desem abartmam. Bunlar olmasa varya .... anlayan anladı

sadeceali 03-10-2008 08:43

türkiye de güzel evet..... hergün alıyoruz biz......

roxexx 03-10-2008 12:56

ne mutlu sizlere:))
ama ben Zaman Gazetesinin satılmayıp bazı yerlerde bedava dağıtıldığına şahit oldum...
paraları çok heralde:)
ne diyelim Allah arttırsın:D

roxexx 03-10-2008 22:33

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

roxexx Nickli Üyeden Alıntı
ama ben Zaman Gazetesinin satılmayıp bazı yerlerde bedava dağıtıldığına şahit oldum...

Güzel kardeşim dünyanın en önde gelen ülkeleri nezdinde bile hakiki makımına eren bir yayınçılık anlayışı gün geleçek senin o sıcak ve naciz bedeninde de makes tutacak

benim bedenime ma'kes tutacak yayın zaman değildir,niye zaman kutsal bir kitap mıdır ki insanlara ışık verecek?
kendinize ait bir dünyanız,bir dininiz,bir peygamberiniz,bir de gazeteniz varken artık İslamiyetin adını kullanmayın bence,Müslümanları da karalıyorsunuz...
yolunuzu seçin...
ya siyasal İslamcısınızdır...
ya da Elhamdülillah Hz.Muhammed'in ümmetisinizdir...

nasıl ki hem laik hem Müslüman olunmazsa;hem Müslüman hemde Siyasal İslamcı olunmaz.
en az başbakanın iddiası kadar olabilme ihtimali var yani:))

hipermuhafazakar 03-11-2008 00:31

Alıntı:

roxexx Nickli Üyeden Alıntı

YALAN SÖYLÜYORSUN..SİZİN GİBİ ÇOK ÖTEN OLDU AMA BİR KANIT GÖSTEREMEDİ

Müntesip 03-11-2008 12:42

ÜLKEMİZDE MEDYANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUGUNU ANLAMAK İSTİYORSANIZ SABAH PROGRAMLARINA(BİR KAÇI EKSİK) ANA HABER BÜLTENLERİNE BİR BAKIN İNSANLAR NE KADAR UZAKLASTIRILIYOR İSLAM'DAN VE OLAYLAR NE KADAR CARPITILIYOR..OLAY ASLINDA ZAMAN GAZETESİNİN BEDAVA DAGITILMASI DEGİL (15 SENE ÖNCESİNE KADAR BEDAVA DAGITILDIGI YERLER VARDIII...BU YÖNTEM BÜYÜK DOGU DERGİSİNDE DE GECERLİYDİ,BİLMEM BİLİYORMUSUNUZ BÜYÜK DOGU DERGİSİNİ )...ANCAK BUGÜN ÖYLE DEGİL...KİMSE DE GAZETEYİ ON'AR ON'AR ALMIYOR ARTIK...(ALMASINDA DA BİR SAKINCA GÖRMÜYORUM AÇIKÇASI).BİLMİYORUM HİÇ KARSILASTINIZ MI SABAH'IN 7 SİNDE KADIKÖY İSKELESİNDE KOMUNİSTLERİN GAZETELERİNİ DAGITAN ADAMLARI.BEDAVAYA DAGITIYORLAR DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ ??? SABAHIN 7 SİNDE...ADAMLARA BATIL DAVALARINA BU KADAR SADIKKEN BİZ HAK DAVAMIZDA HALA GÖRÜŞ AYRILIKLARI İÇİNDEYİZ...BAZILARI TİRAJ'I KADAR OKUNMUYOR DİYORLAR,SİZE BİR ÖRNEK ;BEN ÜNİVERSİTEDEYKEN(HALA DA ÜNİ'DEYİM AMA:) )SABAHLARI BİR POAÇA EKSİK ALIR O POACA'NIN YERİNE DE ZAAMAN GAZETESİ ALIR OKULA GÖTÜRÜRDÜM.SINIFTA 20 ERKEK VARDI VE BUNLARIN EN AZ 15'İ BU GAZETEYİ OKUYORLARDI.VE BUNLARIN ARASINDA ASIRI SOLCULAR DA VARDI...ASLINDA OLAY İNSANLARIN GERÇEĞİ ÖGRENMESİ BUNUN İÇİNDE NASIL DAGGITILDIGI HİÇ ÖNEMLİ DEGİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ŞİMDİ SİZ KARAR VERİN SİZİN İÇİN NASIL DAGITILDIGI ÖNEMLİYSE OKUMAYIN BU GAZETEYİ AMA ÖNEMLİ OLAN GERÇEK HABERLERİ ÖGRENMEKSE BİR OKUYUN BU GAZETEYİ VE KARSILASTIRIN DİGER OKUDUGUNUZ GAZETELERLE(İSTER İÇÇERİGİNİ İSTER TASARIMINI...)HALA ZAMAN GAZETESİNİN EN FAZLA TİRAJA SAHİP OLAN GAZETE OLAMSINI İSTEMİİYORSANIZ SİZE ANLATABİLECEĞİM BİŞEY YOKKK...

