Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Fethullah Gülen - Papa buluşması ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26000)

Benide_Kapatın 04-23-2008 01:26

Fethullah Gülen - Papa buluşması ...

Evet böyle tartışmalarda kimse birbirine birşey anlatamıyor malesef,Çünkü önyargılar var bilgi ve birikim konuşmuyor,! Kulaktan duyma , internetten görme yazılarla hareket ediliyor.Dışarda bunları bilimsel cercevede tartışacak insan katiyyen yok!

Gülen'in bir tane kitabını okumadan yorum yapıyorlar.Daha fazla bişey anlatmanıza da gerek yok kanımca :)

Üç mevsim 04-23-2008 01:28

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hala daha inatla Gülen Hoca'nın ismini aşağılıyorsunuz. Sizi o kadar uyardık, daha fazla tahammülüm kalmadı.

Ya eddie herşeyi bir kenara bırakalım. Arkadaşımıza iyi niyetle yaklaşıyoruz. Evet haklısın 18. sayfa oldu ama hala 'Fetulah' diyorsa biri insanın asabı bozuluyor...
'Fetulah'

bence sonuna kadar haklısın... hiçkimseye faydası dokunmayan alelade bir insan gibi bahsediliyor resmen..

Keşke dediğin gibi olsa, hakaret ve aşağılamak için kullanıldığına kalımı basarım. Din düşmanı güruhun sözüdür bu ama maalesef bizim Milli Görüşçülerden de aynı telaffuzu duyuyoruz.

eddie 04-23-2008 01:32

biraz birşeyler kapayım diyorum ama öyle yorumlar yapılmış ki kafam almıyor.. ben kim milli görüşçü kim değil bilmiyorum.. ama bu konunun çok dallandırılıp budaklandığını düşünüyorum... Gülen hocaefendinin de bu kadar çok olaya sebep verecek bi iş yaptığını düşünmüyorum..

Akmehmet_Akif 04-23-2008 03:30

GÜLENMİ ÖPÜYOR İYİ BİR BAKKKK. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Akmehmet_Akif 04-23-2008 03:33

HADİNİZİ BİLİN UYARI PUANI ALIYORSAM ALYIM ZATEN 1 HAFTADIR SİTEYE GİREMEDİM.GÜLEN HIRİSTİYANMI OLDU YANİ HEM KENDİSİ ÖPMÜYOR. >:( >:(

Akmehmet_Akif 04-23-2008 03:36

GÜLENİN SUÇU
DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA OKUL AÇMAK.VE BU OKULLARDA 1 KURUŞ ALMAMAK.AÇTIĞI OKULARDA BİRÇOK KİŞİYİ MÜSLÜMAN OLMASI..ÜLKEMİZİN TANIMLAMASI.DÜNYADA 150 YE YAKIN OKUL AÇMASI. BUNLAR SUÇMU SİNİR TEMEYİN ADIMI >:(

akp_ksk 04-23-2008 11:23

Alıntı:

Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
yok mu soruma cevap verecek yigit Fethullah gülen in Türkiye sorumlusu Cia Baskani graham fuller ile ne görüstü Graham fuller ile hangi düzeyde iliskisi var bekliyorum

Arkadaşım adam cia başkanı...
Cia bir Abd kurumu
Abd nin en önemli müttefiklerinden birisi Türkiye
Türkiyenin en önemli kişilerin birisi Fethullah Gülen...
Muhtemelen CİA başkanı hoca efendiye nasıl olduda bu kadar inançlı ve aklı başında insanı bir araya getirdin diye sormuştur...
Sonra da bölge ile ilgili görüş alışverişi yapmış olabilirler.

Müntesip 04-23-2008 11:53

Alıntı:

ne demek fullerle de görüsebilir kusura bakma eger fetullah bey fuller ,ve bush ile görüsürse kusura bakma Rusya da hakli olarak Fetullah bey in ve okullarinin amerikani istiharatcilikla suclarsa sasirma yok fuller o bölgenin temsilcizi olarak fetullah beyle görüsmesi dogalmis buna kargalarda güler buna kendiniz de inanmiyorsunuz Fetulah sözde Din adami olarak ne görüsüyormus fuller ile gülün s arkadaslar gülünc ne zaman amerikanin kuyrugunda dolasmayi birakacaksiniz

cocuk ;
edepsizliğin alemi yok.ya insanlara ve onların isimlerine karşı saygılı olursun,ya da konuyla ilgili yorum yazmazsın.kimse sana gercekleri örtelim demiyor öyle degil mi ???

