![]() |
Zamanında gençlik kollarına nasıl üye olunur diye Google'da arama yaparken burayı bulmuştum. |
Eşim İsa ÇIKRIKÇI sayesin de formdan haberdar oldum
|
Kendi isteğim ve arayisimla buldum ve ak partiye olan sevgim ile
|
Selamın Aleyküm
Bende yeni bir üyeniz olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla |
Arkadaşlardan haber dar oldum
|
kendim buldum formu
|
Kendim buldum hayırlara vesile olsun
|
kendim araştırdım buldum araştrımayı seven karakterim var
|
AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun
|
Ak PARTİ
Ak Parti ile 2002 den berli üyesiyiz
|
ADIM
mustafa ay
|
Ak partiye sempatim son zamanlarda arttı özellikle sayın cumhurbaşkanım adeta bir idol oldu ve geçmişteki hatalarımı artık sizlerin rehberliginde yapmamak için araştırma içine girerken akparti forumu gördüm ve başlamak için ilk adımı attım
|
Partiye özel bi ilgiden dolayı internetten üye olmaya karar verdim
|
Sayın Recep Tayyip Erdoğanın Ak Parti Gençlik kollarından bahsetmesi ile ilgimi çekti
|
Uzun zamandır gençlik kollarına üye olmak istiyordum onun vesilesiyle akparti forumada üye oldum 😊
|
Gençlik kollarına üye olmaktı amacım onun vesilesiyle akparti forumada üye oldum
|
Esasında daha önceden hiçbir partiye taraf olmamakla birlikte son dönemde hem Ak Partiye hem de özellikle Cumhurbaşkanımıza olan sempatim fazlasıyla arttı. Partiyle ve devletimizin lideriyle ilgili paylaşımları okumak, yeni bilgiler edinmek ve güzel iletişimler kurmak için üye oldum. Siteyi Google üzerinden buldum.
|
NERDEN HABERİM OLDU
AKLIMA GELDİ KİMSENİN TAFSİYESİ DEĞİL HABERDAR OLMAK İÇİN
|
Alıntı:
|
Hoşgeldin
|
Herkes gibi gençlere verilen degeri yerine getirmek için bi yerden başlamak lazım diye düşünüyorum burda daha fazla bilgi paylaşımı gencler daha aktif rol oynaması gerektigi için bende burdayım
|
Kurucusu olan syn.rte nın büyükşehire olan hizmetin den bu yana hizmetlerinden dolayı aklımın öncüsü olmuştur
|
uyelik icin
Arkadaşı üye girişi yapmak isterken gördüm:güzel:
|
Aklıma geldi bende üye oldum
|
Internet aracılığı ile ak partiye uye olmak istedigim için araştırdım
|
Internet aracılığı ile yani takip ediyorum o şekilde kendi kendime haberdar oldum😄
|
Cumhurbaşkanımız sayesinde haberdar oldum
|
Slm internette ak partinin vermiş olduğu hizmetleri ve geleceğe yönelik projelerini araştırırken bu sayfayı gördüm ak partili bir birey olarak üye oldum.
|
Aslında benim aklımda boylebirsey yoktuki taki
Yasımı doldurmamla birlikte kendi kendime söyleyiş halinde bulundum kime oy verebilirim üye olmak istiyorum peki hangi partiye tabi çevremde bulunan insanlar vatanımızi topragımızı begenmeyen bir parti icin Laf kalabaligi ederler yani iktidarda kim var suan akp nasil bir sekilde ilerliyo güzel yolar hastaneler köprüler vs vs ne yalan söyliyim Cumhurbaşkanımızda etkiledi beni yani liderlik durusu var biz bu Cumhur baskanimizla Allah in izniyle dıs güclere karsi boynu bukuk durmayiz demem bu nlardan ibaret 18 yaşımı doldurmamla ile birlikte kendi hür ve irademe sahipim hepimizin hayırlisı olur İnşAllah ikatidarı bırakmayız INSALLAH |
Ben forumdan internette gezerken buldum
|
İnternette araştırma sonucu forumdan haberdar oldum... :)
|
Akp gençlik kollarına üye olmak istiyorum nasıl üye olunur diye araştırırken bu grupla karşılaştım ...Teşekkür ederim;1
|
AK PARTİ FORMU
AK PARTİYİ TAKİP EDİYORUM BU ŞEKİLDE HABERDAR OLDUM VE KAYIR OLDUM
|
Gençlik kollarına üye olmak istiyordum ve araştıriken buldum ve cok mutlu oldum böylece daha çok haberdar olmak ve bilgilenmek mutlu edecek beni
|
Merhabalar.uzun zamandir aranız katılmayi düşünüyordum.oglumun öğretmen sayesinde sizden haber da oldum.hayirli günler
|
çok teşekür ederim
|
Icimden geldii sülalem chp yanlizlik diyelimm :)
|
Ben akparti gençlik kollarıyla ilk Kırşehir'de okurken tanıştım
|
İNTERNETTEN HABERİM OLMADU ELDEN YAPTIM AMA SİSTEMDE KAYDIM YOK
|
Akp üye olmak için aradığım googlede formune üye oldum :)
|
| All times are GMT +3. The time now is 01:19. |