tayyipleyiz 03-11-2008 13:14

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı
ÜLKEMİZDE MEDYANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUGUNU ANLAMAK İSTİYORSANIZ SABAH PROGRAMLARINA(BİR KAÇI EKSİK) ANA HABER BÜLTENLERİNE BİR BAKIN İNSANLAR NE KADAR UZAKLASTIRILIYOR İSLAM'DAN VE OLAYLAR NE KADAR CARPITILIYOR..OLAY ASLINDA ZAMAN GAZETESİNİN BEDAVA DAGITILMASI DEGİL (15 SENE ÖNCESİNE KADAR BEDAVA DAGITILDIGI YERLER VARDIII...BU YÖNTEM BÜYÜK DOGU DERGİSİNDE DE GECERLİYDİ,BİLMEM BİLİYORMUSUNUZ BÜYÜK DOGU DERGİSİNİ )...ANCAK BUGÜN ÖYLE DEGİL...KİMSE DE GAZETEYİ ON'AR ON'AR ALMIYOR ARTIK...(ALMASINDA DA BİR SAKINCA GÖRMÜYORUM AÇIKÇASI).BİLMİYORUM HİÇ KARSILASTINIZ MI SABAH'IN 7 SİNDE KADIKÖY İSKELESİNDE KOMUNİSTLERİN GAZETELERİNİ DAGITAN ADAMLARI.BEDAVAYA DAGITIYORLAR DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ ??? SABAHIN 7 SİNDE...ADAMLARA BATIL DAVALARINA BU KADAR SADIKKEN BİZ HAK DAVAMIZDA HALA GÖRÜŞ AYRILIKLARI İÇİNDEYİZ...BAZILARI TİRAJ'I KADAR OKUNMUYOR DİYORLAR,SİZE BİR ÖRNEK ;BEN ÜNİVERSİTEDEYKEN(HALA DA ÜNİ'DEYİM AMA:) )SABAHLARI BİR POAÇA EKSİK ALIR O POACA'NIN YERİNE DE ZAAMAN GAZETESİ ALIR OKULA GÖTÜRÜRDÜM.SINIFTA 20 ERKEK VARDI VE BUNLARIN EN AZ 15'İ BU GAZETEYİ OKUYORLARDI.VE BUNLARIN ARASINDA ASIRI SOLCULAR DA VARDI...ASLINDA OLAY İNSANLARIN GERÇEĞİ ÖGRENMESİ BUNUN İÇİNDE NASIL DAGGITILDIGI HİÇ ÖNEMLİ DEGİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ŞİMDİ SİZ KARAR VERİN SİZİN İÇİN NASIL DAGITILDIGI ÖNEMLİYSE OKUMAYIN BU GAZETEYİ AMA ÖNEMLİ OLAN GERÇEK HABERLERİ ÖGRENMEKSE BİR OKUYUN BU GAZETEYİ VE KARSILASTIRIN DİGER OKUDUGUNUZ GAZETELERLE(İSTER İÇÇERİGİNİ İSTER TASARIMINI...)HALA ZAMAN GAZETESİNİN EN FAZLA TİRAJA SAHİP OLAN GAZETE OLAMSINI İSTEMİİYORSANIZ SİZE ANLATABİLECEĞİM BİŞEY YOKKK...

