Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14262)

Ak_Kelebek 11-17-2007 00:18

6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Sorun ne peki??? neden gidiyor arkadaşlarımız? burdan birine mi kızıp gidiyorlar???

Allah aşkına gidenler hakkında konusmayın artık giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir siz gideni değil giden sizi kaybetmiştir.....

Neden arkadaşım?Onların foruma çok katkıları oldu onları unutursak sorunları çözemeyiz...

oguzdesouza 11-17-2007 00:19

Alıntı:

Alıntı:

Sorun ne peki??? neden gidiyor arkadaşlarımız? burdan birine mi kızıp gidiyorlar???

Allah aşkına gidenler hakkında konusmayın artık giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir siz gideni değil giden sizi kaybetmiştir.....

Aramızda böyle ayrılıkların olması bence hoş değil.Birlik içinde olmamız lazım.

Bu arada iyi akşamlar

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:20

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Neden arkadaşım?Onların foruma çok katkıları oldu onları unutursak sorunları çözemeyiz...

ya arkadaşım sürekli sevgiden bahsediyoruz gönülden bahsediyoruz. burada isimlerin bir anlamı olmadıgından bahsediyoruz. burada ki isimlerle alakalı ise gidişi büyük hatadır.. burası ak parti forum tekrar yazıyorum her hangi bir isme şahsa ait değil kime kızıp ta gidiyor?????

Ak_Kelebek 11-17-2007 00:23

Arkadaşlar size iyi tartışmalar ve bu akşamdan hiç bişi sonuçlanmadı malesef keşke bu kadar kişi burda bir çözüm bulabilseydik.AEolun.

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:24

Alıntı:

Arkadaşlar size iyi tartışmalar ve bu akşamdan hiç bişi sonuçlanmadı malesef keşke bu kadar kişi burda bir çözüm bulabilseydik.AEolun.

iyi akşamlar

bayonet 11-17-2007 00:26

Alıntı:

bence sorun hiç çözülmedi degil buarada bunca insan tam 3 saattir bosunamı kafa patlattı ya bence cözüme ulastık arkadaslar emege saygı lütfen

EpiVaTeS 11-17-2007 00:29

bir şey soyleyeyim kimse vazgeçilmez değildir....
gidenlerin forumda kişisel problemleri yuzunden gidiyorsa orasını bilemem foruma yansıması hoş değil...

Ağa 11-17-2007 00:30

S.a İyi Geceler arkadaşlar forum daki kişilerin gitmelerini engellemek yada forumun verimli hale gelmesi için fitne çıkaranları uyarmak lazım.bu fitne yavaş yavaş işliyo içerden zapt meselesi dikkat ettiyseniz forum kuralları bile başka sitelerde.ne demek istediğim gayet açıktır.
Biz biriz hep birdik bundan sonrada biriz. >:(

bayonet 11-17-2007 00:31

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
gidenlerin forumda kişisel problemleri yuzunden gidiyorsa orasını bilemem foruma yansıması hoş değil...

katılıyorum bencede gidenin forumla ilgili sorunu olsa yazılarında aksettirirdi bu durumu herkesin kişisel sebepler

loneliness 11-17-2007 00:31

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bence sorun hiç çözülmedi degil buarada bunca insan tam 3 saattir bosunamı kafa patlattı ya bence cözüme ulastık arkadaslar emege saygı lütfen

Arkadaşlar sorun çözülmedi diye bir şey yok sonuçta fikir alışverişinde bulunduk.. bir kaç fikir ortaya çıktı.. Önceliği tanıtıma vermek gibi... Zaten bizim amacımız yönetimin kararlarına karışmak değildi.. onlara fikirllerde yardımcı olmakdı.. okadar... Şimdi en önemli olantanıtım için adımlar atacağız... burda yönetime de ihtiyacamız olduğu kanısında değilim bunları bizde yapabiliriz..

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:31

Alıntı:

bende bunu anlatmaya çalışıyorum ve kişisel sorunların haricinde ayrılan bir insan neden veda etsin neden foruma taşısın. sonuçta okulu vardır tamam dag basına gitmiyor okul dısında da gelebilir fırsat buldukca . bu vedalar neden?? birilerinin lütfen kal demesi için mi

selahattin_ay 11-17-2007 00:34

selamlar

EpiVaTeS 11-17-2007 00:34

vALLAH bazı kişiler haric kimsenin arkasından gitme diye yalvarmam....
giderse donup dolaşacağı yer burası olur insALLAH ....
bide kişisel problemlere kaldıysak benim simdiye 50 kere gitmem gerekirdi ama kaçmak veya bırakmak cozum değil...

bayonet 11-17-2007 00:35

Alıntı:

