Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dualar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8913)

Ruh-i zar 06-13-2008 17:57

DUA KARDEŞLİĞİ

vayy hayırlı olsun Emre ???

ENGİNEER 06-13-2008 18:00

DUA KARDEŞLİĞİ

İlk defa çalışıyorum...Adama ilk önce ''özel üni'de okuyan bi genç var sana gelse olurmu'' demişler...Oda ''gelsin ama ben öyle zengin çocuğunu 24 saat çalıştırırım'' dmiş gülere...

Ben görüşme yaptıktan sonra aramış babamı ''melek gibi çocuk yaw'' demiş ((:

Banada melek diyen varya artık gam yemem 8)

Meftun 06-13-2008 20:18

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
İlk defa çalışıyorum...Adama ilk önce ''özel üni'de okuyan bi genç var sana gelse olurmu'' demişler...Oda ''gelsin ama ben öyle zengin çocuğunu 24 saat çalıştırırım'' dmiş gülere...

:D :D
ya emre biz zeyneple iş arıyoruz nasıl buldun nerden buldun bize de bir yol göster abi :'(

ENGİNEER 06-14-2008 01:26

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:D :D
ya emre biz zeyneple iş arıyoruz nasıl buldun nerden buldun bize de bir yol göster abi :'(

Ohoo İstanbul'da olsanız hemen bulurdum valla...Çok geniş bi çevresi var babamın özellikle ama durun bakalım bide beğenmezler felan hava atmayalım... :)

Bu arada Zeynep mesajının sonunda ''birileri dua ederse'' demiş görmemişim onu...Ederiz tabi...etmemek ne demek 8)

Eşref 06-14-2008 01:31

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

İyi bir maaşa çalışmaya başlıyorum yarın...Artık zar zor girerim buraya ama olsun...Hayatta başarı için alın terini akıtmak şart...
Hayırlısı :)

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Çok sevindim.

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

İyi bir maaşa çalışmaya başlıyorum yarın...Artık zar zor girerim buraya ama olsun...Hayatta başarı için alın terini akıtmak şart...

aaaa emre ne güzel hakkında hayırlısı olur inşallah

ben de öğrenci bulsam özel ders versem ne süpeer olur belki birileri dua ederse 8)

Benim öğrencilerden birkaçını göndereyim. Hele biri var, öyle haylaz ki baş edemiyorum. Adres ver, yarın göndereyim :D Şaka bir yana dualarımız seninle.

ENGİNEER 06-14-2008 01:36

DUA KARDEŞLİĞİ

Teşekkür ederim hocam çok saol... :)

Berika 06-14-2008 01:37

DUA KARDEŞLİĞİ

Allah razı olsun :)

sümeyra 06-14-2008 01:37

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Emre hayırlı olsun ablası çok sevindim :) Rabbim kolaylık versin :)

tayyipleyiz 06-14-2008 01:39

DUA KARDEŞLİĞİ

Emre banada iş varmı ? :)

ENGİNEER 06-14-2008 01:39

DUA KARDEŞLİĞİ

Teşekkür ederim Ablacım Allah razı olsun...

Levent abi valla o kadarda klas bir iş sayılmaz benimki ama istersen benim patronum olabilirsin ben kabul ederim yani :)

All times are GMT +3. The time now is 00:28.