![]() |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
HAYIRLI CUMALAR CUMANIZ NUBAREK OLSUN
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Tüm forma hayırlı Cumalar dilerim...Cuma'mız mübarek olsun...Dualarımız tüm Ümmedi Muhammet için olsun
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Cumanız mubarek olsun, hayırlara vesile olacak dualarımızı esirgemeyelim... :)
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
…Tufan günü düşen yağmur gibi düştün gönlüme
Hani Rabbin yeryüzünü günahkarlardan temizlemek için gönderdiği suyun kabaran inişi vardı ya.. İşte öyle günahlarıma karşı bir temizlik başlatır içimde adını anmak! Her sâlat-u selâm ile biraz daha arınır, biraz daha senin tevhid geminde bulurum ken/di/nimi. Ey Sultan-ı Rûsul, Ey ashabının bağlılığını; -"Anam babam sana fedâ olsun" diyerek ifade ettiği Server-i Enbiya! Davan uğruna ölen şehitler adedince selam olsun sana! Her yağmurda semadan inen melekler adedince selam olsun sana! Aşkın ile yanan aşıklar adedince selam olsun sana..! ve Hazret-i Yunus aşkıyla yanar söz; Aşkın ile aşıklar Yansın Ya Resulallah İçib aşkın şerabın Kansın Ya Resulallah… ~ ~ ~ Vakt-i şerif,Cuma, ahir ve akibet hayrola... ~Cumamiz Mubarek olsun~ |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Cumamız mübarek olsun, hayırlı cumalar....
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Arkadaşlar iş değiştiriyorum. 12.05.2008 de başka bir firmaya gideceğim. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın. Dualarınızı eksik etmeyin. Yeni iş daha zor ama kariyer açısından daha sağlam.
Cuma'nız mübarek olsun. |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
.....Cumanız Nurlu ve Mubarek Olsun.....
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
Rabbim yüzünü kara çıkartmasın. Yar ve yardımcınız olsun.. |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Herkeze hayırlı Cumalar...
|
Hayırlı cumlar....
|
Hayırlı cumlar....
Kalbiniz Nurla dolsun, Mekaniniz Cennet Olsun, Allah sizden Razi olsun Cum'a niz mubarek olsun :)
|
Hayırlı cumlar....
hepinizin cuması hayırlara vesile olsun arkadaşalar....
allah hepinizden razı olsun ..... |
Hayırlı cumlar....
Hayırlı cumalar dilerim...
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
cumamız mubarek olsun.
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Hayırlı Cumalar.. :)
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
Hayır dualarınızı eksik etmeyin. Cuma'nız mübarek olsun. |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
HAYIRLI CUMALAR
BUGÜN DUAALARIN KABUL OLDUĞU GÜN ENNN GÜZEL DUAADA SALAVAATIR BOL BOL SALAVAT GETİRELİM .. Elhamdülillaahi Rabbil Aalemiin Veessalaatü Vesselaamü Alaa Rasuulina Muhammedin ve alaa aalihii Ve Sahbihii Ecmaiiin.. Rabbiğfir Verham Ve Ente Hayrurraaahimiiin... |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Hayırlı Cumalar...
Ülkemizin üstünde dolaşan kara bulutların dağılması,başörtüsüne uzanan ellerin bükülmesi,huzur dolu bir yaşam için bol bol dualar edelim :-* Çeçen,Filistin'li,Somali'li mücahitler ve halkı için,çinin zulümü altındaki Doğu Türkistan'lı kardeşlerimizi için ve Allah Resulu'nun Nam-ı Celil'inin ulaşamadığı yerlerde tez zamanda Nam-ı Celil'i Muhammed'i tutması ve bunun için çaba gösteren müslüman kardeşlerimiz için dualarımız eksik etmeyelim. |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Hayırlı cumalar. Rabim bugün ona açılan elleri ve yüreklerimizdeki duaları hak katında kabul ve makbul buyursun.Dualarınızda anılmak ümidiyle.Rab yar ve yardımcımız olsun inşAllah... :)
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
hayırlı cumalar arkadaslar
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
http://www.hizliresim.com/2008/5/2/614.jpg
ALLAH'ım! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni!Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana!Bir lahza dahi bana bırakma beni!Sen bana yetersin, yetmem ben bana.Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster!Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsenGönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver!Sen "OL" deyince olur, olmaz "OL" demezsen.Canana can, cana canan, kalbe ferman ver!Al işte ellerim, uzattım sana!Ne olur, ne olur bırakma beni bana!Sen bana yetersin, yetmem ben bana! ALLAH'ım ellerimi bırakma! ALLAH'ım Bırakma bizi Tut elimizi! [ A m i n ! ] ~Cumamiz Mubarek olsun~ |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
NE GÜZEL BİR DUAAA.. :) HAYIRLI CUMALAR TEKRARDAN.. |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
rahmanın sevgisi siz degerli insanların üzerine olsun
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
herkese hayırlı cumalar... :)
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
hayırlı cumalar..
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Cuma Gününün Fazileti:
Cuma gününü, Rasulullah(s.a.v.) "mü'minlerin bayramı" olarak tasnif buyurur. Bayram, bir kısım imtiyazları ve hususiyetleri sebebiyle bir günün diğer günlerde olmayan, o güne has bazı umumi merasimlerle kutlamasıdır. Her bayramda bir kutlama ve merasim ve bunun da bir sebebi vardır. O halde, Cuma gününü kutlamaya sevk eden hususiyetleri nelerdir? Şeriat kitapları, bu günün hususiyetleri üzerine otuzdan fazla keramet ve fazilet zikrederler. Bazılarını şölece kaydediyoruz: * Bayram günüdür, Münferit oruç tutulmaz. * O günün sabahında Secde ve insan surelerini, gündüzde Cuma ve Münafıkun sureleri okunur. * Cuma günü gusledilir, koku sürülür, misvak kullanılır, en güzel elbiseler giyilir. * Mescidler buhurlanır. * Mescide erken gidilir. * Hatip hutbeye çıkıncaya kadar ibadetle meşgul olunur. * Sessiz durulur, hutbe dinlenir. * Kehf suresi okunur. * istiva vaktinde Cumanız mubarek olsun. :) |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
hayırlı cumalar
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Teşekkürler Sümeyra, Allah c.c. razı olsun...
Cumamız mübarek olsun. Dualarda birbirimizi de unutmayalım inşaAllah... |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Herkese hayırlı Cumalar. :)
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Tüm müslümanların Cuması hayırlı olsun
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
AkPartiForum Camiasının Cum'a'sını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan dilerim.
VesseLam |
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
Alıntı:
|
^^^^hayırlı cumalar^^^^
şimdiden yarınki cuma gününüz mübarek olsun...
|
All times are GMT +3. The time now is 03:05. |