![]() |
6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada iyi akşamlar |
Alıntı:
|
Arkadaşlar size iyi tartışmalar ve bu akşamdan hiç bişi sonuçlanmadı malesef keşke bu kadar kişi burda bir çözüm bulabilseydik.AEolun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir şey soyleyeyim kimse vazgeçilmez değildir....
gidenlerin forumda kişisel problemleri yuzunden gidiyorsa orasını bilemem foruma yansıması hoş değil... |
S.a İyi Geceler arkadaşlar forum daki kişilerin gitmelerini engellemek yada forumun verimli hale gelmesi için fitne çıkaranları uyarmak lazım.bu fitne yavaş yavaş işliyo içerden zapt meselesi dikkat ettiyseniz forum kuralları bile başka sitelerde.ne demek istediğim gayet açıktır.
Biz biriz hep birdik bundan sonrada biriz. >:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
selamlar
|
vALLAH bazı kişiler haric kimsenin arkasından gitme diye yalvarmam....
giderse donup dolaşacağı yer burası olur insALLAH .... bide kişisel problemlere kaldıysak benim simdiye 50 kere gitmem gerekirdi ama kaçmak veya bırakmak cozum değil... |
Alıntı:
|
aleykumselam selahattincim
|
Alıntı:
|
arkadaslar şimdi diyicem ki neden gidenlerin ardından bu kadar sorun oluyo...? giden eger burdakı sahsiyetler yuzunden rahatsız olmuşsa tabıkıde bu sorun. sonuca ulasana kadar hep birlikte emek vermemız lazım. Ama bu giden kardeşlerimiz sebepsiz ve amacsız gitmişlerse bunu tartışmasını yapmayua bıle gerek yok giden gitmiştir zaten... birilerinin kal demesine gerek yok burası gonul sevdalılarının yerı...!
|
Alıntı:
ne sicak karsilama oyle :) Alıntı:
arkadaslar mesajlara tam vakif olup geliyorum bu arada loneliness kardesim gozlerinden opulecek adamsin ya :) iyi dusunmussun yine |
selamün aleyküm
ben geldim konuyu okumadım bir saniye arkadaşlar |
beğenmediysen değiştirelim selahattincim aip ettin.... ;D ;D
|
Alıntı:
|
aleykumselam hoşgeldiniz..
|
evet arkadaslar saat 12 ye 5 var bütün konuya katılan ve yorumlarını bizimle paylastıkları için tesekkür diyorum hayırlı geceler allaha emanet olun
|
Bakın arkadaşlar bir şey dikkatinizi çektimi... Bu akşam forumu konuşmak için toplantık katılan üye sayımız.. 10 dan fazla peki diğer günler neden aynı sayıya ulaşamadık... Demek ki katılacak arkadaş var..Neden diğer konulara katılım olmadı mesala bunu da konuşalım...
|
ARKADAŞLAR SORUN ETTİĞİMİZ VE SAATLERCE TARTIŞTIĞINIZ KONU ÇOK YERSİZ NİCE KONULAR VARKEN. BAKINIZ GİDENLERİ DEĞİLDE FORUMDA KALANLARI NASIL TUTMALIYIZ BUNLARI TARTIŞMALI İDİK
|
Alıntı:
|
neyse bu konu benim uzmanlık alanıma girmiyor ama kardeşilerim bu sevgi bu bağlılık hiç bir yerde yok diyerek cümleden kardeşlerime iyi geceler temnnisi ile aranızdan ayrılıyorum
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bende müsadenizi istiyorum. Faydalı bir tartışma olduğu kanısındayım. En büyük sorunumuz reklamımız bunu tekrar dile getirmek istiyorum. yarın görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler
|
Alıntı:
|
arkadaslar forumdaki eglence konusuna deginmissiniz ben bu konuda bir arastirma yaptim
milli gorus un sitesini, chp nin sitesini, mhp nin sitesini ve bizim sitemizi karsilastirdim.. inanin ufak farklar disinda hepsi ayni isliyor bunu derken birakalim herkes oyun oynasin taraftari degilim ama en azindan uye gelsin bir haber okusun, kose yazisi okusun, makale okusun, sinema bolumune baksin saglik bolumune baksin olmaz ki ama boyle delleniyorum ya ak mavish kiziyormus sadece inanin ben delleniyorum >:( tanitim konusunda video nun cok yarar saglayacagi kesin su an ondan guzel reklam olamaz bence siddetle destek veriyorum bayonet bir gun ya da belli bir zaman diliminin siyasete ayrilmasi da guzel bir fikir bu arada herkes bu foruma siyasi oldugu icin geliyor ama oyun dunyamiz o kadar zengin ve cezbedeci gibi bir anda oyun sitesi oluyoruz yeni gelenlere de saliha da zikretmis yavuz kardesim gibi allah razi olsun ilgili olanlar hemen kendini hissettiriyor ama ben herkesi ilgi alanlari cercevesinde gormek istiyorum paylasmiyorsa bir sey bari iki yorum atarak |
Alıntı:
|
neden arkadaşlar gidio biliyormusunuz...herkesin okulu var özel sorunları var....öel dedikodu çıkarıpta yönetimle aralarında ne oldu falan die....ama bir de bazı arkadaşlar birilieri ile tartışıo..sonra küsüp gidio...benimde gitmemdeki bir sebepte forumda artık tadının kaçması..neredeyse hergün kavga gürültü...yok ne bileyim oyumu yanlış kişiye vermişim düzelteyim..birde arkadaşlar herkesin gözü önünde kavga edio..gitseler özelde kavga edin..ama yok dikkat çekecekler yaaaa...nese ölenle olmuşa çare olmaz demişler...
....................................... kayısıdan sevgilerleeeee ;) |
Alıntı:
ama kardesim diger tartismalarinda duyurusu konusunda cok iyi hazirlik yaptigimiza inaniyorum |
ARKADASLAR BENDE İZİN İSTİYORUM HERKESE HAYIRLI GECELER BENCE COK GÜZEL BİR FİKİR ALIŞVERİŞİ OLDU ALLAHA EMANET OLUN......
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bakanlar kurulu toplantısına döndü bu gece forum:)))) bu gidişle sabah ezanını okutacaksınız hocaya:)) ama güzel oldu
|
Alıntı:
|
hayirli geceler giden arkadaslar
|
| All times are GMT +3. The time now is 07:39. |