![]() |
ŞANS eseri diyelim ☺
|
Bende zaten istiyordum bi arkdasim sayeseinde uyede oldum.. sagol TURAN ULKER
|
Merhabalar.. hayırlı akşamlar :)
|
şansla değil isteyerek ve severek en başta inanarak diyelim
|
koyu bir cumhurbaşkanı hayranıyım, sürekli takip ediyorum ;1 ama böyle internetten falan üye olmaya pek niyetlenmiyordum :hmm yine akp nin sitesinde gezinirken form çıktı karşıma :w: bende pasif iyi değil aktif iyi olmaya karar verdim bir anda ;;) ne güzel yaptııım.. reisimiz sen çok yaşa :güzel:
|
beraber yürüyoruz biz bu yollarda :güzel::gül:
|
Oncelikle merabalar devletin ve milletin namusu guveni emin ellerde oldugunu dusuncesindeyim bunun veridigi rahatlik beni uye yapmaya yetecek bir sebeb bunun yaninda kisa zamanda yapmis olduklari hizmetleri , bu vatana sagladiklari rahatlik , huzur ve refah icindeki yasam ve dahasi ... Tesekkurler:gül::gül: yenilikci bir turkiye icin ...
|
Nasıl Haberdar Mı Oldum?
olmayanın olduğu düşünülemez ?
|
Tavsiye sayesinde sizlere ulaştım
|
ben insanlardaki değişim ve bir takım bozukluklardan hissettiğim rahatsızlık üzerine ak parti üyesi olmak istiyorum yazdım ve Googlede bu forumu buldum. eskiden negatif düşünceler içerisinde sizi desteklemiyordum tek 1 sefer oy kullandım oda CHP içindi... bence insan hakkettiğini bulur nasibini bulur nasip neyse odur... son zamanlarda verilen kararlardan çok memnunum hdp nin tutuklanması Avrupa Birliği konuşması gerçekten süperdi ancak bu düşünceler dün böyle şekillendi düne kadar kimseye güvenmiyordum zaten chpye verdiğim oy Baykal zamanıydı bir zaman sonra kimseye güvenmemeye başladım şimdi sitenizi inceleyip düşüncelerinizi iyice kavramaya çalışacağım tam olarak işi kavradığımda herkesin sorduğu o soruyu sorup "nasıl üye olunur" konusunu açacağım ben çok uzun yazdım ama inşallah okuyan birisi çıkar bu forumu ciddiye alarak yazdım...
|
Hep aklımdaydı ama vakit bulamadım çalışmaktan internette olayım die girdim ve oldum çok şükür
|
akpartiyi araştırırken buldum
|
Ak partiye hep uye olmak istiyordum ama fırsat bulamadım şimdide kayit icin gerekenleri internet te araştırırken tesadüfen buldum cok iyi gerçekten ☺
|
Ak partiyi cok seviyorum hep bunun için de çalıştım. Partiye hep üye olmak istiyordum ama fırsat bulamadım şimdide kayit icin gerekenleri internet üzerinden araştırırken kayıt olabileceğimi görünce hemen kayıt yaptım
|
Recep Tayyip Erdoğana destek için buradayım :evet:
|
AK PARTİ Çalışmalarını beğeniyle takip ediyorum.Çeşitli incelemelerde bulunurken bu forumu görüp,doldurdum ve üye oldum.
|
İnternetten ve sosyal medyadan :)
|
Sosyal medyada aktif olduğum için ipin ucunu bırakmadım ve buraya geldim :)
|
Ak partiden Başka sığınacak yerimiz yok ki Sonunda uyeligimizde oldu
|
Ben normalde dernekten üye olacaktım ama gitmeye firsatim olmadi internette varmı acaba diye düşündüm oda varmış zatrn
|
Ben üye olmak istiyordum kendi isteğim ile üye oldum
|
Kendim böyle bir forum olduğundan haberim vardı ak parti gençlik kolları falan araştırdım ve kaydoldum mutluyum :güzel:
|
Selamun aleykum
|
Öncelikle herkese selamlar akparti hakkında gezerken üye ligini gorupte oldum.Acik konuşmak gerekirse pek anlayamadım ama.Allah yanlış yola kimseyi saptirmasin
|
Herkes iyi geceler bu forumda tesadüfen gezerken gördüm ve üye oldum.
|
herkese merhaba aranıza yeni katıldım internet üzerinden araştırma yaparken haberdar oldum ve kayıt yaptım :)
|
Ben internet üzerindenhaberi oldu
|
Internetten üzerindenghaberdar oldum
|
Kendim Araştırarak Buldum. Ak Partinin Yolu Hak Yoludur. Bu Yolda Olmaktan Gurur Duyuyorum.
|
Daha önce zaten üye olmak istiyodum kısmet bugüneymiş. Internette gezinirken gördüm ve üye oldum
|
merhabalar internet aracılığıyla kayıt oldum şükür :D
|
Internette gezinirken gördüm daha önce zaten üye olmak istiyordum.
|
Tesadufen netten gezerken uye oldum. Ak parti uyeligini arastiriyordum lle buldum
|
tamamen ak partiye olan ilgimden araştırıp buldum bu siteyi
|
......
|
Vatan sevdası
Slm ak gençlik ben uzun zamandır yaklaşık 3senedir üye olmak istiyordum bugüne nasipmiş.allah yar ve yardımcımız olsun ....:)
|
Ak partinin gençlik kollarndan haberdar oldum :evet:
|
duymayan kaldığını düşünmüyorum.
|
forumdan haberdar olma
internette ak gençliğe nasıl üye olunur diye araştırırken girdiğim sayfalarda gördüm ve bu şekilde haberdar oldum.:)
|
AKFORUMDANHABERDAROLMA
İNTERNETTE AK PARTİİL İLGİLİ SAYFALARI OKURKEN
|
| All times are GMT +3. The time now is 21:44. |