Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Milli Görüşçülerin Foruma Gelip AkPartiyi Karalamasını Doğru Bulmuyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1016)

as212 07-16-2007 21:52

Milli Görüşçülerin Foruma Gelip AkPartiyi Karalamasını Doğru Bulmuyorum

salağın biri akpartiforum@hotmail.com diye msn adresi almış kendine ak partiyi karalıyor.

nk1985 07-17-2007 20:54

gümüşhaneli yakışıyormu sana necisin bilmiyorum solcumusun mhpcimisin.
milli görüşdenim deme sakın sen milli görüş olamassın senin gibi insanlar başörtüsüne köpek diyenlere hizmet ediyor okadar. sizin karakteriniz milli görüşü para kazanma aracı olarak görensiniz barajın altında kalmaktansa solcuların himayesine giriyosunuz tarih bunu affetmez.

nk1985 07-17-2007 21:03

şunu merak ediyorum bu saadetçiler erbakan ölğnce ne yapacaklar bunlar kendini yerler görürsünüz. adam yürüyemiyor hala sözde koskoca parti adamın elinde hoca yüremiyor sağlık raporu alıyor ama solcuların kanallarında dolaşıyor solcuların gazetelerine röportaj veriyor hoca bunu cevabını nasıl verecek öbür dünyada solcular medyasına reiting kazandırmak haaa

allah bunu affetmez türk milleti de affetmeyecek

cas08 07-17-2007 21:07

Alıntı:

Fahrenheit Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar böyle bir konu açtım çünkü Milli Görüşçü arkadaşlarımızın bu forumda söyledikleri ve gerçeği yansıtmayan sözleri protesto ediyorum ;

Eğer gerçekten protesto ediyorsanız buraya mesaj atın etmiyorsanız veya milli görüşçüyseniz ve karalama yapıyorsanız bu topiğe yazı yazmayın !!

belgeleriyle milli görüşçüleri tuş ettim ama site yönetimi ödül olarak banladı

alisami 07-18-2007 14:30

Alıntı:

nk1985 Nickli Üyeden Alıntı
şunu merak ediyorum bu saadetçiler erbakan ölğnce ne yapacaklar bunlar kendini yerler görürsünüz. adam yürüyemiyor hala sözde koskoca parti adamın elinde hoca yüremiyor sağlık raporu alıyor ama solcuların kanallarında dolaşıyor solcuların gazetelerine röportaj veriyor hoca bunu cevabını nasıl verecek öbür dünyada solcular medyasına reiting kazandırmak haaa

Allah Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanını ve sestek verenleri affeder mi?
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=mdA7v16Xmag[/youtube]

Fahrenheit 07-18-2007 14:32

İlahi takdirdir bu kimse buna karışmaz daha ne olduğunu bu projeyi bildiğinden bile emin değilim
cehenneme bilet kesenler affolurmu ?

Hayal Tamircisi 07-18-2007 14:39

Alıntı:

nk1985 Nickli Üyeden Alıntı

Hoca rahatsız! doğrudur, öyle.
O'nu affetmeyeceğini düşündüğünüz Türk Milleti için ter döken bir zattan bahsettiğinizi hatırlatmak isterim.

Hasan ERBEK 07-18-2007 15:21

KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ.O YÜZDEN DİNİ SORGULAYAMAZSINIZ.

PROPOGANDA 07-18-2007 16:06

BUNLARIN AMACI ARAMIZA FITNE SOKMAKTIR. OLAY BU.
AYRICA KENDILERININ DUSTUGU GIRDABA AK PARTIYIDE TUTUP SURUKLEMEKTIR.

commandant 07-18-2007 16:08

buraya gelıp bıze laf atmaları dogru bunlar kendılerını ne sanıyor acaba aslında forumda akp uyesı harıc hepsını atmak gerekır

All times are GMT +3. The time now is 17:10.