yazdıgın kelimeleri biraz daha dikkatli yazarsan iyi olur (istiharatci degil = istihbaratcı,ya hu bak sende bizim kolejlerimize gel cok güzel türkce ögretiyorlar ;) ).burada anlatılanlar senin için hiçbirsey ifade etmiyor farkındayım.ama eminim bundan 50 sene sonra ne kadar büyük hata yaptıgını anlayacaksın ,inşallah senin için geç olmaz.bizler sana birşeyleri anlatmak için ugrasıyoruz.bizim bu işten hiçbir cıkarımızda yok kazancımızda yok.ben sadece din adına faydalı işler yapan insanlara karsı saygılı olunması kanaatindeyim.olursun veya olmazsın senin bilecegin iş ama söyleyecegin her sözün hesabını verecegini düşünerek konuş olur mu ?? çünkü;
bir kafir'e dahi kafir demek müslüman'a birşey kazandırmaz ama bir müslüman'a kafir demek ,diyen müslüman'ı kafir yapar...bunu sakın unutma.bu da son mesajımdır eger bilgilenmek istedigin veya eleştri yapacagın konular olursa kişilere veya kurumlara saygılı olmak sartıyla özel mesaj atarsın.

Kırık_Çocuk 04-23-2008 12:04

tek bir kuruş bile almaması diye bi ibare gördüm...

Yalandır hakkı olmayan parayı bile üstelik faiziyle alıyor.Bunu bizzat yaşadım..

Kurumları faiz de yiyor yani :)

Müntesip 04-23-2008 12:09

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı

Yalandır hakkı olmayan parayı bile üstelik faiziyle alıyor.Bunu bizzat yaşadım..

yanlış bilgi

kardesim yazmayacagım diyorum tutamıyorum kendimi !!
bak güzel kardeşim tüm firmalar bankadan anaparayı alırlar..faiz'i banka kendisi alır.lütfen daha dikkatli olalım,ayrıca o arkadasımız biraz abartmıs sadece durumu kötü olan ama okumayı cok isteyen fakir ögrenciler ücretsiz okuyorlar(yurtdısındaki okullarda daha cok burslu ögrenci mevcuttur).herkese ücretsiz egitim vermelerini bekleyemeyiz öyle degil mi ?? çünkü her kurumun masrafları ve mükellefiyetleri var

Kırık_Çocuk 04-23-2008 12:16

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tehlike---yanlış bilgi----tehlike...

kardesim yazmayacagım diyorum tutamıyorum kendimi !!
bak güzel kardeşim tüm firmalar bankadan anaparayı alırlar..faiz'i banka kendisi alır.lütfen daha dikkatli olalım,ayrıca o arkadasımız biraz abartmıs sadece durumu kötü olan ama okumayı cok isteyen fakir ögrenciler ücretsiz okuyorlar(yurtdısındaki okullarda daha cok burslu ögrenci mevcuttur).herkese ücretsiz egitim vermelerini bekleyemeyiz öyle degil mi ?? çünkü her kurumun masrafları ve mükellefiyetleri var

D'ikkat edersen abi hakkı olmayan parayı soyledim onun faizi dedim ..Hakkı olmayan para..

Müntesip 04-23-2008 12:19

Alıntı:

D'ikkat edersen abi hakkı olmayan parayı soyledim onun faizi dedim ..Hakkı olmayan para..

beni bu konuda bilgilendirebilirmisin güzel kardesim lütfen..hakkı olmayan para derken ??

Kırık_Çocuk 04-23-2008 12:25

Dersane yıllarımda 3-5 ne kadar geçti bilmiyorum yapılan yüzde 10 luk vergi indirimini verdiğimiz para üzerinden değil de kendi ürettikleri bi formülle yüzde 50 sine tekabül eden bi paraya denk getirip hakkımızı yediler.diğer hiçbir dersane boyle bi formül uygulamıyordu ilginç..

