![]() |
abdulah bey çok teşekkür ederim kusura bakmayın biraz geç cevap verdim wep sitesini çözemedim mesaj nerden yazılır bulamadım aranıza doğruları gördüğüm için katıldım saygılar
|
Kendim araştırdım ve üye oldum
|
Nette dolaşırken tesadüfen
|
googledan
|
ak partiyi hep testeklemisimdir ülkemize verdigi huzurdan saygıdan dolayı HERSEY SEY TÜTKİYE İÇİN
|
İnternette araştırarak buldum.
|
Akrabalarım sayesinde
|
Kendim araştırdım
|
İnternet sayesinde
|
2004 ten beridir destekliyordum üye olmak bu güne nasipmiş inşallah hayırlısı olur vatana millete
|
üye olmak istiyordum yıllardır bu gün aklıma internete bakmak geldi sayfayı buldum ve üyelik işlemlerimi başlattım aranızdayım sanırım
|
Merhabalar yeni üye oldum acaba tekrarlar il başkanlığına gidio üye olmam gerekiyormu
|
Bu ülkeye barış saglicak huzur getircek tek iktidar olduğu için üye oldum .
|
Gençlik kollarıni uzun suredir takip ediyordum çalışmaları çok beğendiğim için araştırdım ve burayı buldum hemen üye oldum
|
Babam tavsiye etti, Gündemden haberdar olmak neler olup bitiyor iç yüzünü anlamak ve insanların fikirlerini öğrenip şekillenmek için üye oldum;1
|
Açıkçası ben böyle bir forum oluşturmayı düşünüyordum; gençlerimiz hızlı çıkmış Allah Razı Olsun, emeklerine sağlık....
|
ak parti gençlik kollarına şimdiden hayırlı olsun
|
uzun zamandır vardı aklımda nasıl olduysa ınternetden buldum iyi oldu
|
uye oldum şimdiden mutlu oldum hayırlı vesiler olsun
|
inşallah 16 nisan referandumla girecez
|
şimdiden butun uyelerimle kutlarım
|
bugun mutlu huzurlu hissetdim şimdiden hayırlı vesile olmsasını temenlı ediyorum
|
valla buzamana kadar uye olmamıstım sonra interneden oldugumu ögrendim iyi oldu uye oldum
|
acil
yardım
|
:gül:
|
Selamun aleykum
|
İnternette ak genç hakkında araştırma yapıyordum onda gördüm
|
Ak partili olupta haberdar olmayanmivar
|
Yeni bir turkiye için bende varim:gül:
|
internetten kendim kydoldum
|
Arkadaşlar merhaba
|
Ak parti gençlik kollarında olan bir yakınım bahsetmisti bu formdan bende katılmak istedim :)
|
internette bakınırken haberdar oldum bu siteden.
|
Yeni bir turkiye için bende varim
|
İnternette denk geldi
|
Alıntı:
|
sevda:gül:
|
Arkadaşım sayesinde ben gidip başvuracağimi ona söyledim oda buradan başvuran bileceğimı söyledi
|
Tesaduf
|
Bes mj olayı ne yeniyimde sorum vardı ama konu acamıyorum
|
| All times are GMT +3. The time now is 15:17. |