![]() |
ahali secim öncesi kabineyi yenileme karari aldim, yeni kabinemiz birazdan aciklanacakdir :)
|
Cumhurbaşkanı
Yalçın Karaca gerisi hikaye :D |
Alıntı:
13 gündür medya mensupları kapıda bekliyorlar. kabinenizi ne zaman oluşturacaksınız, tüm Türkiye'nin merak ettiği konu bu sayın başbakanım ? başka soru var mı? -sayın başbakanım kabinenizde sürpriz isimlere yer verdiniz mi? ayrıca 2 haftadır bizi neden bekletiyorsunuz? 2 hafta önce birazdan açıklanır dediniz bu birazdan ne zaman? ben mehmet ahmet. doğan haber ajansı -sayın başbakanım mutlaka yerinde seçimler yapmışsınızdır, öncelikle bakan tercihleriniz tüm Türkiyeye hayırlar getirir inşallah. geçmiş dönemde bakanlık yapmış kişilerden kaçı kabinede yer aldı? bakan sayısını yükseltecek misiniz? Allaha emanet olun. ben mustafa kavşut. Cihan Haber Ajansı |
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı: Yalçın Karaca ( Fazla çalıştırmak istemiyorum ya zaten çok çalışıyor abimiz :hihi2:
Başbakan: Furkanca Bakış Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Akıncı34 ( sağ kol :) ) Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: El Emin ( Sol kol komünist :A ) İç İşleri Bakanı: Nun Kültür ve Turizm Bakanı: Ak kelebek Diyanet Bakanı: Ertuğrul Özgül Milli Eğitim Bakanı:Adem etyemez Maliye Bakanı: Noktaların efendisi Tarım Bakanı: Hakan Özkan Orman Bakanı: Unnamed Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Hatice Ulaştırma Bakanı: Hüdaverdi Birazda bayanlar :hihi2: Devlet Bakanı: Gönülden Devlet Bakanı: Almi Faşizmle mücadele bakanı : Asi isyankar Halkların haklarını savunma bakanı : M-u-r-a-t Türk telekom tt net başkanı : OTTOMAN |
Türk telekom tt net başkanı : OTTOMAN
:):) Ve zilzalınki çok güldürdü beni |
Adam bizi orman bakanı yapmış(:
saolsun unutulmamak güzeldir yinede(: |
Kadından sorumlu devlet bakanı olmuşum :hihi2::hihi2::hihi2:
|
sağ kol :)
eyvAllah furkan :) |
Furkan bra novek sayesinde doğru yolu bulduk ama hiç önermem biz yandık eller yanmasın :D
Bu arada sağolasın bram seninle devrim yapacağız merak etme :D limon satmaya başladım bu arada :D |
evet cok beklettim ama o merakla beklenen kabinemi bugün acikliyorum.. bir kac bakanlikta pürüz var cumhurbaskani veto ediyor bazi bakanlari o yüzden bende serh koydum :)
|
Alıntı:
|
Ben paradan anlamam Toprağım...
Ulaştırmayı yeğlerdim yani...;D |
Alıntı:
"Faşizmle mücadele bakanı" nerden çıktı yaw :) Teşekkür ederim kardeşim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
sende taktin kafayi bana ha.. kuracagiz kardesim öyle kolaymi koskoca hükümeti kurmak :) |
Adam heyecanla bekliyor...
Destekliyorum Hacı Muratı...;D |
dışişleri bakanlığından aşağısı kesmez beni :)
|
Can you speak English?
|
yes of course, ayıpsın ;D
|
tamam o zaman seni tarim bakani yapalim :) yada kadin ve aileden sorumlu bakan da olabilir :D
|
Alıntı:
|
kabineye son sekli verdim, bu gece aciklayacagim insallah..
|
Cumhurbaskani ukba (Abdullah Gül)
Basbakan rizzeli (Receb Tayyib Erdogan) Basbakan Yardimcisi Akinci34 (Cemil Cicek) yurt disindaki türklerden sorumlu devlet bakani akgurbetci (Faruk Celik) Basbakan Yardimcisi _firat_ (Ali Babacan) Devlet bakani Ayyildiz ( Hayati Yazici) Basbakan Yardimcisi Noktalarin Efendisi ( Bülent Arinc) Icisleri bakani Nusret (Besir Atalay) Spordan sorumlu devlet bakani hipermuhafazakar (Faruk Özak) Diyanetten sorumlu devlet bakani gönülden (Mehmet Aydin) Milli Egitim Bakani M-U-R-A-T ( Nimet Cubukcu) Disisleri bakani Mavera ( Ahmet .... ) Kültür ve Turizm bakani El Emin (Ertugrul Günay) Calisma ve sosyan güvenli bakani Hakan Özkan (Ömer Dincer) Kadindan sorumlu devlet bakani Almi (Selma Aliye Kavaf) Maliye bakani Adem Etyemez (Mehmet Simsek) Milli Savunma bakani Hüdaverdi (Vecdi Gönül) Devlet bakani unnamed (Egemen Bagis) Devlet bakani Furkanca Bakis (Cevdet Yilmaz) Ulastirma bakani Ertugrul Özgül (Binali Yildirim) Adalet Bakani benhur (Sadullah Ergin) Çevre ve Orman Bakanı Nun (Veysel Eroglu) Saglik Bakani Hatice ( Recep Akdag) |
Alıntı:
Cok tesekkürler abi görevimize layik olmaya calisacagiz :saygılar: |
Kabinede yer verdiğin için teşekkürler Ahmet abi. Ben bu kabineyle yapamam iki günde istifamı isterler :)
|
Ahmet Abi bizleride unutmadığın içi saol...
bence Fırat la beni, dış işlerine ver, israil ile güzel diyologlar kuralım(: |
Alıntı:
|
Alıntı:
3 dil biliyoruz bir ise yarasin :) |
Kaç gündür ha açıklandı ha açıklanacak denilen kabine açıklandı çok şükür :)
Diyanet işlerinden devlet bakanı mı ;1 yahu Türkiyeyi karıştıran açıklamalar yapıp bütün gündemi üzerime toplardım herhalde :w: sonrası malum bize yol görünürdü Kabinenizde yer almak güzeldi kardeşim :çiçek: |
Alıntı:
bilesin ki, ordan çekilmeni bekleyen gençler var(: |
hocam sunu acikca söyleyim.. önlerinde prof titeli olan ramazan ayinda kandin programlarina cikip ciplak uyaricilik yapan sözde din bilginlerini görünce sizin makaminiz az bile diyebilirim ;)
|
Alıntı:
|
Milli Savunma bakani Hüdaverdi (Vecdi Gönül) ;D
Çok iyi savunurum halı saha da defansta oynarım ayrıca ;D |
Alıntı:
|
Heronlarada sahip olsun abim...
|
Alıntı:
|
Bu iş böyle olmaz çok yük biniyor üstüme en iyisi darbecilerle anlaşayım ben ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
planin adini ne yapacaksin malum keser, balta, balyoz var ben sana tornavida yada kerpeteni önerebilirim :)... |
| All times are GMT +3. The time now is 23:39. |