1.050 ytL yüzde(tabi ozaman ytl yoktu) %18 vergi yüzde %10 düşürülünce hükümet tarafından Dershane yonetimine göre bu yüzde,50 milyona(ytl) tekabül ediyormus.Sizce ?
ben geri kalan parayı ödemedim tabi hukuki yönden hakkımı aramak yerine :( daha sonra avukata verilmis ve faizi + avukat parasıyla beraber ödemek zorunda kaldım..

80 avukat parası 50 borç toplam 270 ytl iyi mi

Müntesip 04-23-2008 12:29

Alıntı:

Dersane yıllarımda 3-5 ne kadar geçti bilmiyorum yapılan yüzde 10 luk vergi indirimini verdiğimiz para üzerinden değil de kendi ürettikleri bi formülle yüzde 50 sine tekabül eden bi paraya denk getirip hakkımızı yediler.diğer hiçbir dersane boyle bi formül uygulamıyordu ilginç..

1.050 ytL yüzde(tabi ozaman ytl yoktu) %18 vergi yüzde %10 düşürülünce hükümet tarafından Dershane yonetimine göre bu yüzde 50 milyona(ytl) tekabül ediyormus.Sizce ?
ben geri kalan parayı ödemedim tabi hukuki yönden hakkımı aramak yerine :( daha sonra avukata verilmis ve faizi + avukat parasıyla beraber ödemek zorunda kaldım..

bilgilendirme için cok tesekkür ederim.peki bu vergi indirimi yıl basında mı gercekleşti,yoksa yıl ortasında mı ?? yani vergi indirimi geldiginde ne kadar borcunuz vardı dershane'ye ögrenebilirmiyim.tabi sizin için sıkıntı olmayacaksa..saygılarımla

Kırık_Çocuk 04-23-2008 12:30

henüz 2 taksit odemistim yanlıs hatırllamıyorsam taksitde ya 105 ya 115 oyle biseydi

Kırık_Çocuk 04-23-2008 12:32

hatta biçok dersane öğrencisi baya çok hemde itiraz edince -Çünkü baska bi dersaneden boyle bsey duymadık-bi matematikçi koymuslar adam diyor gelin gelin çok basit bi formül sizde anlayacaksınız deyip..Yazdığı rakamlara değil mi değil mi diye diye kafasına gore hesap çıkarıyorrdu :D

Müntesip 04-23-2008 12:33

sabırla cevap verip beni bilgilendirdigin için tesekkür ederim kardesim...

Kırık_Çocuk 04-23-2008 12:36

rica ederim bi yanıt beklemiyorum yanlıs anlama kimsei savunmak zorunda değilsiniz ya da açıklamak durumunda..Ben sadece basıma gelen biseyi ifade etmek istedim benim için çok da onemli değl onemli olan kısmı bu bir haksızlıktı bana göre ilgilendiğim tarafı bu..saygılarmla

Üç mevsim 04-23-2008 13:01

Geçmiş olsun Black :D

Gercekleri Görelim 04-23-2008 13:19

Alıntı:

akp_ksk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yok mu soruma cevap verecek yigit Fethullah gülen in Türkiye sorumlusu Cia Baskani graham fuller ile ne görüstü Graham fuller ile hangi düzeyde iliskisi var bekliyorum

Arkadaşım adam cia başkanı...
Cia bir Abd kurumu
Abd nin en önemli müttefiklerinden birisi Türkiye
Türkiyenin en önemli kişilerin birisi Fethullah Gülen...
Muhtemelen CİA başkanı hoca efendiye nasıl olduda bu kadar inançlı ve aklı başında insanı bir araya getirdin diye sormuştur...
Sonra da bölge ile ilgili görüş alışverişi yapmış olabilirler.

Güldürme adami cok mu cok tatmin edici oldu :D,yok fuller nasil bir araya getirdin diye sormus kimi kandiriyorsunuz soruyorum neden diger Cemaat liderleri ile bir araya gelmiyor cia baskani bu durum Fetulah efendinin neden amerikadan ayrilmadigini da gösteriyor,neden rusya da amerikanin isrtihbaratsiligini yaptigi iddia sini da acikliyor,bunlarin hepsi tesadüfmü?,

çağlar 04-23-2008 13:19

Alıntı:

Kişilerin yaptığı hatalar,yanlışlar kurumları bağlamaz. Elbette çürükler çıkacaktır.. Şimdi böyle bir durum oldu diye Allah rızasından başka birşey gözetmeyen gurup içindeki tüm insanları zan altında bırakmamak adına hepsi öyleler demeyelim yani (lar) derken dikkat etmek gerek sonuçta kul hakkı.Ne oyunlar dönüyor kimbilir nifak, fitne, fesat tohumları ekmek için sızmış bir provakatör olabilir. Madem sizin için pek önemi yok,gelin dinimizi tüm dünyaya sevdirme gayreti içinde olan hizmet insanlarına leke getirmeyelim. Sinek miniciktir lakin miğde bulandırır...umarım beni yalnış anlamazsınız..saygılarımla

Kırık_Çocuk 04-23-2008 13:33

Alıntı:

çağlar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kişilerin yaptığı hatalar,yanlışlar kurumları bağlamaz. Elbette çürükler çıkacaktır.. Şimdi böyle bir durum oldu diye Allah rızasından başka birşey gözetmeyen gurup içindeki tüm insanları zan altında bırakmamak adına hepsi öyleler demeyelim yani (lar) derken dikkat etmek gerek sonuçta kul hakkı.Ne oyunlar dönüyor kimbilir nifak, fitne, fesat tohumları ekmek için sızmış bir provakatör olabilir. Madem sizin için pek önemi yok,gelin dinimizi tüm dünyaya sevdirme gayreti içinde olan hizmet insanlarına leke getirmeyelim. Sinek miniciktir lakin miğde bulandırır...umarım beni yalnış anlamazsınız..saygılarımla

boşwer ben zaten kişileri değil kurumu ele alarak konuşmustum neyse ya..

Alıntı:

Geçmiş olsun Black :D

Eywalla senin basına gelmesin :) cemaat :P

Gercekleri Görelim 04-23-2008 17:37

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ne demek fullerle de görüsebilir kusura bakma eger fetullah bey fuller ,ve bush ile görüsürse kusura bakma Rusya da hakli olarak Fetullah bey in ve okullarinin amerikani istiharatcilikla suclarsa sasirma yok fuller o bölgenin temsilcizi olarak fetullah beyle görüsmesi dogalmis buna kargalarda güler buna kendiniz de inanmiyorsunuz Fetulah sözde Din adami olarak ne görüsüyormus fuller ile gülün s arkadaslar gülünc ne zaman amerikanin kuyrugunda dolasmayi birakacaksiniz

cocuk ;
edepsizliğin alemi yok.ya insanlara ve onların isimlerine karşı saygılı olursun,ya da konuyla ilgili yorum yazmazsın.kimse sana gercekleri örtelim demiyor öyle degil mi ??? Kardesim Cocuk oldugumu nereden cikardiniz,edep ten söz edeceksen sizin Necdet sezere ve Deniz Baykala göstermis oldugunuz edep ve saygi kadar saygi gösteriyorum kaldiki onlarin ne mal oldugu ortada fetulah bey gibi gizliden yürütmüyor

yazdıgın kelimeleri biraz daha dikkatli yazarsan iyi olur (istiharatci degil = istihbaratcı,ya hu bak sende bizim kolejlerimize gel cok güzel türkce ögretiyorlar ;) ).burada anlatılanlar senin için hiçbirsey ifade etmiyor farkındayım.ama eminim bundan 50 sene sonra ne kadar büyük hata yaptıgını anlayacaksın ,inşallah senin için geç olmaz.bizler sana birşeyleri anlatmak için ugrasıyoruz.bizim bu işten hiçbir cıkarımızda yok kazancımızda yok.ben sadece din adına faydalı işler yapan insanlara karsı saygılı olunması kanaatindeyim.olursun veya olmazsın senin bilecegin iş ama söyleyecegin her sözün hesabını verecegini düşünerek konuş olur mu ?? çünkü;
bir kafir'e dahi kafir demek müslüman'a birşey kazandırmaz ama bir müslüman'a kafir demek ,diyen müslüman'ı kafir yapar...bunu sakın unutma.bu da son mesajımdır eger bilgilenmek istedigin veya eleştri yapacagın konular olursa kişilere veya kurumlara saygılı olmak sartıyla özel mesaj atarsın.
Allah kuru iftira dan korusun nerede kafir ve ona benzer ifade kullandim gösterirmisin ;) evet sanirim enbüyük hatam Amerika ve sahte tek tarafli Diyalogla bir yere gidilemeyecegine inanmam olacak ,Gavur dan dost Domuz dan Post olmayacagina inanmam olacak,Kuzu ile kurt un bir arada hareket edemeyecegine inanmam olacak,

fütüvvet 04-23-2008 17:41

Provoke edilen konulardan bir tanesi..
EDENDE ALET OLANDA BELLİ MİHRAKLAR..