Alıntı:

bende bunu anlatmaya çalışıyorum ve kişisel sorunların haricinde ayrılan bir insan neden veda etsin neden foruma taşısın. sonuçta okulu vardır tamam dag basına gitmiyor okul dısında da gelebilir fırsat buldukca . bu vedalar neden?? birilerinin lütfen kal demesi için mi

aman kardesim dedim ya giden kişilerden duydugum kişisel sebepler n forumla alakalı nede yönetimle artık anlamayanlar anlasın sıktı bu soru ama senin dediginm konuda düsünülmege deger bence

EpiVaTeS 11-17-2007 00:35

aleykumselam selahattincim

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:37

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
selamlar

a.s. kardeşim

Akprens60 11-17-2007 00:39

arkadaslar şimdi diyicem ki neden gidenlerin ardından bu kadar sorun oluyo...? giden eger burdakı sahsiyetler yuzunden rahatsız olmuşsa tabıkıde bu sorun. sonuca ulasana kadar hep birlikte emek vermemız lazım. Ama bu giden kardeşlerimiz sebepsiz ve amacsız gitmişlerse bunu tartışmasını yapmayua bıle gerek yok giden gitmiştir zaten... birilerinin kal demesine gerek yok burası gonul sevdalılarının yerı...!

selahattin_ay 11-17-2007 00:39

Alıntı:

aleykumselam selahattincim

ne sicak karsilama oyle :)

Alıntı:

Alıntı:

selamlar

a.s. kardeşim

eyvallah

arkadaslar mesajlara tam vakif olup geliyorum
bu arada loneliness kardesim gozlerinden opulecek adamsin ya :) iyi dusunmussun yine

akgulrafet 11-17-2007 00:41

selamün aleyküm
ben geldim konuyu okumadım bir saniye arkadaşlar

EpiVaTeS 11-17-2007 00:41

beğenmediysen değiştirelim selahattincim aip ettin.... ;D ;D

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:42

Alıntı:

akgulrafet Nickli Üyeden Alıntı
selamün aleyküm
ben geldim konuyu okumadım bir saniye arkadaşlar

a.s. hoşgeldiniz

EpiVaTeS 11-17-2007 00:42

aleykumselam hoşgeldiniz..

bayonet 11-17-2007 00:45

evet arkadaslar saat 12 ye 5 var bütün konuya katılan ve yorumlarını bizimle paylastıkları için tesekkür diyorum hayırlı geceler allaha emanet olun

loneliness 11-17-2007 00:45

Bakın arkadaşlar bir şey dikkatinizi çektimi... Bu akşam forumu konuşmak için toplantık katılan üye sayımız.. 10 dan fazla peki diğer günler neden aynı sayıya ulaşamadık... Demek ki katılacak arkadaş var..Neden diğer konulara katılım olmadı mesala bunu da konuşalım...

akgulrafet 11-17-2007 00:46

ARKADAŞLAR SORUN ETTİĞİMİZ VE SAATLERCE TARTIŞTIĞINIZ KONU ÇOK YERSİZ NİCE KONULAR VARKEN. BAKINIZ GİDENLERİ DEĞİLDE FORUMDA KALANLARI NASIL TUTMALIYIZ BUNLARI TARTIŞMALI İDİK

loneliness 11-17-2007 00:46

Alıntı:

evet arkadaslar saat 12 ye 5 var bütün konuya katılan ve yorumlarını bizimle paylastıkları için tesekkür diyorum hayırlı geceler allaha emanet olun

Konuyu kapatmayacağım... bu konu 1-2 gün açık kalacak.. gelemeyen üyelerimiz için gececi olan varsa devam edebiliriz..

akgulrafet 11-17-2007 00:47

neyse bu konu benim uzmanlık alanıma girmiyor ama kardeşilerim bu sevgi bu bağlılık hiç bir yerde yok diyerek cümleden kardeşlerime iyi geceler temnnisi ile aranızdan ayrılıyorum

bayonet 11-17-2007 00:47

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Bakın arkadaşlar bir şey dikkatinizi çektimi... Bu akşam forumu konuşmak için toplantık katılan üye sayımız.. 10 dan fazla peki diğer günler neden aynı sayıya ulaşamadık... Demek ki katılacak arkadaş var..Neden diğer konulara katılım olmadı mesala bunu da konuşalım...

birde duyuru yapmak iyi oldu bence ben radyodanda bir cok kere duyudum arkadaslara duyuruda önemi :)

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:49

arkadaşlar bende müsadenizi istiyorum. Faydalı bir tartışma olduğu kanısındayım. En büyük sorunumuz reklamımız bunu tekrar dile getirmek istiyorum. yarın görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler

loneliness 11-17-2007 00:50

Alıntı:

arkadaşlar bende müsadenizi istiyorum. Faydalı bir tartışma olduğu kanısındayım. En büyük sorunumuz reklamımız bunu tekrar dile getirmek istiyorum. yarın görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler

Tşk yavuz başkan.. hayırlı geceler..

selahattin_ay 11-17-2007 00:51

arkadaslar forumdaki eglence konusuna deginmissiniz ben bu konuda bir arastirma yaptim
milli gorus un sitesini, chp nin sitesini, mhp nin sitesini ve bizim sitemizi karsilastirdim..
inanin ufak farklar disinda hepsi ayni isliyor
bunu derken birakalim herkes oyun oynasin taraftari degilim ama en azindan uye gelsin bir haber okusun, kose yazisi okusun, makale okusun, sinema bolumune baksin saglik bolumune baksin olmaz ki ama boyle delleniyorum ya ak mavish kiziyormus sadece inanin ben delleniyorum >:(

tanitim konusunda video nun cok yarar saglayacagi kesin su an ondan guzel reklam olamaz bence siddetle destek veriyorum

bayonet bir gun ya da belli bir zaman diliminin siyasete ayrilmasi da guzel bir fikir
bu arada herkes bu foruma siyasi oldugu icin geliyor ama oyun dunyamiz o kadar zengin ve cezbedeci gibi bir anda oyun sitesi oluyoruz yeni gelenlere de
saliha da zikretmis yavuz kardesim gibi allah razi olsun ilgili olanlar hemen kendini hissettiriyor ama ben herkesi ilgi alanlari cercevesinde gormek istiyorum paylasmiyorsa bir sey bari iki yorum atarak

Ağa 11-17-2007 00:52

Alıntı:

akgulrafet Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR SORUN ETTİĞİMİZ VE SAATLERCE TARTIŞTIĞINIZ KONU ÇOK YERSİZ NİCE KONULAR VARKEN. BAKINIZ GİDENLERİ DEĞİLDE FORUMDA KALANLARI NASIL TUTMALIYIZ BUNLARI TARTIŞMALI İDİK

Forumdan Gidenler Bizim Arkadaşlarımızdır Yersiz Bir Konu Değildir.Nice Konular Var Derken De O Konulara Gelinecek Sırayla Ve Zamanında Gelinir.Her Şeyin Zamanı Vardır.

kayısıkentli44 11-17-2007 00:54

neden arkadaşlar gidio biliyormusunuz...herkesin okulu var özel sorunları var....öel dedikodu çıkarıpta yönetimle aralarında ne oldu falan die....ama bir de bazı arkadaşlar birilieri ile tartışıo..sonra küsüp gidio...benimde gitmemdeki bir sebepte forumda artık tadının kaçması..neredeyse hergün kavga gürültü...yok ne bileyim oyumu yanlış kişiye vermişim düzelteyim..birde arkadaşlar herkesin gözü önünde kavga edio..gitseler özelde kavga edin..ama yok dikkat çekecekler yaaaa...nese ölenle olmuşa çare olmaz demişler...
.......................................

kayısıdan sevgilerleeeee ;)

selahattin_ay 11-17-2007 00:55

Alıntı:

Alıntı:

birde duyuru yapmak iyi oldu bence ben radyodanda bir cok kere duyudum arkadaslara duyuruda önemi :)

ama kardesim diger tartismalarinda duyurusu konusunda cok iyi hazirlik yaptigimiza inaniyorum

bayonet 11-17-2007 00:56

ARKADASLAR BENDE İZİN İSTİYORUM HERKESE HAYIRLI GECELER BENCE COK GÜZEL BİR FİKİR ALIŞVERİŞİ OLDU ALLAHA EMANET OLUN......

loneliness 11-17-2007 00:56

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ama kardesim diger tartismalarinda duyurusu konusunda cok iyi hazirlik yaptigimiza inaniyorum

Evet hatta orda yaklaşık 100 üyeye özel mesaj la ulaşıyorduk.. ama yinede kimse uğramıyordu...

loneliness 11-17-2007 00:57

Alıntı:

ARKADASLAR BENDE İZİN İSTİYORUM HERKESE HAYIRLI GECELER BENCE COK GÜZEL BİR FİKİR ALIŞVERİŞİ OLDU ALLAHA EMANET OLUN......

tşk ettim bayonet ilgin için..

erenon 11-17-2007 00:57

bakanlar kurulu toplantısına döndü bu gece forum:)))) bu gidişle sabah ezanını okutacaksınız hocaya:)) ama güzel oldu

bayonet 11-17-2007 00:58

Alıntı:

Alıntı:

tşk ettim bayonet ilgin için..

BEN TESEKKÜR EDERİM BÖYLE KONULARA DEGİNDİGİNİZ İÇİN...

selahattin_ay 11-17-2007 00:58

hayirli geceler giden arkadaslar

All times are GMT +3. The time now is 07:39.