Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   BEKİR COŞKUN'u KINIYORUZ!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9115)

Mu-Alim 09-21-2007 20:36

BEKİR COŞKUN'u KINIYORUZ!!!

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha
loneliness ( 4 )
akzeinebu
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 10 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda

son durum----323....

Dostum Seyda ile birlikte 323 olduk...Teşekkürler dostum...

dildade 09-21-2007 20:38

nazende'ninde bir adet vardı

Mu-Alim 09-21-2007 20:41

Arkadaşlar yarın bütün basın kuruluşlarına bu çalışmamızı anlatıyoruz.Bekir Coşkun AK Parti'ye oy verenlerin kimler olduğunu merak ediyordu,biz de cevabını verdik,sizler aracılığıyla bir kez daha duyuruyoruz: AK Parti'ye oy verenler bizleriz! diye...

Mu-Alim 09-21-2007 20:46

Nazende'nin bir adet maili yazıldı.Onun dışında bir tane daha mı var? Öyleyse ekleyeyim hemen...

Mu-Alim 09-21-2007 20:47

ARKADAŞLAR YOLLAYACAĞIMIZ MAIL AŞAĞIDAKİ OLACAK.LÜTFEN FARKLI BİR ŞEY YAZMAYALIM.KONU BAŞLIĞI DA "GİZLİ OYLAR VE GÖRMEYEN GÖZLER" OLACAK.

Sayın Coşkun,

“Gizli Memleket” başlıklı yazınızı hayretle okumuş bulunmaktayız.Bizlerden gelecek olan bir e-postayı ne kadar dikkate alırsınız bilemiyoruz; tabi bilemediğimiz bir başka konu da biz bu gizli oyları açığa çıkardıktan sonra bunu köşenizde dile getirip getirmeyeceğinizdir. Bu da sizin duyarlılığınızın bir ölçütü olacaktır nazarımızda.

Bugün köşenizde ifade ettiğiniz gizlilik konusunu açıklığa kavuşturmak niyetindeyiz. Hiç kimsenin çıkıp da “AKP’ye oy verdim.” Diyemediğinden bahsetmişsiniz. Bir başka ifadeyle Ak Parti’ye verilen oyların nerede ve kimler tarafından olduğunu merak ediyorsunuz. Hal böyle olunca bize sizin merakınızı gidermek düşüyor.

Ak Parti’ye oy verenler bizleriz. Biz her yerdeyiz Sn.Coşkun. Şöyle bir sokağa çıksaydınız emin olun bizim bu e-postayı yazmamıza, dolayısıyla sizin de bugünkü yazınızı yazmanıza gerek kalmayacaktı. İçinde bulunduğunuz çevrenin penceresinden bakarak “ o vermemiş, bu vermemiş, kim oy vermiş bu AKP’ye” demek ne kadar gerçekçidir ve ne kadar bağdaşmaktadır gazetecilik anlayışıyla, takdir sizin.

Lafı daha da uzatıp sizin Cumhurbaşkanına “ o benim cumhurbaşkanım değil” dediğinize filan getirmeyeceğiz. Onlar ayrı, tekrar etmek gerekirse, bizim niyetimiz sizin merakınızı gidermekti. Umarız faydalı olabilmişizdir. ( önyargısız bir şekilde okunursa faydalı olmaması mümkün değil zaten. )

Saygılarımızla...

GÜNCELLENDİ!

dildade 09-21-2007 20:50

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Nazende'nin bir adet maili yazıldı.Onun dışında bir tane daha mı var? Öyleyse ekleyeyim hemen...

hayır başka yok listede yazmıyorda onun için hatırlattım

Mu-Alim 09-21-2007 20:51

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha
loneliness ( 4 )
akzeinebu
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 10 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda

son durum----323....

Bu listede var Dildade..Alttan üçüncü sırada.. ;)

parabol 09-21-2007 21:06

bende yolladım..sızın yazdıgınızıda yolladım.ama uzgunum hızımı alamayıp kendı dusuncelerımıde yolladım daha sonra..cunku hassas oldugum bı konu baslıgı bıle gormedım yoksa daha onceden gelırdım..saygısız adam!!!

Mu-Alim 09-21-2007 21:10

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha
loneliness ( 4 )
akzeinebu
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 10 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda
parabol ( 2 )

son durum----325....

Teşekkürler Parabol!

ak_mavish 09-21-2007 21:11

foruma en son girdiğimde 20 falandı coşmuşsunuz maşallah...çok mutluyum artık susan,ezilen taraf değiliz..çok güzel günler bekliyo bizi..rabbim sayımızı çok arttırsın inşallah....insanlıktan nasibini almayan bu şahıs artık sussun bi zahmet....

