Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Futbolda şike soruşturmasi! Aziz Yıldırım gözaltında (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150704)

Blur 07-06-2011 20:13

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912530)
19 maç :)
hepsi bizim maçlar olsa keşke :D
keşke :)

7 si sizin maç 12 si bank asya :)

İntifada 07-06-2011 20:13

Aziz Yıldırım'ın gözaltı kararı kaldırıldı

Cihannur 07-06-2011 20:14

Savcılık, sağlık durumu nedeniyle Aziz Yıldırım'ın gözaltı kararını kaldırmış. Aziz Yıldırım'a Allah'tan şifa diliyorum.

İntifada 07-06-2011 20:15

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912543)
Savcılık, sağlık durumu nedeniyle Aziz Yıldırım'ın gözaltı kararını kaldırmış. Aziz Yıldırım'a Allah'tan şifa diliyorum.

bende devletime allah razı olsun diyorum :D
adam gidiciymiş haberimiz yokmuş savcılık olmasa ortaya çıkmazdı ;D

Cihannur 07-06-2011 20:28

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912545)

bende devletime allah razı olsun diyorum :D
adam gidiciymiş haberimiz yokmuş savcılık olmasa ortaya çıkmazdı ;D

Aziz Yıldırım bundan böyle kendine daha sakin bir hayat seçmeli.İnsan için önce iman sonra sağlık çok önemli..http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif

Blur 07-06-2011 20:37

Gözaltı kararı kaldırıldı ama çıkınca savcıya ifade verecek..

Ergenekon tutukluları nasıl hastanelere sığınmıştı hatırlayın o hesap..

Aziz yıldıvım'ın polis kontrolünde kalması demek adli kontrolde tutulması demek bu da şu anlama geliyor..

Adli kontrol'de tutulan 1 kişi.

(1) 100 üncü Maddede belirtilen tutuklama sebeplerinin varlığı halinde, üst sınırı üç yıl veya daha az hapis cezasını gerektiren bir suç sebebiyle yürütülen soruşturmada, şüphelinin tutuklanması yerine adlî kontrol altına alınmasına karar verilebilir.

(2) Kanunda tutuklama yasağı öngörülen hallerde de, adlî kontrole ilişkin hükümler uygulanabilir.

(3) Adlî kontrol, şüphelinin aşağıda gösterilen bir veya birden fazla yükümlülüğe tabi tutulmasını içerir:

a) Yurt dışına çıkamamak.

b) Hâkim tarafından belirlenen yerlere, belirtilen süreler içinde düzenli olarak başvurmak.

c) Hâkimin belirttiği merci veya kişilerin çağrılarına ve gerektiğinde meslekî uğraşlarına ilişkin veya eğitime devam konularındaki kontrol tedbirlerine uymak.

d) Her türlü taşıtları veya bunlardan bazılarını kullanamamak ve gerektiğinde kaleme, makbuz karşılığında sürücü belgesini teslim etmek.

e) Özellikle uyuşturucu, uyarıcı veya uçucu Maddeler ile alkol bağımlılığından arınmak amacıyla, hastaneye yatmak dahil, tedavi veya muayene tedbirlerine tâbi olmak ve bunları kabul etmek.

f) Şüphelinin parasal durumu göz önünde bulundurularak, miktarı ve bir defada veya birden çok taksitlerle ödeme süreleri, Cumhuriyet savcısının isteği üzerine hâkimce belirlenecek bir güvence miktarını yatırmak.

g) Silâh bulunduramamak veya taşıyamamak, gerektiğinde sahip olunan silâhları makbuz karşılığında adlî emanete teslim etmek.

h) Cumhuriyet savcısının istemi üzerine hâkim tarafından miktarı ve ödeme süresi belirlenecek parayı suç mağdurunun haklarını güvence altına almak üzere aynî veya kişisel güvenceye bağlamak.

i) Aile yükümlülüklerini yerine getireceğine ve adlî kararlar gereğince ödemeye mahkûm edildiği nafakayı düzenli olarak ödeyeceğine dair güvence vermek.

(4) (Ek fıkra: 25/05/2005-5353 S.K./14.mad) *1* Şüphelinin, üçüncü fıkranın (a) ve (f) bentlerinde yazılı yükümlülüklere tâbi tutulması bakımından, birinci fıkrada belirtilen süre sınırı dikkate alınmaz.

(5) Hâkim veya Cumhuriyet savcısı (d) bendinde belirtilen yükümlülüğün uygulamasında şüphelinin meslekî uğraşılarında araç kullanmasına sürekli veya geçici olarak izin verebilir.

