![]() |
Alıntı:
|
Aman abim koridoruna takılma Yavuzun dehlizlere gark olursun. :) Aç cemaat ile alakalı bir konu ruhu dağılsın. :)
|
hop noliyo agalar...
sicak sicak sohbetmi ediyosunuz;D |
Fenerin şampiyonlar ligindeki sıfır çekmiş hali gibiyim... ;D
|
Tüm forumun değerli insanlari hepsine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim.Ne hazindir ki tek seçenek koymuşlar o açıdan hazırlayanlar utansın diyerek oyumu kullanıyorum.Oyun mayıs ayını bağlamadığını fark ederek tüm arkadaşların sevdiğimi gönülden belirtmek isterim.Oy hakkımı da uzun zamandır yorumlarını okuduğum herkesin penceresinden olaya yaklaşıp samimiyetle içindekileri bizden biri olarak dile getiren mavera kardeşimize veriyorum.Tüm herkes hakkını helal etsin :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Ben bir daha bu foruma girmem arkadaş.. Ne böyle gencecik yaşımızda başımıza gelmeyen kalmayacak..:w::w::w: |
bende sana vermedim ne yapacagiz simdi :)
|
az kaldı kavga koptu kopacak....:w:
|
Alıntı:
Bu forumda tam ergenekoncular varda bizim haberimiz yok.. Bu arada Tüm Nurculara duyrulur; Sayın ukba,sayın karaca ve sayn terennüm... Sözde bizde nurcuyuz biriniz sahip çıkmadınız.. Yarından tezi yok tüm öğrenci evlerinden derneklerden kaydımı sildiriyorum... Zaten bana şifre falanda yollamamıştılar.. Öbür dünyada iki elim iki yakanızda olacak..Size o kadar emek verdim.:hihi2::hihi2::hihi2: Besledim büyüttüm... |
desene cemaat seni disladi :)... hepinizi severim, sayarim ama murat ve ibrahimin bende yeri ayridir nede olsa ilk göz agrilarim o acidan birakta adamimizi burada tutalim ama gördün mü senin sakirtler seni es gectiler :D :D
|
Muhammed sana kötü bir haberim var :) sana verilen bir oy malesef gecersiz cünkü arkadasin sadece 3 mesaji var en az 35 mesaji olanlar oy kullanabiliyor :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Hepsi böyle işte..Zaten benden şakirtte olmuyordu.. Hem fakirim param yok,hemde böyle yalçın abi adem abi gibi olamadım.. Bu arada ben onu söyledim zaten oy geçersiz diye..:) Ama kim bu veren merak ettim.. Acımış desem benden kötüler var.. Ama isim karizma doğru ya..;D |
lafa bak hizaya gel;D
|
Alıntı:
öyle konusmayla olmuyor siz bayanlarida listelerde görmek isteriz o zaman burasi mahalle cesmesine dönmezse ben bu isten anlamiyorum ;D |
Alıntı:
Ne varsa yine grevsin cemaatte var desene ;D;D |
hap sayın karacanın sıcak tavırları nun reyize...
konuyu buralara o getirdi... |
Alıntı:
Bir kavga olsun iki yüz kişi toplanıyor.. Tayfa tayfa dolaşıyorlar.. Şehrin Azizleri onlar..Onlar Mücahidler... :hihi2::hihi2: Yarından tezi yok hemen acil bir ayinle onlara katılıyorum.. Adamlar 8-9 yıldır çekmeye çalışıyorlar zaten. Hemen beyin takımında da koltuğumu alırım ha.. |
bu ankette millet dirdir yapsin diye acilmadimi yok öyle degilse bu kadar agir abiyi niye bir ankete toplayip, birbirine kirdiriyorsunuz :)
asil ben yönetimden söyle bir anket bekliyorum.. en cok hangi yöneticiyi begeniyorsunuz a)yalcin karaca b)esref c)gönülden d)nun f)hic biri :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
asfalt neki :) sayın karaca küresel ısınmanın baş sebebidir... |
Alıntı:
|
kutup ayıları yalçın abiye haklarını helal etmiyor;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mavera büyük harfle yazmak yasaktı ne öyle bağırır gibi :)
|
nedir durum kavaga çıkacakmı çıkmayacakmı?
|
Yalçın abi bana ihanet etti bunuda unutursam varya...:)
Tam rakibim oldu..O kadar bana destek çık dedim olmadı. Yüzlerce ticari fikir ürettim destek olmadı.. Yalçın abi ahada buradan alenen söylüyorum. Ahdim olsun o ticari fikirlerimi tek tek gerçekleştirip piyasadaki tüm işlerini öldüreceğim. Senin sattığını sırf sen iş yapma diye ahanda bedava satacağım ..:) Bundan sonra benim davalımsın kanlımsın...:) Hele onu anladım ya adem abi sen... Millete hava atıyordum adem abi benim abim diye nurcu reyiz bana tem destek verir.. Bir karizmamız vardı çizdirdiniz.. ;D Hala yediremiyorum yav. Hadi biliyordum yalçın abi gizliden gizliye benim önümü tıkamak için her şey yapıyor korkuyor ya sen adem abi..Ya sen..Babam bunu yapsaydı bu kadar zoruma gitmezdi yav...;D Ah ah!!! Bak hizbullahçılara katılayım tüm talebelerin hepsini oraya çekeceğim görün bakın.. En az 10-20 arası öğrenci potansiyelim var.. Okulun hocalarını çiğköfte yedirmeye ben götürüyordum.. Onlarıda hizbullahçı yapacağım görün bakın..;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Muhammed yalcin abinin hakkini yeme simdi baktim sana oy veren kisi yalcin abiyle ayni IP den adam seni kirmamak icin yeni üyelik almis ve 3 mesaj yazip, sana oy vermis daha ne yapsin :)
|
Alıntı:
Yav bu nurcular varya off off..Amerika gibiler ha.. Övüyorlar mı sövüyorlar mı belli olmuyor..:) Binlerce durumu düşünüp davranıyorlar.. |
Alıntı:
Ne malum belki azmeder 35 mesaja ulasir :) |
adam koskoca başkan ama çok amatör ya :)
neyse muhammet üzülme hakan özkan abinin oyu var daha :) |
Alıntı:
Vallahi annem tam felaket kadın kuru yere el atsa oradan su fışkırıyor diyeceğim bir himmet çeksin gece varya bak neler göreceksin...:) Kontörüm olsa hizbullahtan büyükleri arayacağım.. Dur bir onları bu foruma yığayım görün bakın.. Burada devrim olur buranın imamıda ben olurum.. Yalçın karaca seninle savaşımız başladı artık...:) |
Alıntı:
adem abi bu listedeyken sakirtlerden ne muhammede, ne bana oy cikar ;D;D |
Alıntı:
Bunlardan bana hayır gelmez.. Zaten benim yüzümde esmer beyaz falan değil şakirt tipide yok.. |
he banada pek çıkmayacak gibi :)
adamlar birbirlerini kolluyor :) |
ben oy kullanmayacaktım ama....
|
All times are GMT +3. The time now is 08:49. |