![]() |
Alıntı:
O mantıkla ilerlersek onlara göre Akparti de Laiklik bazında anayasanın karşısında durmuş kapatılması yönünde uğraşlar olmuştur.Kapatılsa idi biz oy verenlerin iradesi nereye gidecekti!!!Yıllardır yapılan da bu değil mi?Türkiye kapatılmış siyasi partiler çöplüğü haline geldi..Hoş bir şekilde mi anıyorsunuz.Ama pardon unutmuşum demokrasi sizin cenahızda işlemeliydi,Hangi demokrasi ise o!!! Alıntı:
Yine de bilinen tarihten örnekler vereyim,1925 şeyh said isyanı ve binlerce kürdün öldürülmesi. 1937 Dersim katliamı, binlerce kürdün öldürülmesi.. Bulduğunuz üç beş fotoğrafla demogoji yapacaksınız aklı sıra:)Bakın aklı sıra diyorum.Ergenekonun maşası, faşizmin kölesi olmuşsunuz.BEn hiç bir zaman PKK'yı savunmadım.Burada PKK'nın meşruluğunu tartışmıyoruz.Siyasi bir otoriteden bahsediyoruz!Fakat aklı sıra dedim ya aklı(?) sıra... Alıntı:
|
Bir saniye sayın EÇİFTÇİ..PKK kürt köylerini basmadı diyorsunuz,nereden bu kanıta varıyorsunuz..Benim ablamın eşi Hakkari'li..Onlar'dan ben bizzat dinledim PKK'nın kürt köylerini nasıl bastığını,genç kızları alıp dağda biraz terör estirtip sonra tecavüz ettiklerini,genç erkekleri dağlara para vaadi ile dağlara çıkarıp zorla terörist yaptıklarını..Oğlunu vermek istemeyen anneleri ve babaları evlerde katlettiklerini..Bu konuda yüzlerce şahit gösteririm size..
Siz DTP'yi savunmuyoruz demişsiniz ama,PKK'yı iyi bir STK gibi göstermeye çalışmışsınız;bilerek veya bilmeyerek.. |
Evet fazla abartılı olmuş söyledikleriniz kaybettiğimiz 30 bin insanın nereden baksanız yarısı köyler'de şehirler'de katledilen sivillerden oluşuyor..
O halde kim katletti bu kadar insanı Tsk mı..? Ergenekona'da fazla kaptırmamak lazım o zaman katledilen 30 bin insanın yarısı Tsk'nın yarısı da Pkk'nın işi... Bari diğer 15 bin şehidi'de Ergenekoncu Tsk katletmiştir Pkk ve Apo masumdur deseydiniz'de tam olsaydı bari..! Pkk'yı Tsk'nın içinden destekleyenler var elbette ama bu o insanları pkk nın katlettiği gerçeğini değiştirmez.. |
Alıntı:
Şeyh Said isyanını bizzat yaşamış ihtiyar bir kadını bile buldum yaşananları ilk ağızdan duyabilmek için.Yaşadığım bölge toplu mezarlar bulunuyor.93 de veli küçük burada görevli bir askerken insanlar sokağa çıkamaz hale gelmiş.Binlerce genç öldürülmüş.PKK ile hizbullah'ı birbirine düşürmüşler.Bunları barıştırmak isteyenler de tek tek faili meçhul olarak kaybolmuş.Hatta 10 sene evvel bu yüzden kaybolan bir adamın nufüs cüzdanı geçenlerde ergenekon kapsamında delil olarak bulundu ve tv'da gösterdiler.Hepsi bir oyun, halk kullanılıyor. Bana şahit göstermenize gerek yok ben zaten içlerinde yaşıyorum.Her gün konuşuyorum bu meseleleri onlarla.PKKyı savunmuyorum sadece halkın iyi niyetini savunuyorum.PKK'nın başında yalçın küçük ve ergenekonun diğer üyeleri vardır:)Nasıl onu savunduğumu söylersiniz...Bütün olarak yazımdan anladığınız bu mu? Alıntı:
|