(6) Adlî kontrol altında geçen süre, şahsî hürriyeti sınırlama sebebi sayılarak cezadan mahsup edilemez. Bu hüküm, Maddenin üçüncü fıkrasının (e) bendinde belirtilen hallerde uygulanmaz.

(7) (Ek fıkra: 06/12/2006 - 5560 S.K.19.md) Kanunlarda öngörülen tutukluluk sürelerinin dolması nedeniyle salıverilenler hakkında birinci fıkradaki süre koşulu aranmaksızın adlî kontrole ilişkin hükümler uygulanabilir.

Hüdaverdi 07-06-2011 20:41

Adım adım kümeye :karizmatik:

Blur 07-06-2011 20:41

Aziz Yıldırım'la görüşmek isteyen fenerbahçe'li yöneticilere izin çıkmadı..

Demek istediğim buydu ilk örneği gördünüz..

HaArP 07-06-2011 21:32

İsraille gizli ilişkilerin gündemi oyalaması için stratejik bir gündem ! Video, kamera resim ve resmi belgeler neden bu zamanda yayınlanyor ? Efendim kanun yok ! Anlayana...!

cartman 07-06-2011 22:10

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912559)
İsraille gizli ilişkilerin gündemi oyalaması için stratejik bir gündem ! Video, kamera resim ve resmi belgeler neden bu zamanda yayınlanyor ? Efendim kanun yok ! Anlayana...!

Hiç gülesim yoktu sen biraz fazla takıntı etmişin hacı komplo teorisi üzerine olan kitaplarına ilgin çok sanırım :)

EpiVaTeS 07-06-2011 22:14

Bir şampiyonluk hayal edersin, şampiyonum zannedersin kutlama yaparsın. Yanlış anons derler HEVESİN KAÇAR... Hakemi satın alırsın, şike yaparsın, futbolcuyu kandırırsın, şampiyonluğu kutlamaya başlarsın foyan ortaya çıkar HEVESİN KAÇAR... Futbolu çok seversin, maç izlemek istersin, Fenerli olduğunu hatırlarsın HEVESİN KAÇAR...

Bilal Baştan 07-06-2011 22:20

Aziz Yıldırım'ın sağlık nedeniyle gözaltı kararı kalkması serbest kaldığı anlamına gelmiyor , hastaneden çıktığı zaman tekrar gözaltı kararı çıkabilir.

ATV

Bilal Baştan 07-06-2011 22:27

‎25 kişiden 23'ünün sorgu işlemi tamamlandı. 2 kişinin sorgusu hâlen devam ediyor. Bu 2 kişiden biri Şekip Mosturoğlu...

Kanal D

Bilal Baştan 07-06-2011 22:28

25 kişiden 5 kişi serbest bırakıldı. 20 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

ATV

Bilal Baştan 07-06-2011 22:30

Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Mecnun Odyakmaz Korcan Çelikay,Ümit Karan.Bülent Uygun tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Sezer Öztürk, Emenike ve Mahmut Boz Serbest Bırakıldı.

Cihannur 07-06-2011 22:32

Yaşamakta olduğumuz süreç hassas bir süreçtir. Türkiye Futbol Federasyonu bu şike olayı konusunda vereceği kararda olağanüstü hassasiyet göstermelidir. Fenerbahçe kulübü milyonlarca taraftara sahip olan bir spor kulübüdür. Eğer Fenerbahçe Futbol Takımı küme düşürülürse pek çok vatandaşımız depresyona girebilir. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi küme düşürecekse kamuoyunu böyle bir karara önceden hazırlamalıdır. Böylelikle bazı koyu Fenerbahçeli vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri travma azaltılmalıdır.

Bilal Baştan 07-06-2011 22:36

Trabzonspor - Eskişehir maçı sonrası Bursa'da evine giden 50 yaşında ismini hatırlamadığım bir Trabzon'lu vatandaşımızın son sözleri '' yine şampiiyonluğumuzu gasp ettiler '' oldu ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bunun vebalini kim verebilir ?

Adalet yerini bulmazsa elbet ilahi adalet yerini birgün bulacaktır.