CAGLAR 09-21-2007 21:13

BEKIRI INSANLARIN ARASINA KOYUP LINC YAPMAK LAZIM ALLAH BILDIGI GIBI YAPSIN COSKUNUUUUUUUUUU

Mu-Alim 09-21-2007 21:14

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
foruma en son girdiğimde 20 falandı coşmuşsunuz maşallah...çok mutluyum artık susan,ezilen taraf değiliz..çok güzel günler bekliyo bizi..rabbim sayımızı çok arttırsın inşallah....insanlıktan nasibini almayan bu şahıs artık sussun bi zahmet....

Henüz göremeyen arkadaşlar için;

Yarın 12.00'de bütün basın kuruluşlarını bombardımana tutuyoruz bu kez de...Bir de onlara göstereceğiz AK Parti'ye oy verenleri...Bekir'e mail atan herkesi oraya da bekliyoruz.

Nurullah arkadaşım şimdi bu basın yayın organlarının iletişim bilgilerini topluyor.İnşallah biz de güzel bir metin hazırlayacağız yarın saat 12.00'a kadar...

Yarın 12.00'dan itibaren ikinci taarruz başlıyor arkadaşlar,kuşanın yeleklerinizi (:

Mu-Alim 09-21-2007 21:16

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha
loneliness ( 4 )
akzeinebu
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 10 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda
parabol ( 10 )

son durum----333....

Teşekkürler Parabol!

Mu-Alim 09-21-2007 21:32

ARKADAŞLAR YOLLAYACAĞIMIZ MAIL AŞAĞIDAKİ OLACAK.LÜTFEN FARKLI BİR ŞEY YAZMAYALIM.KONU BAŞLIĞI DA "GİZLİ OYLAR VE GÖRMEYEN GÖZLER" OLACAK.

Sayın Coşkun,

“Gizli Memleket” başlıklı yazınızı hayretle okumuş bulunmaktayız.Bizlerden gelecek olan bir e-postayı ne kadar dikkate alırsınız bilemiyoruz; tabi bilemediğimiz bir başka konu da biz bu gizli oyları açığa çıkardıktan sonra bunu köşenizde dile getirip getirmeyeceğinizdir. Bu da sizin duyarlılığınızın bir ölçütü olacaktır nazarımızda.

Bugün köşenizde ifade ettiğiniz gizlilik konusunu açıklığa kavuşturmak niyetindeyiz. Hiç kimsenin çıkıp da “AKP’ye oy verdim.” Diyemediğinden bahsetmişsiniz. Bir başka ifadeyle Ak Parti’ye verilen oyların nerede ve kimler tarafından olduğunu merak ediyorsunuz. Hal böyle olunca bize sizin merakınızı gidermek düşüyor.

Ak Parti’ye oy verenler bizleriz. Biz her yerdeyiz Sn.Coşkun. Şöyle bir sokağa çıksaydınız emin olun bizim bu e-postayı yazmamıza, dolayısıyla sizin de bugünkü yazınızı yazmanıza gerek kalmayacaktı. İçinde bulunduğunuz çevrenin penceresinden bakarak “ o vermemiş, bu vermemiş, kim oy vermiş bu AKP’ye” demek ne kadar gerçekçidir ve ne kadar bağdaşmaktadır gazetecilik anlayışıyla, takdir sizin.

Lafı daha da uzatıp sizin Cumhurbaşkanına “ o benim cumhurbaşkanım değil” dediğinize filan getirmeyeceğiz. Onlar ayrı, tekrar etmek gerekirse, bizim niyetimiz sizin merakınızı gidermekti. Umarız faydalı olabilmişizdir. ( önyargısız bir şekilde okunursa faydalı olmaması mümkün değil zaten. )

Saygılarımızla...

GÜNCELLENDİ!

TÜRK EVLADI 09-21-2007 21:46

Off nolmuş burası böyle ya...Bi dışarı gittim geldim 333 olmuş:)

Tunahan, hocam senin hedef 20 ydi ama bak Ak Parti farkı burda demekki:)

Mu-Alim 09-21-2007 21:50

İşte hedefleri aşmak bizim işimiz...Aşmak için hedef koyuyoruz ama 1000 biraz zor görünüyor bu gece için...ne dersiniz?

TÜRK EVLADI 09-21-2007 21:51

Valla ben uğraşırsam 25 tane atarım rahat ama 1000 olması için herkesin o kadar atması lazım galiba...

serkan yücel 09-21-2007 21:52

AKtunaHAN kardeş adresi versene bende atmaya başlayayım.............

loneliness 09-21-2007 21:53

Sayın Coşkun,

Saygılarımızla...

Arkadaşlar yollayacağımız e-posta bu.Hepimiz aynı metni yollayalım ki daha etkili olabilelim.Biz yazının altına akpartiforum yazmamayı uygun gördük Bekir önyargılı davranmasın diye. ( Gerçi yine öyle davranacaktır da... ).