Gercekleri Görelim 04-23-2008 17:45

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı

Pardon aciklik getirirmisin malum anlayisim biraz kitta ;)

fütüvvet 04-23-2008 17:47

Alıntı:

Alıntı:

şimdi izaha girersem aklının kıt olduğunu kabul etmiş olacağım..
zaaten kıt sa anlaşılmama durumuda olacaktır..
her iki durumdada izah gereksiz..

Gercekleri Görelim 04-23-2008 18:15

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

şimdi izaha girersem aklının kıt olduğunu kabul etmiş olacağım..
zaaten kıt sa anlaşılmama durumuda olacaktır..
her iki durumdada izah gereksiz..

gerci kime ne demek istedigini kendinde anlamadin ya en iyisi deneme bile :D

fütüvvet 04-23-2008 18:24

bunu bana aklım kıt diyen birimi söylüyor..
kıtlık bizde değil,şükür azcıkda olsa düşünebiliyoruz. ..

laf atmak kolay..bu tür konulara balıklama atlayanların hepside kukla gibi kullanılıyor haberiniz yok..

isimsiz 04-23-2008 18:39

yönetimden bu konun kilitlenmesini talep ediyorum bu konu başka forumlardada sayfalarca tartışıldı ama sadece havanda su dövüldü kimse kimsenin görüşünü tartışarak değiştiremeyeceğine göre tartışmanında alemi yok. hatta belkide bazı insanların günahına girilerek günah bie işleniyor. yani kısacası tartış tartış sıfıra sıfır elde var sıfır ne bir sonuca bağlanıyor ne kimsenin görüşü değişiyor nede taraflar birbirine saygı duyuyor.

fütüvvet 04-23-2008 18:43

Kesinlikle bir konunun kilitlenmesine karşıyım..
haddini aşan aşana zaten..
şimdi bu kadar düşmanca bakan bu zihniyetlere ayetmi okuyalım hadismi okutalım..
ilmin kitabın neresinde hakkında bilgi sahibi olmadığın
Allahın rızası diye koşan birine ağız dolusu küfürler etmek..çamur atmak..
Küfrün en karanlığında olanda o zaata çamur atıyor içimizdeki beyinsizlerde..
şimdi ne diyelim içimizdekilere..

Gercekleri Görelim 04-23-2008 18:51

Alıntı:

şimdi bu kadar düşmanca bakan bu zihniyetlere ayetmi okuyalım hadismi okutalım..

iftira dedigin Fetulah bey in sag kolunun papanin elini öpmesimi ?,siyasetle alakasi olmadigini iddia eden hoca nin Cia Türkiyer sorumlusu Graham fuller ile görüsmesi mi?,Patrike Hazretleri hitabimi hangisi bunlarin iftira ,belki farkli seyler anlaya biliriz bu davranislardan amma kesinlikle iftira degildir,

Sukut-u Hayal 04-23-2008 18:51

Tabiki tartisalim degisik dusunen insanlarla..
Ama 'gercekleri gorelim' adli arkadas ne dersek inanmayacak, inanmamakla kalmayip asagilamaya devam edecektir diye dusunuyorum.
Bu yuzden ona artik cevap vermeyelim..
Cunku hoca efendinin bukadar asagilanmasina daha tahammul edemiyecegim ve bende kirici olmaya baslayacagim.

Gercekleri Görelim 04-23-2008 18:54

Alıntı:

Turkiye icin Akparti Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki tartisalim degisik dusunen insanlarla..
Ama 'gercekleri gorelim' adli arkadas ne dersek inanmayacak, inanmamakla kalmayip asagilamaya devam edecektir diye dusunuyorum.
Bu yuzden ona artik cevap vermeyelim..
Cunku hoca efendinin bukadar asagilanmasina daha tahammul edemiyecegim ve bende kirici olmaya baslayacagim.

nerede asagiladim gercegi söylemek ne zamandir asagilamak anlamina geliyor

fütüvvet 04-23-2008 18:57

... dedigin Fetulah bey ...
.... Graham fuller ...
...Patrike Hazretleri..