[quote=eciftci;693943]Bu laf çok komik gerçekten, demokrasi sadece bizim cenahımızda işleyen bir olgu değildir!!!CHP zihniyetinde olduğu gibi hoşunuza gitmeyen insanları yok sayamazsınız.Terörü savunanları değil ona oy veren insanları yok saymaktan bahsediyorum.Demokrasilerde parti kapatmak gülünçtür, saçmadır, akla mantığa sığmaz bir olaydır.Libya'da bile parti kapatmak daha güçtür:)
Başka yoruma gerek varmı ? Yani sen terör istiyorsun terörü haklı buluyorsun pkk yıda savunuyorsun Libyada zaten yeteri kadar demokrasi olmasığı için muhalafet bile doğru dürüst yapamazsın doğru dürüst muhalafet muhalafet olmadığı için parti kapatmaya gerek kalmıyor zaten sen ABD gitte El Kaideyi savunan bir parti kurbakayım İsrailde git Haması savunan git bir parti kur bakayım ne oluyor O mantıkla ilerlersek onlara göre Akparti de Laiklik bazında anayasanın karşısında durmuş kapatılması yönünde uğraşlar olmuştur.Kapatılsa idi biz oy verenlerin iradesi nereye gidecekti!!!Yıllardır yapılan da bu değil mi?Türkiye kapatılmış siyasi partiler çöplüğü haline geldi..Hoş bir şekilde mi anıyorsunuz.Ama pardon unutmuşum demokrasi sizin cenahızda işlemeliydi,Hangi demokrasi ise o!!! Ne yapsaydı bizde elimize silah alıp dağamı çıksaydık daha önce bu partinin lideri hapise atıldı siyasi yasak geldi daha önce mensubu olduğu siyasi görüşün partileri 2 kere kapatıldı biz dağa çıkmadık orayı burayı basıp katliamlar yapanları savunmadık yine demokratik yolları denedik bak bu gün tek başına iktidarız Allah aşkına komik olmayın siz anlatmıştınız Dersimde komşunuzun anlattıklarını!!!Şuurunuzu mu yitirdiniz yoksa?Komik buluyorum bu yüzden.Tarihinizi bilmemenize de üzülüyorum.Bana utanmıyor musunuz demişsiniz;1Haysiyetiniz yok demişsiniz;1Siz haysiyetliyseniz ben değilim efendim, siz insansanız ben değilim.Tartışma ahlakından yoksun, İnsanlıktan nasibini almamış mahlukatla aynı kefede olamam zaten, kusura bakmayın;;) Yine de bilinen tarihten örnekler vereyim,1925 şeyh said isyanı ve binlerce kürdün öldürülmesi. 1937 Dersim katliamı, binlerce kürdün öldürülmesi.. :hihi2: Sen işte pkk yı haklı çıkarmak için işte askerlerin yaptığı kanunsuz şiddet olaylarını bahane gösterdin bende sana dedimki birkere dedim askerlerin yaptığı şiddet olayları 1990 sonrası Tansu Çiller dönemlerinde oldu pkk 1978 de kuruldu hani pkk 1978 öncesi askerlerin yaptığı bir zorbalığı bahane ederek kurulduysa nere ne zaman olmuştur ispat et dedim sen baktın yemedi gittin taa dersim olaylarına oraları karıştırdın bu kadarda kıvırma kardeşim üstelikte ben sana dersimden filanda bahsetmemiştim buda yalan bak ben sana ne bahsetmişim gör BEN SANA BU KONUDA TIKLA ŞUNLARI ANLATTIM : Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bulduğunuz üç beş fotoğrafla demogoji yapacaksınız aklı sıra Ne diyeyim sadece yazıklar olsun Çok samimi söylüyorum Bir kürt olsaydım sizin gibilerden utanç duyardım . :)Bakın aklı sıra diyorum.Ergenekonun maşası, faşizmin kölesi olmuşsunuz.BEn