İntifada 07-06-2011 22:43

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912583)
Trabzonspor - Eskişehir maçı sonrası Bursa'da evine giden 50 yaşında ismini hatırlamadığım bir Trabzon'lu vatandaşımızın son sözleri '' yine şampiiyonluğumuzu gasp ettiler '' oldu ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bunun vebalini kim verebilir ?

valla kardeş ilahi adalet diye diye adalet denen kavramı yok etti insan oğlu...
Allahutealanın adaleti tecelli etse helak olurdu bütün klüpler emin ol...
adaleti kendin sağlayacaksın yıllardır sağlammayan adaleti 1 ayda 2-3 klüp üzerinden sağlayamazsın...
işte o zaman bir adaletsizlikte sen yapmış olursun...
1959 a dönmeden bu ligde adaletten bahsedemez kimse...
he amcaya gelince net konuşayım saçmalık...
tıpkı 96 da intihar edenler gibi...
aynısını bir fenerbahçelide yapsa aynısını derdim...
futbol denen şeyle hayatını bağdaştıran adam yediği golden sonra ölse üzülmem...

Cihannur 07-06-2011 22:47

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912583)

Ben de tam bunu kastediyorum işte. Milyonlarca Fenerbahçeli vatandaşımız var. Eğer Federasyon'dan Fenerbahçe için ağır bir karar çıkarsa, kalp krizinden vefat etmiş olan o Trabzonsporlu vatandaşımızın yaşadığına benzer sıkıntıları pek çok Fenerbahçeli vatandaşlarımız da yaşayabilirler. İşte bu yüzden verilecek kararda hem adalet gözetilmeli, hem de eğer ağır bir karar çıkacaksa kamuoyu böyle bir karara önceden hazırlanmalıdır. Fenerbahçeli olsun, Trabzonsporlu olsun, diğer kulüpleri tutanlar olsun hepsi bizim vatandaşımızdır; aralarında şu kulüplü bu kulüplü diye ayrım yapamayız.

İntifada 07-06-2011 22:48

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912586)

Ben de tam bunu kastediyorum işte. Milyonlarca Fenerbahçeli vatandaşımız var. Eğer Federasyon'dan Fenerbahçe için ağır bir karar çıkarsa, kalp krizinden vefat etmiş olan o Trabzonsporlu vatandaşımızın yaşadığına benzer sıkıntıları pek çok Fenerbahçeli vatandaşımız yaşayabilir. İşte bu yüzden verilecek kararda hem adalet gözetilmeli, hem de eğer ağır bir karar çıkacaksa kamuoyu böyle bir karara önceden hazırlanmalıdır. Fenerbahçeli olsun, Trabzonsporlu olsun, diğer kulüpleri tutanlar olsun hepsi bizim vatandaşımızdır; aralarında şu kulüplü bu kulüplü diye ayrım yapamayız.

iyiya ölen ölür akıllı adam lazım memlekete...

EpiVaTeS 07-06-2011 22:48

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912584)

adaleti kendin sağlayacaksın yıllardır sağlammayan adaleti 1 ayda 2-3 klüp üzerinden sağlayamazsın...
futbol denen şeyle hayatını bağdaştıran adam yediği golden sonra ölse üzülmem...

96'da nolmuş...???
merak ettim şahsen...
tamam türkiyede şike yaptık kupaları kazandıkta ulan avrupada da mı şike yaptık...
insan azcık utanır şunu yazarken ya...;D

İntifada 07-06-2011 22:53

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912588)
96'da nolmuş...???
merak ettim şahsen...
tamam türkiyede şike yaptık kupaları kazandıkta ulan avrupada da mı şike yaptık...
insan azcık utanır şunu yazarken ya...;D

niye utanayım senin avrupa kupalarına lafmı söyledim ?
96 da trabzonspor taraftarları kendini astı fener şampiyon olunca bi kaç kişi...
sen avrupa kupasını niye soktun araya ben onu anlamadım...
yok bunu gs masumdur diye ortaya koyuyorsan bi gece mercedes sahibi olan ankaragücülüleri,gs geçmişi çabuk unuttu diyen gökdenizi unutmadık ;)
bunu söylemeye çalışıyorsan insan harbiden utanır...

Bilal Baştan 07-06-2011 22:53

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912584)

Hacı Trabzonspor'da bir şey yaptıysa çeksin cezasını düşürsünler BankAsya'ya Bursaspor'u şampiyon yapsınlar mevzu benim gözümde şampiyon olmak kupa almak değil.

İntifada 07-06-2011 22:55

valla benim gözümde öyle kardeş...
farklı manalar yüklemiyorum futbola...
kumar masasına oturan kumarbazdan farkı yok gözümde takımların...
oyunu daha iyi bilen,şansı daha iyi giden,hile yapmayı iyi bilen götürüyor işi...

Hüdaverdi 07-06-2011 22:56

Her türlü kümeye ;D

Mavera 07-06-2011 23:00

tamam iyi bir trabzonsporluyum, takimi cok seviyorum ama takim icin ölmek, öldümek, kavga etmekde ne oluyor..
sampiyon olursak sevinirim, olmazsak üzülürüm daha fazlasi abarti olur..