ARKADAŞLAR BİR DE E-POSTAYI YAZARKEN KONU BAŞLIĞINA "GİZLİ OYLAR VE GÖRMEYEN GÖZLER" YAZACAĞIZ.

Adresi: bcoskun@hurriyet.com.tr

Yollayan arkadaşlar "ben yolladım" diye burada belirtsinler lütfen...

güncelleme

serkan yücel 09-21-2007 21:56

ben şimdi yolladım........

Mu-Alim 09-21-2007 21:56

Adresi Loneliness vermiş şimdi sağolsun...Tekrar etmek gerekirse;

bcoskun@hurriyet.com.tr

Mu-Alim 09-21-2007 21:57

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha
loneliness ( 4 )
akzeinebu
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 10 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda
parabol ( 10 )
Serkan Yücel

son durum----334....

Teşekkürler Serkan Yücel!

tolay 09-21-2007 22:06

ben 5 kez yolladım, garanti olsun (:

Mu-Alim 09-21-2007 22:12

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha
loneliness ( 4 )
akzeinebu
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 10 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda
parabol ( 10 )
Serkan Yücel
tolay ( 5 )

son durum----339....

Teşekkürler Tolay...

akgenclikkilis 09-22-2007 00:36

sayın baskan bizim oylar neden eklenmemiş hala,

akzeinebu 09-22-2007 01:02

15 kez yollandıı tekrardan duyrulurr tunaacım ;) ::)

esat_raper13 09-22-2007 01:04

3 kez yolladımm

vuslat_19 09-22-2007 01:08

ben 1 tane daha yolladım :)

TÜRK EVLADI 09-22-2007 01:11

Bekir Coşkunu bugün o kadar çok adam yerine koydukki şimdi Emin Çölaşan'a bizim mailleri gösterip gösterip ''bana senden daha çok mail geliyooo'' diye hava atıyodur...:))

serkan yücel 09-22-2007 01:14

2 tanede benden....................

loneliness 09-22-2007 01:24

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha
loneliness ( 4 )
akzeinebu (15)
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 11 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda
parabol ( 10 )
Serkan Yücel (2)
tolay ( 5 )
esat_raper13 (3)

son durum----360....

...

loneliness 09-22-2007 01:30

Sayın Coşkun,

Saygılarımızla...

GÜNCELLENDİ!

kayısıkentli44 09-22-2007 02:03

maaşallah yaa bayagı göndermişiz...

AkSa- 34 09-22-2007 02:07

yolluyom yolluyom adamdan hala çıt yok yok.cep numaramıda yazdım beni ara cnım diye.hala aramadı arayana kadar durmak yok e-maile devam........

loneliness 09-22-2007 02:08

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
yolluyom yolluyom adamdan hala çıt yok yok.cep numaramıda yazdım beni ara cnım diye.hala aramadı arayana kadar durmak yok e-maile devam........

eğer ararsa benden de selam söyle...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

AkSa- 34 09-22-2007 02:13

merak etmeyin hepinizin slmını(bedduanızı) ileticem kendisine ;)

kayısıkentli44 09-22-2007 02:15

aksa benden de slm söleeee ;D

Meftun 09-22-2007 02:21

arkadaşlar listemdeki herkese mail atmıştım biri döndü...+1

bu arada tuncay özkan 1 milyonu bulamadan biz bulacağız....inşallah.....

TÜRK EVLADI 09-22-2007 02:32

Çok ciddiyim Tuncay Özkana destek verenlerin sayısı topu topu 1000 kişi bile olmaz:)

Allah Bilir günlerdir 1 milyona getirmek için gece gündüz kendine oy atıyodur:)

loneliness 09-22-2007 02:41

Abdullah Kaç
Dolunay.Kadim
Feyza (11)
ak_saliha (1)
loneliness ( 4 )
akzeinebu (15)
evrem ( 6 )
ahmike
aktunahan ( 5 )
Türk Evladı ( 4 )
ak_mavish ( 5 )
gülseven
Mehmet Zahit
Sahill35 ( 24 )
Nusret ( 4 )
bss ( 2 )
Aksa-34 ( 3 )
proff
Onlybullet34
kayısıkentli44 ( 5 )
Vuslat_19 ( 11 )
Kelebek-- (3)
akgenclikkilis ( 81 )
havva55(7)
Ağa
dildade(3)
İnternettin Hoca
Ngereklinsan(102)
ha-lee ( 3 )
maviinsan (23)
aysnr_55
e-midyat ( 2 )
mavera,
Nazende
akkparti
seyda
parabol ( 10 )
Serkan Yücel (2)
tolay ( 5 )
esat_raper13 (3)

son durum----361....

...

All times are GMT +3. The time now is 15:52.