![]() |
Ak Parti gençlik kollarına üye olmak için araştırma yaparken buldum, Hala gençlik kollarına üye olabilmiş değilim. İnşallah oda olacak yakın zamanda işlerim nedeniyle gidemedim Ankara yenimahalle parti merkezine.
|
Akparti formunu bulmam; akpartiye uye olmak icin arama yapmiştim.ama direk bu formla karşilaştim.
|
Farkedermi reis nerde biz orda !!!
|
Fark edermi reis nerde biz orda allahin izniyle
|
Ak parti kadın kollarına üye olmak isterken bu forumu buldum ve tereddüt etmeden üye oldum 😊
|
Üye olmak istiyordum karsıma çıktı
|
TWİTTERDA BİNALİ YILDIRIM KONUŞMASINI DİNLERKEN DİKKATİMİ ÇEKTİ ÜYE OLMAK İSTEDİM.:)
|
Gençlik kollarına üye olmak istedim ve burayla karşılaştım. :çiçek:
|
nette karşıma çıktı üye oldum .
|
Ben kendim araştırdım
|
AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler
|
Sayfadan bir bilgim yoktu. Siyasetten pek bir şey anlamıyorum. Ama son zamanlarda Cumhurbaşkanımızın konuşmalarına denk geldim. İlgimi çeken ve aynı zamanda hoşuma giden sözleri oldu. Bende bir Ak parti li olarak bir sitesi olabileceğini düşünüp araştırma yaptım ve üye oldum.
|
Ak Davalı Ak Sevdalı Bireysel Bir Vatandaş Olarak Merak Etti Üye Olmak İstedim Bu Forum u Görünce İşte Bu Dedim
|
Konya akparti binasina gidemedim. Internetten uyelige baktim. Siteyi buldum elhamdulillah uyeyim. Mutluyum. Ne mutlu bize ki boyle bi imkana sahibiz :):gül::w::güzel:
|
Evet demek için burdayız
|
Sevdalıyım ak partiye çok seviyorum bu benim partim yaşasın R.T.E her daim arkandayız başkanım
|
AK parti sayfasındayken böyle bir forumun olduğun geçte olsa farkettim ve hemen üye oldum. Emeğinize teşekkürler.
|
Uzun zamandır araştırıyordum internetten buldum ve üye oldum
|
Ak parti
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler
|
Yaşasın Baş Komutanımız R.T.E
|
biz ailecek AKP liyiz araştırma yaptım biraz çevremden bu şekil bir site olduğunu örendim tabi hemen üye oldum ;1
|
Kendi kendime araştırdım buldum
|
Ak parti üyelik şartlarini ararken rastgeldm
|
Ak Parti Gençlik kollarına üye oldum fakat hiçbir toplantıya ve etkinliklere çağrılmadım. Bu sebeple internet üzerinde araştırmalar yaparken bu forumdan haberdar oldum. Malum referanduma az kaldı. Bizde İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali üzerimize düşeni yapma arayışı içindeyiz :)
|
AKP ye hizmet etmeyi dileyen ve bu güzel halkın büyük hizmetkarı reisimizin hizmetinde bulunmak istedim hep ve kutsal davamızı iyice inceledikten sonra kardeşimin önerisi ile foruma üye olmaya karar verdim. Hatta ilerleyen zamanlarda il teşkilatlarında da görev yapmak istiyorum.
|
Arkadaşımıza eşimize dostumuza anlatıyoruz Ak Partinin güzelliklerini. Bunun yeterli olmadığını düşündüm ve üye olup sizlerden aldığım bilgilerle daha profesyonel hareket etmeyi düşündüm ve üye oldum.
|
Aslında ak parti gençlik kollarına üye olmak için geziyor dum bunu buldum bende denemek istedim
|
AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun. teşekkürler
|
Alıntı:
|
İnternet araştırması sonucu haberdar oldum
|
biz ailecek AKP liyiz araştırma yaptım biraz çevremden bu şekil bir site olduğunu örendim tabi hemen üye oldum
|
Öncelikle bir kağıthane li olarak sayın başkanımız Fazlı Kılıç sayesinde akpartiye daha sıcak bakmaya at gözlüklerimi çıkarıp yapılan ve bizleri ileriye taşıyan çalışmalara baktım.Hep icraat var.Diğerlerine bakıyorum hep Laf Hep Laf.Sonunda karar verdim.Siteden araştırp buldum.:)
|
Akp referandum sarkisini bakarken bide akp asi olarak google den buldum
|
Gündemi ve çalışmaları merakla takip ederdim ve böyle bir sitenin var oldugunu okudum iyikide okuyup gördüm gazete olsun dergi olsun kitap olsun sürekli okuyorum ve artık burdan rahatlıkla takip edebilirim partimizin çalışmalarını.
|
ben koyu aklı olduğum için mitinge ak şarkılar arıyordumbuldum indirdim cd attım.vede baktım idealistgenc die site oraya üye oldum ...tanıştım ordaki ark.sonra burayı açtıklarını sölediler bende HEMEN üye oldummmm....ve de BURDAYIM...
İYİ Kİ OLMUŞUM :D :D ;) ;) ;) __________________ ~√V''^√~√V ^√V'^~--------------------------- |
2000 yılından beri aktif bir akgönüllüyüm fakat geç kalınmış bir üyeyim.. yaklaşık 17 yıldır bir fiil takipçisi oldum ve görüşlerimi çevreme yaydım.birilerinden değil tamamen empati gözlem ve araştırmalarım yoluyla ak gönüllü oldum.
|
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013194764985 Arkadaşlar Allah rızası için şikayet edin yurtta gizlice fotolarımızı çekip birine vermişler para vermezsek bütün arkadaşlarımıza yaymakla tehdit ediyolar. Allah rızası için şikayet edin profili..
|
merhabalar öncelikle aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.sizden nasıl haberdar olduğuma gelince. avcılar ilçe örgütündeki üyelik güncellememi yaparken fark ettim ve aranıza katılmak istedim. hepinizi saaygı ve türkü sıcaklığıyla selamlıyorum. hoşçakalın..
|
Alıntı:
|
Internetten gezinirken
|
| All times are GMT +3. The time now is 17:07. |