Bilal Baştan 07-06-2011 23:02

Emenike, Kumkapi'daki yabancilar subesine götürüldü. Durumu ile ilgili özel bir ayrinti oldugu belirtiliyor.

NTV Spor

Cihannur 07-06-2011 23:03

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912587)

iyiya ölen ölür akıllı adam lazım memlekete...

Fanatikleri, çocukları, yaşlıları ve hassas insanları da düşünmek gerekir. Hadi bu senenin şampiyonluğunu Fenerbahçe'den aldılar diyelim; bu şartlarda böyle bir karar Fenerbahçelileri genel olarak fazla rahatsız etmez. Ama Fenerbahçe hakkında küme düşürmeye yönelik bir karar çıkarsa, o karar bazı Fenerbahçelileri çok olumsuz etkiliyebilir. Futbol sadece futbol değildir. Türkiye Futbol Federasyonu bu süreci çok dikkatle ve hassasiyetle yönetmelidir.

Bilal Baştan 07-06-2011 23:08

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912594)
Her türlü kümeye ;D

Hiç belli olmaz hacı , ben şahsen TFF'ye güvenmiyorum.

Bilal Baştan 07-06-2011 23:09

Aziz Yıldırım için gözaltı kararının kaldırılmasının ardından yakalanma kararı verildi.

(SKYTURK)

Bilal Baştan 07-06-2011 23:11

En uzun ifade süresi ; İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu.

NTV Spor

Bilal Baştan 07-06-2011 23:17

Emenike bu geceyi Kumkapı'daki Yabancılar Şubesi'nde geçirecek. Durumu yarın sabah netlik kazanacak.

NTV Spor

Mavera 07-06-2011 23:20

Bülent Uygun net konuştuı; 5 yıl yerim, 7 yıl yerim ama 6 yıl yemem

Blur 07-06-2011 23:22

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912599)
Fanatikleri, çocukları, yaşlıları ve hassas insanları da düşünmek gerekir. Hadi bu senenin şampiyonluğunu Fenerbahçe'den aldılar diyelim; bu şartlarda böyle bir karar Fenerbahçelileri genel olarak fazla rahatsız etmez. Ama Fenerbahçe hakkında küme düşürmeye yönelik bir karar çıkarsa, o karar bazı Fenerbahçelileri çok olumsuz etkiliyebilir. Futbol sadece futbol değildir. Türkiye Futbol Federasyonu bu süreci çok dikkatle ve hassasiyetle yönetmelidir.

Eskişehirspor - Trabzonspor maçından sonra kalp krizi geçirip vefat eden Trabzonspor'lu amcamızın hesabını kim verecek ?

Bana bunun cevabını ver.. Olumsuz etkileyecek diye küme düşürmeyecekler mi adamları..

Suç belli ceza belli ..

ADALETLİ YORUMLAR YAPIN !

İntifada 07-06-2011 23:46

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile kulüp yöneticilerinden Serdar Adalı'nın şüpheli sıfatıyla ifade vereceği öğrenildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında bugün gözaltı süresi dolduğu için gözaltı kararı kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, savcılık yakalama kararının çıkarılmasını talep
etti. Mahkemenin önümüzdeki süreçte talebe ilişkin karar vermesi bekleniyor.

Mavera 07-06-2011 23:50

evet bjk de carkin icine girmistir, insallah bizimkilerden birsey cikmaz..

Blur 07-07-2011 00:03

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912620)
evet bjk de carkin icine girmistir, insallah bizimkilerden birsey cikmaz..

Suçluysak cezamızı çekelim gerekirse düşürsünler biz başkaları gibi ağlamayız..

Ama ortada delil yok kanıt yok tutuklu yok suç yok.. Tamamen istanbul basınının hikayeleri..

Mavera 07-07-2011 00:08

en ufak sucumuz varsa gereken yapilsin.. ceza isterse bank asya olsun cünkü biz sampiyonluklara, basarilara asik degiliz biz Trabzonspora asigiyiz..

Hüdaverdi 07-07-2011 00:08

Kümese kümese ;D

İntifada 07-07-2011 00:22

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912629)
en ufak sucumuz varsa gereken yapilsin.. ceza isterse bank asya olsun cünkü biz sampiyonluklara, basarilara asik degiliz biz Trabzonspora asigiyiz..

geçin onu bir evvela...
şampiyon olamayınca ak parti binalarına niye saldırıyodu millet...

All times are GMT +3. The time now is 20:16.