![]() |
www.bizkackisiyiz.com!
Tuncay özkan ı buradan lanetliyorum.... bu yaptıklarının cezasını ağır ödeyecek....
|
www.bizkackisiyiz.com!
ben de çok sinir oluyorum. ya bi haberci bu kadar mı taraflı olur kardeşim. sonu cem uzan'a benzeyecek bu gidişle ;D ;D
|
www.bizkackisiyiz.com!
cem uzan gibi olsa yine iyi ondan daha kötü olur dine laf söylemeye devam ederse....
|
www.bizkackisiyiz.com!
yahu tuncay özkan ve ekibi ateş olsa nereyi yakacaklar çünkü hepsinin amacı kendi keselerini doldurmak;hepside ikbal peşinde koşan gözlerini hırs bürümüş insanlar....o yüzden bunların üzerine gidipte prim yapmalarına yardımcı olmayalim ;bırakalim yesinler birbirlerini..cumhuriyet mitinglerini gördük utanmasalar kürsüde yumruklaşacaklardı.bunlardan ne köy olur ne kasaba
|
www.bizkackisiyiz.com!
ben de bunlara prim verilmemesi taraftarıyım. garipler kaç gün oldu hatta ay heralde hala 1.000.000 kişiye ulaşamadılar. :) çırpınıyorlar ama faydasız. kendi çaplarında bişeyler yaptıklarını düşünüyorlar..
|
www.bizkackisiyiz.com!
bence de ama bu tuncay özkana çok gülüyorum.. söylediklerine kendi inanıyomu acaba
|
www.bizkackisiyiz.com!
Alıntı:
|
www.bizkackisiyiz.com!
başarılı olacağını hiç sanmıyorum başarı zeka gerektirir onda da olmadığına göre kafa yorup düşünmeye değmez....uğraşıp dursun ;D
|
www.bizkackisiyiz.com!
Alıntı:
|
www.bizkackisiyiz.com!
git işine kendini bisi zannetme sizi gidi kriz tacirleri yalancı vatanseverler bide tutmuş slogan atıyorsun .... >:( >:( >:(
|
All times are GMT +3. The time now is 03:20. |