Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Tek Cümleyle Ak parti forum üyeleri.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26304)

Demokrat 07-24-2008 15:13

Tek Cümleyle Ak Parti forum üyeleri..

Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
ben yokum sanırım benide ekle :-*

seni hic tanimiyorum ki, tanimadigim insanlar hakkinda fikir üretme gibi bir huyum yoktur, zamanla insallah :)

Supraliminal 07-24-2008 15:14

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
ben yokum sanırım benide ekle :-*

seni hic tanimiyorum ki, tanimadigim insanlar hakkinda fikir üretme gibi bir huyum yoktur, zamanla insallah :)

eski nick AkGenc*onur
belki hatırlarsın :)))))

Demokrat 07-24-2008 15:16

bana bunak muamelesi yapiyorsun, farkinda misin ;D ben seni ve nickini sikca görüyorum ama senin hakkinda fikrim yok dedim, yani öyle aklimda kalan yorumun olmaliki o noktayi dile getirmeyelim, dikkat ettiysen burada herkesin en cok dile getirdigi noktayi dile getirmisim :)

Hıfz-ı lisan 07-24-2008 15:16

Abi yanlış anlamazsanız listeden neden silinecekler var ::) cevap vermezseniz anlarım :)

murat kurt 07-24-2008 15:17

Abi ben ve öss ne iş :D

Supraliminal 07-24-2008 15:18

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
bana bunak muamelesi yapiyorsun, farkinda misin ;D ben seni ve nickini sikca görüyorum ama senin hakkinda fikrim yok dedim, yani öyle aklimda kalan yorumun olmaliki o noktayi dile getirmeyelim, dikkat ettiysen burada herkesin en cok dile getirdigi noktayi dile getirmisim :)

yok estağfurullah ne haddime bunak muamelemesi falan bana yakışmaz :-*

Demokrat 07-24-2008 15:20

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Abi yanlış anlamazsanız listeden neden silinecekler var ::) cevap vermezseniz anlarım :)

kimileri listede olmayi haketmiyor kardes :) ayrica bazi arkadaslar artik bu diyarda degil :(

Demokrat 07-24-2008 15:21

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Abi ben ve öss ne iş :D

murat o zaman sana bir itirafta bulunayim ben seni öss ye hazirlanan cömez saniyordum hani benim argede görev teklifine "abilerim istemedi, ders calis dediler" demistin ya oradan yola ciktim ama sana daha kral bir cümle bulacagim emin ol 8)

murat kurt 07-24-2008 15:23

O ders finaldi :D

Sağol abi yani beklediğimden değil de :-X beni çömez sanmasınlar 8) (made in Demokrat)

Demokrat 07-24-2008 15:24

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
O ders finaldi :D

Sağol abi yani beklediğimden değil de :-X beni çömez sanmasınlar 8) (made in Demokrat)

bende o zamanlar hep kazik kadar adam olmus hala daha öss ye hazirlaniyor diyordum ;D ;D

All times are GMT +3. The time now is 06:46.