Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Dikkat! Forum iftari icin 28 Agustos Pazar saat 19:00 da sirkeci garinda bulusuyoruz! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152750)

BlueMoon 08-29-2011 02:11

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 941465)
arlanmıyorlar ki :)

akıncı neredesiniz şu anda kimler var ayrılan varmı ? :)

Fırat 08-29-2011 02:17

Oh bize düşen telefon görüşmesi kardeşlik insan 3G falan açar bari :)

Hüdaverdi 08-29-2011 02:23

Kim kimdir la paintle haledin bakam öğrenek ;D

BlueMoon 08-29-2011 02:28

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 941469)
Kim kimdir la paintle haledin bakam öğrenek ;D

biz senin geleceğini düşünmüştük :) ama aramızda göremedik :)

Hüdaverdi 08-29-2011 02:41

Hacı saat 12 de uyandım aslında ama gidip salona uzandım,orada da kuşlar var,onlar yüzünden de baya uyumuşum kuşların etkisi çok oluyor derin uykuya.
6 da kalktım. Duş aldım 6 buçuk oldu,ben gelene kadar saat 8'i bulurdu trafik yüzünden.Oradada sizi bulamazdım.Yavuzdan almıştım adresi gidilecek yeri köftecimi neymiş ama yazmadım bir kağıda.Ottomanda öğrenince msn ye yazarım dedi yazmamış lavuk.Klakıp gelsem bile adres yok elde.
Yoksa erkenden gelcektim kuşçuları gezecektim sözde.

BlueMoon 08-29-2011 02:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 941476)
Hacı saat 12 de uyandım aslında ama gidip salona uzandım,orada da kuşlar var,onlar yüzünden de baya uyumuşum kuşların etkisi çok oluyor derin uykuya.
6 da kalktım. Duş aldım 6 buçuk oldu,ben gelene kadar saat 8'i bulurdu trafik yüzünden.Oradada sizi bulamazdım.Yavuzdan almıştım adresi gidilecek yeri köftecimi neymiş ama yazmadım bir kağıda.Ottomanda öğrenince msn ye yazarım dedi yazmamış lavuk.Klakıp gelsem bile adres yok elde.
Yoksa erkenden gelcektim kuşçuları gezecektim sözde.

yahu kuşun uyumaya etkisi varmı gerçekten bende uykusuzluk problemi var acaba 2 muhabbet kuşu alsam beni iyi uyuturmu ? :)

Hüdaverdi 08-29-2011 02:48

Aga kapıları açmıyorum,haliyle onlarında kokusu sebebiyle yoğun bir hava oluyor odada,deli gibi uyutuyor. Bizimkilerde hasta oluyor mesela kuş varsa oda da.
Kişiden kişiye değişiketkileri var.Ama kokuları gerçektende ya uyutur veya hasta yapar çok kötü.
Sabah 6 da uyumuştum zaten ama çok uyudum yoksa uyanırdım en geç 2 de kesin.

BlueMoon 08-29-2011 02:55

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 941488)
Enteresan. Bu nasıl buluşma böyle :)
Şahsen böyle bir buluşmaya dahil olsaydım yerimde duramaz anlatır da anlatırdım sınırlara riayet ederek :)
Hiç mi güzel bir anınız olmadı? :) Hiç mi gülmekten kırıldığınız bir anınız olmadı? :)

elbette güldüğümüz hatta gülmekten kırıldığımız anlar oldu :) ağırlıklı olarak forumu konuştuk, forumdaki konuları tartıştık, güncel siyasi gelişmelerden bahsettik bi de bakmışız akşam olmuş :) arkadaşlar gelsin detaylı olarak yazışacaz inşAllah.bu arada resimler kayboldu gitti onca mesaj arasında yeni konu açarak tekrar mı ekleyeyim ?

Beylerbeyi 08-29-2011 03:00

afiyetler olsun,

maveranın çenesi durmamıştır kesin :)

Cihannur 08-29-2011 03:00

1. Geleneksel Forum İftarı Fotoğrafları

Forum yönetimini ele geçirmeye çalışan örgütün elemanları bunlar mı? :ağla:

All times are GMT +3. The time now is 12:13.