![]() |
Ak parti gençlik kollarına üye olmak istiyordum Google'dan burayı buldum iyi ki Bulmuşum iyi oldu teşekkür ederim
|
Aslında 2015'te üye olmuşum fakat girmeyi unutmuşum şimdi ilgim daha da fazla artınca önceden kayıt olduğumu hatırladım.
|
Ak Parti formdan internette bakarken haberim oldu
|
Arkadaş tavsiyesi
|
Merhaba ,
AK PARTİ üye olmak istiyordum internetten araştrma sonucu siteden haberdar oldum |
Araştırmamın sonucunda haberdar oldum
|
Gençlik kollarına üye olmak için araştırma yaparken foruma rastladım.
Teşekkürler :) |
google aramada ilk sıra :)
|
Ak Parti Gençlik kollarından haberdar oldum tesekkurler..
|
Ben de internette buldum akforuma üye olmak içinmemnun oldum teşekkürler
|
Kendim araştırarak buldum
|
Kendim internet üzeri araştırarak buldum
|
forum' a nasıl ulaştım
Ak parti gençlik kollarına nasıl üye olunacağını araştırırken bu sayfada buldum kendimi sonra baya inceledim hoşuma gitti üye oldum. :güzel:
|
arastırım ve buldum
|
Bu foruma babam sayesinde üye oldum babam böle bi site olduğunu söledi ak partiye üye olmamı istedi bende ak partili olduğum için 1 dakika düşünmeden üye oldum.
|
Internet uzerinden haberdar olsum ak parti ye uyelik icin
|
Ak parti gençlik kolları olduğunu biliyordum. Düşünüyordum hep ama bugüne kısmet imis:)
|
bazen yenıden dedıgımız sey vardır benımde yenıden demem ak parti ıle bu formu bu sayede ksfettım :)
|
ak parti kuruluşundan bu güne kadar izlerken denk geldim ve bu şekilde haberdar oldum
|
Gençlik kolları sitesinden haberdar oldum.
|
yakın bir arkadaşım tavsiyesinden dolayı üye oldum 😊😊
|
Alıntı:
|
Yakın çevrem ve arkadaşlarım
|
Ben Sn Cumhurbaşkanı ERDOĞAN`İKİZ
Çok sevdiğim için akparti ye üye oldum. |
Google'dan arama motorundan üye oldum ve burdayım 😌
|
|
Muhammet Ali Ak
Sayın Recep Tayyip Erdoğan nın konuşmakta olduğu bir video yu izlerken Mescid-i aksa yı birlikte koruyalım kelimesi ni duyduktan sonra :ağla: benimde artık safımı belli edip koca yürekli bu adam ın izinden gitmem gerektiği hissiyatına vardım ve araştırıp buldum sizlere yemin olsun bu davada bende yanınızdayım.
|
başka bir forumda tesadüfen gördüm. görene kadar böyle bir forum olduğunu bile bilmiyordum aslında. İyi ki görmüşüm. üye olmaktan da gurur duyuyorum.
|
boyle bı forum oldugunu duymustum arkadaslarım sayesınde gordum ve katıldım her zaman yanındayız
|
bir liderin doğuşu ve bendeki bir lider aşkı ile kendimi burada buldum.(yaşamak hayat pastasını parçalamak değil paylaşmaktır) dünyada tek örneği olan ve bir dünya lideri ile aynı duyguları paylaşmanın vermiş olduğu gurur bir ömre bedel.SAYGILARIMLA...
|
Bende internetten araştırdım ve üye oldum
|
Girmemde ki amaç halkımıza yardımcı olmak
|
Babam soyledi iyiki katildim
|
Alıntı:
|
Sosyal aktivitelerde toplum içinde bulunmak sevdiğim partiden dolayı üye oldum
|
hasim5656
Bende bi sayfadan gördüm üye oldum iyi ki de görmüşüm
|
parti üyeliği arastırıken kayıt oldum
|
akp gençlik kollarına üye olmak istiyordum araştırma yaptığım sırada bu firma denk geldim:)
|
akp gençlik kollarına üye olmak istiyorsun bunun için google üzerinden araştırma yaparken bu foruma denk geldim
|
internet
|
| All times are GMT +3. The time now is 12:50. |