Zaman' ın misyonu çok açıktır. Mefkuresi milleti ve misyonudur.
Zaman ın değerini aancak onu hakikaten tanıyan ve yaşayan dimağlar bilebilir. bu güzel paylaşımınıza tebrik ve takdirlerimi sunarım...+1

hasan koçal 03-15-2008 16:12

ben yeni safak okuyorum zaman bedava gelior :))

SAHILL35 03-15-2008 16:19

HEHEHE BEDAVA GAZETE DAĞITIP,CEMAATTE ABONE AĞI KURARSAN OLUR TABİ...
BAYİİ SATIŞLARINDA KAÇINCIYMIŞ...?
BAYİİ SATIŞLARINDA...
???????????????????

hasan koçal 03-15-2008 16:23

bedeva derken amcam abone bende alıp akşam eve gidip okuyorum o açıdan bedava sahsıma bedeva gelmıyor anladın hehehee yani parayla alınıyor bana bedava geliyor

gencfb63 03-15-2008 16:25

Alıntı:

SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
HEHEHE BEDAVA GAZETE DAĞITIP,CEMAATTE ABONE AĞI KURARSAN OLUR TABİ...
BAYİİ SATIŞLARINDA KAÇINCIYMIŞ...?
BAYİİ SATIŞLARINDA...
???????????????????

iletişimin gücü böyle bişey işte keşke yeni şafakta vakitte ağ kurarak da olsa bir numara olsa

SAHILL35 03-15-2008 16:31

[color=red]SEN Bİ KENDİNMİ YASIYORSUN KÜRRE-İ ARZ'DA..
ZATEN 70 MİLYON HEPİMİZ GİDİP AMCAMIZIN EVİNDE GAZETE OKUYORUZ DEMİ?
HEM BEN İSİM VERMEMİŞTİM,SEN NEDEN ÜSTÜNE ALINDIN..?
HEHEHE...
BU ARADA BAYİİ SATIŞLARINDA KAÇINCIYMIŞ??
HALA CEVAP GELMEDİ..?
Alıntı:

hasan koçal Nickli Üyeden Alıntı

bedeva derken amcam abone bende alıp akşam eve gidip okuyorum o açıdan bedava sahsıma bedeva gelmıyor anladın hehehee yani parayla alınıyor bana bedava geliyor

isimsiz 03-15-2008 17:41

bizimde eve zaman geliyor ama dersane hocam istememe rağmen yalvar yakar zorla üye etti neyse dedim sonuçta hocamdır üzerimde hakkı vardır oldum üye bir ay sonra iptam ettirmeye kalktım meğersem ben iptal ettirmeye kalkınca hocama haber veriyorlarmış yine bir tan dil döktü yine hayır diyemedim hergün eve geliyor ama ben aynı zamanda milli gazeteyi elimden geldikçe düzenli takip etmeye çalışıyorum esas okuduğum gazete milli gazete yani. :)

SAHILL35 03-15-2008 17:48

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
bizimde eve zaman geliyor ama dersane hocam istememe rağmen yalvar yakar zorla üye etti neyse dedim sonuçta hocamdır üzerimde hakkı vardır oldum üye bir ay sonra iptam ettirmeye kalktım meğersem ben iptal ettirmeye kalkınca hocama haber veriyorlarmış yine bir tan dil döktü yine hayır diyemedim hergün eve geliyor ama ben aynı zamanda milli gazeteyi elimden geldikçe düzenli takip etmeye çalışıyorum esas okuduğum gazete milli gazete yani. :)

VAROL KARDEŞİM,İŞTE ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BUYDU ZATEN..
BÖYLE AYAK OYUNLARI İLE BİRİNCİ OLURSUN HATTA DÜNYA REKORUDA KIRARSIN..
ÖNEMLİ OLAN BAYİİ SATIŞLARI..
OBJEKTİF OLAN O...
BU ARADA BENDE VAKİT OKUYORUM,İHMAL ETMEYELİM :D

All times are GMT +3. The time now is 06:13.