hiç bir zaman PKK'yı savunmadım.Burada PKK'nın meşruluğunu tartışmıyoruz.Siyasi bir otoriteden bahsediyoruz!Fakat aklı sıra dedim ya aklı(?) sıra... Eeee amma döneksin sabahtan beri pkk yı savunuyorsun Sonrada ben hiç bir zaman pkk yı savunmadım diyorsun senide kaaale almaklamı hata yaptık acaba ? Üsluba bakın hele üsluba.Sokak kavgası yapılıyor sanki:hihi2:PKK kürt köylerini basmamıştır.Oturduğunuz yerden ergenekonun uydurmalarına, yandaş medyanın laflarına inanın, onlara hizmet edin.YAKIŞIR faşistlere!Yazdıklarınızın zerresi doğru değil.Kulaktan bir şeyler duymuşsunuz, muhtemelen aydın doğan'ın medyası bu konuda kaynak teşkil etmiştir:karizmatik:DTP'yi kimse savunmuyor bu forumda.Siz demokrasiden dem vuranlara DTP yandaşı ve PKKlı diye çamur atabilecek tiynette birisiniz.Fakat siz öyle düşünseniz de düşünmesiniz de ben sizin bihaber olduğunuz evrensel hukuktan bahsediyorum.Bu ülkede hiç yaşanmamış bir hukuktan, demokrasiden.Burada terörü değil demokrasiyi savunuyorum, terörü değil halkın iradesini savunuyorum..[/quote] PKK kürt köylerini basmadı pkk bebekleri öldürmedi pkk katliamlar yapmadı onları asker öldürdü iması yaparaktanmı demokrasiyi savunuyorsun ? Biz pkk dan nefret ediyoruz savunanlardanda nefret ediyoruz çünkü Onlar kürtleri ve türkleri çoluk çocuk yaşlısı genci hamilesi demeden hunharca katletti insan ama sen utanmadan böyle birşey olmadı diyorsun hani biz batıdayız bize yutturmaya çalışıyorsunda şu forumda bir çok kürt kardeşim var onlarıdamı enayi yerine koymaya çalışıyorsun yaw kardeşim utan beah her gün pkk yandaşlarının doğudaki yakıp yıktıkları yerleri canlı canlı izliyoruz milletin dükkanını ekmek teknesini yakıyorlar budamı yalan gerçi senin beynin yıkanmış sana ne desek boş Şunuda unutma bu forumda DTP kapatılmamalı diyenlerin çoğu terörün bitmesi için dtp nin kullanılmasından ama kullanılmasından yana tasvip ettikleri için demiyorlar kapatılmasın diye senin anlıyacağın dereye gecene kadar ayıya dayı demek gibi birşey :w: |
YAzmadığım şeyleri yazmışım gibi gösterdiğiniz için asıl size yazıklar olsun.Okuyuz azıcık.BEnim yazdıklarımı anlamıyorsanız bu konu hakkında piyasada bir sürü kitap var.Hakareti üslup zanneden biri var karşımda.yazılarınza cevabım bir önceki mesajda gayet açık bir şekilde ifade edilmiştir.Ben PKKnın yaptıklarını yok saymadım.PKK binlerce askerimizi öldürmüştür fakat sizin benim yazdıklarımdan aanladığınız benim PKKlı olmamdır.Yazık!Kapatılmasın diyenlerin yazılarını bile okumamışsınız.Hep yaptığınız da bu değil mi?Hakaret ederek iftira atarak haklı görünmeye çalışmak.Kürt olsaymışmış utanırmışmış:)Sizin gibi faşizan eğilimli insanlar dağdalar efendim:)Dağda olurdunuz:)Türk tarafımdan utanıyorum sizin gibi insanları gördükçe.cevap verecekseniz seviyenizin biraz üstüne çıkmaya çalışın, bu seviyede müfteri görünüyorsunuz.Çünkü yazdığınız youmlardaki ifadeler doğru değil.
|
Kapatılmamalıydı !..
