![]() |
evet canım sıkıldığı için veriyorum
benim canım sıkılıyorsa benim gibi bir sürü insanın bu geçmiştekilerden canı sıkılıyor onun için veriyor lakin görüyorum ki siz bu geniş bakışa ulaşamamamışsınız |
Alıntı:
edepten ahlaktan yoksun insan |
Edepsiz konuşan insanlar var burada... (Yukarıdaki yazıda)
Ben oy vermiyorum... vermeyide düşünmüyorum... |
Alıntı:
Gayri milli hasıla kaça katlandı onuda söylemezler borç iki katına çıktı ama gayrimili hasıla 5 'e katlandı .AK PARTİ iktidara geldiğinden beri 50 milyar dolarlık özelleştirme yaptı AK PARTİ iktidara geldiğinde gayri milli hasıla 200-250 kattirilyon civarında idi 2009 itibari ile gayri mili hasıla 950 kattrilyonu geçti 950-250 = 700 kattrilyonluk bir artış olmuş gayri milli hasılada Özelleştirmeden akp döneminde ne geldi 50 milyar dolar = 75 kattrilyon 700- 75 kattrilyon = 625 kattrilyon 625 KATRİLYONU AKP NERDEN BULDU a) kara para akladı b) gömü buldu c) hayali icraat d ) naylon fatura e) bir saf buldu ona aydaki turistik arazileri kakaladı ;D:w: |
b şıkkında ısrar ediyorum
|
AB standartlarında bir özgürlükler hukukunu savunduğu için Ak Parti'ye oy veriyorum.
|
Ben özgürlükleri savunduğunu düşünmüyorum...
kendi gibi düşünenler için olabilir |
Ak Partiye günahımı bile vermem..
Hiç bir icraatına olumlu bakmıyorum.. Bu da benim kendi hür fikrim.. |
Alıntı:
üstüne parada veririm... :)) |
Alıntı:
çocuk olmayın biraz düşünün ;ı: |
Alıntı:
o da bir seçmen onu kazanman gerekiyor. :gül: Her parti yalvarır bunda bir şey yok. :saygılar: Bazen vali ve kaymakamlarla beraber yalvarırlar. :hihi2: di mi? :evet: |
Alıntı:
http://img3.imageshack.us/img3/8238/...aber26mays.jpgDi.. :evet: |
Alıntı:
Gerçekten çok komiksin.Senin gibilerde lazım bu foruma...Kambersiz olmaz değil mi? Allah akıl fikir versin.Bilmediğin konularda niye atlıyorsun siyaset senin neyine. Sen daha ak partiye niçin oy vermediğini mantıklı 1 cümle bile kuramıyorsun... |
Alıntı:
bende varım kardeşim bir kamberde burda bak...:güzel: ak partiyi sevmiyorum..oyumuda vermem..amn şimdi kelime kuramam gibisinden suçlama beni çok üzülürüm..:w: |
Alıntı:
|
BEN GEÇEN SEÇİMDE OYUMU CHP TEHLİKESİNE KARŞI AK PARTİYE VERDİM
|
İNADINA AK PARTİ KISKANANLAR ÇATLASIN ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN SAADETLİLER CHP LİLER VE DİĞER ERGENEKONCULAR
|
ARKADAŞLAR BAZILARI HALA BEYNİ SULANMIŞ ERBAKANDAN MEDET UMUYOR YAHU 28 ŞUBATTA KAÇMADIMI BU ADAM NE ÇABUK UNUTTUNUZ TAYYİP BEY 27 NİSAN DA NEDEN KAÇMADI ACABA BİR DÜŞÜNSÜNLER BAKALIM O KUŞ BEYİNLİLER
|
AK PARTİ ÇAĞI YAKALAYAN İSLAMCI BİR PARTİ OŞDUĞU İÇİN TERCİHİMDİR SAADETLİLER GİBİ GERİ KAFALI DEĞİLDİR GLOBAL DÜŞÜNÜR
|
ben neden akpartiye oy verdigimi hangi cümleyle anlatıyımki ?
bana şuanda siyaset yapan partilerin içinde bir taneesinin elle tutulur hizmetini gösterin yeter...diyorummm |
Öncelikle başbakanım recep tayyip erdoğanın istikrarlı,karalı,cesur adımlarla millete hizmet etmesi ve diğer vekillerinde cesur bir şekilde arkasından ilerlemesi,ak parti bikere her kesime hitap edebilen bir parti mevlananın dşncesiyle hareket edebilen bir parti ve halka eşit mesafede yaklaşan ayırımı kesinlikle reddenen inançlı babaların kurduğu bu partiyi neden desteklemeyelim...
|
Recep Tayyip Erdoğan'da dürüstlük,asalet,mertlik ve devlet adamlğının hasını gördüğüm için Akpartiye oyumu veriyorum, Allahın izniyle ep de ona oy vereceğim
|
Öncelikle Dayım bu partide olduğu olduğu için ve ülkeyi adaletli ve başarılı yönettikleri için
|
*** Oy verilmeye lâyık başka bir parti olmadığı için sss
|
asırlar boyunca doğruluğun adaletin temsilcisi olduk.yeniden olmamız için.
|
Alıntı:
|
Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu olduğu için.
|
Allah rızası için millete hizmet etmeye çabaladıkları için...
|
Diğerlerine verirsem kendimi salak hissediceğim için :))
|
Can Sıkıntısından...=))
|
Mantık, inanç, inat, aşk... Erdoğan...
|
Milletin yararına,şimdiye kadar hiçbir partinin başaramadığı kadar çok ve güzel iş yaptığı için...
|
Saraylardan deyil halkın içinden halkın çektiği zorlukları yaşayarak simit satarak "Tüyü bitmemiş yetimin hakkını bilerek koruyarak ."Gecesini gündüzüne katıp çalışarak bileyinin hakkıyla çalıştığı için....AK PARTİ.....
|
zamanında oylar bölünmesin diye vermiştim
|
çok şükela çünkü
|
en çok hizmetlerini beğeniyorum"hizmet derken her anlamda.
|
Turkiye'yi kucaklayan, her kesime hitap eden, millet a$kiyla tutusan, hizmet vermek için gece gunduz çalisan , durust, dogru, dik duran, iri duran, diri duran, bir parti oldugu için
|
yaptığı hizmetlereden dolayı kayseriyi neredeeen ereye getirdi
|
evet kayseiye çok büyük hizmetleri dokundu şöyle kafadan bi 50 yıl daha yol trafik sorunu çekmeyiz
|
Aydınlık bir TÜRKİYE için.
|
All times are GMT +3. The time now is 18:39. |