Söylermisin..Kinle yazılmadığına eminmisin bu yazdıklarının..
bi kere fetulah değil Fethullah .. bunu yazarken bile kendini ele veriyorsunu..

ama diğerinin ismini şaşırmadan yazmışsın.. patrike hazretleri de doğru yazılmış..
kalbini bi kontrol et bence..

Gercekleri Görelim 04-23-2008 18:58

Halen camur atmakla itham ediliyoruz,maden beni yalan söylemekle ,camur atmakla itham edeceksiniz o zaman en azindan sürütmek icin gayret edin veya susun

tayyipleyiz 04-23-2008 19:01

Alıntı:

.... Graham fuller ...
...Patrike Hazretleri..

ama diğerinin ismini şaşırmadan yazmışsın.. patrike hazretleri de doğru yazılmış..

Kesinlikle katılıyorum, adımıza dillendirdiniz, Allah Razı Olsun! :-*

Gercekleri Görelim 04-23-2008 19:03

Alıntı:

.... Graham fuller ...
...Patrike Hazretleri..

Bir dakika aceleden ismini yanlis yazmis olabilirim neresi hakaret :D

Graham Fuller Türkiye Cia sorumlusu nun ismi ;)

Patrik Hazretleri ise Fetulach hoca nin Patrike Hazretleri diye hitap etmesi ;)

neresi hakaret ismi ise zor geliyor kardes varmi daha

fütüvvet 04-23-2008 19:04

Zaten

chp nin erzurum mitingindede bi haain pankartla

Fetulah yazmış..güyaa ondan gibi..ama yazısı kalbini gösteriyor..

biz fetullahçıyız sizi erzuruma sokmayız gibi bi şey..

Rabbim şaşırtıyor bunları...Ne diyeyim..

isimsiz 04-23-2008 19:06

Alıntı:

ama farkındaysanız karşı olanlarda ayetle hadisle konuşuyor. bende çok dindar olupta diyologa karşı olan insanlar biliyorum. sadece diyologcular dini biliyor diğerleri bilmiyor mu zannediyorsunuz.size şöyle bir örnek vereyim İmam-ı cafer Hz. Hüseyin'in torunudur. Efendimizin soyundan gelmiştir. kendisi aynı zamanda İmam-ı Azam'ın hocasıdır ve din alimidir bu kadar dindar bir insan namaz 3 vakittir demiştir (hatta günümüzde caferiler 3 vakit kılar namazları) yanılgıya düşmüştür hata yapmıştır. başka bir örnek bilmiyorum tarihteki Muaviye olayını biliyor musunuz? kendisi sabahlara kadar namaz kılan bir insandır hçbir Tehhecütü kaçırmamış olduğu söylenir ama Hz. Ali'ye halifeliği almak için savaş açmıştır ve oğlu Hz. Hüseyin'i şehit etmiştir. Fetullah Gülen'e hakaret edilmesine inanın bana bende sizin kadar karşıyım şu an sonsuz nuru okuyorum gerçekten efendimizi çok güzel anlatmış. kendisi Efendimize aşık bir insandır bendende kat kat imanlıdır. ama sizce o da yanılgıya düşmüş olamazmı? diyoloğa karşı olanlar ayet hadis bilmiyor diyemeyiz. ben bunu farklı forumlarda gördüm inanın bana tartışılarak bir yere varılmıyor bir forumda 100 sayfayı aşmıştı böyle bir konu ama ne oldu karşı tarafın kalbini kırmaktan başka birşey olmadı. bu sanal alemde kimse kimsenin görüşünü değiştiremiyor. . saygılarımla...

fütüvvet 04-23-2008 19:06

Alıntı:

Alıntı:

.... Graham fuller ...
...Patrike Hazretleri..

Bir dakika aceleden ismini yanlis yazmis olabilirim neresi hakaret :D

Graham Fuller Türkiye Cia sorumlusu nun ismi ;)

Patrik Hazretleri ise Fetulach hoca nin Patrike Hazretleri diye hitap etmesi ;)

neresi hakaret ismi ise zor geliyor kardes varmi daha

ANLAYAN ANLADI ZATEN..TELAŞLANMA..NASIL KOLAYINA GELİYORSA ÖYLE YAZ..

All times are GMT +3. The time now is 04:23.