DTP'yi kapatmanın çözüm olamıyacagını hepimiz biliyoruz.. Dtp kapatılır yarın CTP gelir.. Açılım sürecine zarar verecegi kanısındayım.. Keşke siyasi yasaklar olsaydı fakat partiye dokunulmasaydı.. |
PKK kıyafetleriyle askerin köyleri yaktığı bizzat itiraf edilmiştir.Zaten PKK ergenekonun maşasıdır.Birbirinden haberdar olarak iş yapıyor adamlar.Köyler yakıldığında PKK'nın haberi yok muydu elbette vardı.Hatta onlar da yol göstermiş olabilirler, yani başındakiler.Dağa çıkanlar çünkü daha çocuk.İnanın çocuklar14-15 yaşında çocuklar.Ne beklersiniz o yaştaki çocuklardan.Ben de güneydoğuda çalışıyorum.Buraya gelemeden evvel ben de sizler gibi düşünüyordum.Ancak olaylar gösterildiği gibi değil.Gelip bir görseniz, ızdırap insanı olacaksınız belki...
Şeyh Said isyanını bizzat yaşamış ihtiyar bir kadını bile buldum yaşananları ilk ağızdan duyabilmek için.Yaşadığım bölge toplu mezarlar bulunuyor.93 de veli küçük burada görevli bir askerken insanlar sokağa çıkamaz hale gelmiş.Binlerce genç öldürülmüş.PKK ile hizbullah'ı birbirine düşürmüşler.Bunları barıştırmak isteyenler de tek tek faili meçhul olarak kaybolmuş.Hatta 10 sene evvel bu yüzden kaybolan bir adamın nufüs cüzdanı geçenlerde ergenekon kapsamında delil olarak bulundu ve tv'da gösterdiler.Hepsi bir oyun, halk kullanılıyor. Bakın bu söylediklerinizi inkar etmiyorum evet Askerin emirle bombaladığı yaktığı,yıktığı köyleri bende biliyorum... Ergenekon ile Pkk'nın beraber iş yürüttüklerini'de biliyoruz burda anlatmak istediğimiz Pkk'da köyler'de katliam yaptı resmi olmayan katliamlar ergenekonculara ait olabilir ama 15 bin kişiyi'de Pkk katletti... Adamlar köylere gelip hem katliam yapıyor hemde yiyecek içecek kaçırıyor.. Demek istediğim siz bütün suçu ergenekona yıkmak istemişiniz bütün katliamları onlar yapmış sanki sen böyle dersen bende o zaman 15 bin askeri'de onlar şehit etti Pkk hiç olay yapmadı masum o vakit derim.. Pkk'da köy bastı katliam yaptı en az ergenekoncular kadar emri başka yerden almış olabilirler ama katliamı kendileri yaptı.. Evet bu pkk örgütü hem Tsk içinden hemde dış güçlerden destek alarak kuruldu bu yönden bakarsak yaptıkları bütün katliamlar'da destek verenlerin'de parmağı var... Bende askerliğimi Şırnakta yaptım dağa çıkanlar çoluk çocuk demişiniz o dağlar da çoluk cocuk hiç bir halt yapamaz... Çocuk yaşta gidende var elbet ama 15 yıldan 20 yıldan beri dağda olan bir ton terörist var hepsi tecrübeli.. Yani çoluk çocuk takımından oluşan bir örgüt değil... |
şimdi bizler diyoruzki açılım olsun türk kürt kardeş olarak yaşasın.ama bunun önüne engel oluyor bu kapatma.daha bugün hakkaride çıkan olayları izledik.
hiçbirimiz pkknın kalleşliğini gözardı etmeyiz hiçbirimiz pkkyı aklamaya çalışmayız ama dtpnin kapatılmasında olaya parti kapatmak gözüyle bakmalıyız.yoksa demokrasi adına kapatılması yanlış diyenleri çok kolay yaftalarız. dtp kapatıldı ne olur yeni bi parti daha kurulur oda kapatılır yenisi kurulur böyle kısır döngü halinde ilerleriz!!. parti kapatmak |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 22:56. |