![]() |
Beylikdüzü Akparti teşkilatına üye olmak için nette gezerken tesadüfen buldum.
|
Forum hakkında
Merhabalar Kendim araştırdım kendim buldum hiç kimseden yardım ve öneri almadım
|
Selamun Aleyküm Arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim ben
|
Durum nasil paylaşiliyor
|
Alıntı:
|
Internette gezinirken buldum.
Emeği geçen herkezin emeğine ve yüreğine sağlık |
SAYIN CUMHUR BAŞKANIMI ÇOK SEVDİYİMDEN DOLAYI ŞİMDYE KADAR HİÇ ÜYE OLMAMIŞTIM KALBİM ÖYLE İSTTEDİ YANİ KİMSENİN VASITASI İLE DEYİL TEŞEKKÜRLERR.
|
Görünen köy klavuz istemediği için üye oldum.
|
Aslında yıllar öncesine dayanan Ak Parti üyeliğim vardı çalışmalarda da bulunmuştum acaba hala aktif mi diye araştırma yaparken burayı gördüm.
|
AK PARTİ ÜYELİK
Merhabalar
Ak partili bir genç olarak partime üye olmak istedim ve benim de azda olsa ülkeme milletime ve bizlere hizmet ulaştıran parti olan AK PARTİ mize üye olmayı bir borç bilirim.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Hayırlı çalışmalar dilerim. |
Alıntı:
|
Tesadüfen
|
bi anda ulkeme nasil destek olabilirim derken aklima geldi ve tesadufen uye oldum
??????
Alıntı:
|
Turkiyem icin
|
Ulkem icin neyapabilirim diye dusunurken ak partiye bisekilde uye olmam gerektigini ve uzerime duseni yapmak istedigim icin tesadufen buldugum formu doldurarak uye oldum
|
Genclik kollarina uye olup ulkem icin bisey yapmak istedigim icin uye oldum
|
Genclik kollarina uye olup ulkem icin biseyler yapabilmek istedigim icin uye oldum
|
Biseyler yapmak isterken googleden
|
Googledan
|
Arkadaşlarım vasıtasıyla
|
İnternette gezinirken tanık oldum hayırlı olsun
|
Bi yerlerden başlamak gerek diye düşünürken buldum
|
Bi yerlerden başlamak gerek die düşünürken burayı buldum
|
Bi yerlerden başlamak gerektiğini düşünüyordum ve internette buldum ve üye olmaya karar verdim
|
isitiyerek araştırma yaptım ve sonunda buldum.çok şükür
|
Genclik kollarina uye olup ulkem icin biseyler yapabilmek istedigim icin uye oldum
|
Yıllardan beri akpartiliyim ama hiç üyeligim yoktu bi internetten bakayım dedim formu buldum ve üyelik aldım.
|
her küçük adımdan büyük adımlar doğacağına inandığımdan
|
Kendi kendime buldum araştırıyordum ve üye oldum😊
|
Ak parti gençlik kolarina üye olmak için arastiyrdum ve burayı buldum kayd oldum
|
ben 2005 tarihinden beri akp 1.dönem aktiv üyeliğim var kimsenin tercihiylen gelmedim belli zaten
|
ben zaten haberdardım yeni inceledim fark ettim
|
Ak Partili'yim. Ve bi türlü üye olamadım sehrimde vaktim olmadı bende internette araştırırken denk geldim ve üye oldum
|
MALUMUNUZ,COK CETIN VE ZOR GUNLERDEN GECMEKTEYIZ.HALIHAZIRDA AK PARTI KURULDU KURULALI AK PARTILIYIM.BIR MECLISTE GUNUMUZ KONULARI HAKKINDA PARTIMI SAVUNURKEN,KARSI TARAF SORUSU AGRIMA GITTI..
::BU KADAR HEYECANLA SAVUNDUGUN BIR PARTIYE UYELIGIN VEYA HIC GIDIP GORUSMUSLUGUN VARMI DIYE SORUNCA DURDUM. BU VESILE UYE OLMAM KANAATINA VARDIM.SIMDIDEN TESEKKUREDERIM.. |
İnternet üzerinden oldum saygilarimla
|
Alıntı:
|
selam arkadaşlar
|
Son Ziyaretiniz: 02-06-2012 Saat 19:09
|
selam arkadaşlar
|
Merhaba arkadaşlar
|