Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Temmuz Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131485)

Delilin NuR 07-05-2010 17:51

Sondan ikinci olmak kötü bir duygu ...
Ama şükür genede sondan birinci olmakta vardı ...
ikinci olmakta bir şeydir ...
Zaten önemli olan katılmak ...:)
( Böyle diye diye sonuncu olacam sanırım ) ;D

.:Ay_Yıldız:. 07-05-2010 17:54

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764679)
Tüh gitti bir oy, çoklu oy kulanabilirsiniz yöneticilere söyleyin isterseniz

Ahmet abi Fırattan iyi propagandacı bulamazsın benden söylemesi.Kendi katıldığı ankette bile bunu yapmamıştı.Yoksa kontörleri fifty fifty mi :w:

dipnot; bu yorum espri mahiyetindedir. :)

Fırat 07-05-2010 18:06

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764782)
Ahmet abi Fırattan iyi propagandacı bulamazsın benden söylemesi.Kendi katıldığı ankette bile bunu yapmamıştı.Yoksa kontörleri fifty fifty mi :w:

Yanlış yorum..
Ahmet abiyle kendimiz için birşey istemeyiz ama birbirimiz için çok şey isteriz.. O istemez birinci olmayı kendisi için ama ben isterim. Bana gelince ankette bulunmak istmem o ise birinci olmalı ister.. İnce cizgiyi kaçırma güzel kardeşim..

İntifada 07-05-2010 18:10

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764796)
Yanlış yorum..
Ahmet abiyle kendimiz için birşey istemeyiz ama birbirimiz için çok şey isteriz.. O istemez birinci olmayı kendisi için ama ben isterim. Bana gelince ankette bulunmak istmem o ise birinci olmalı ister.. İnce cizgiyi kaçırma güzel kardeşim..

büyüksün...

Ukbâ 07-05-2010 18:10

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764713)
değerli arkadaşlar türkiye de izinde olmam nedeniyle temmuz ayında aktif olmayacağım o açıdan benim yerime daha aktif arkadaşlara oy verirseniz daha evla olur ayrıca yurtdışında yaşamam hasebiyle kontör işime yaramayacakdır o açıdan dereceye girsem bile lütfen beni değerlendirme dışı yapınki başka bir arkadaşın hakkını gasbetmeyim...
bu arada kısmetse bu hafta 'ukba' arkadaşımızla buluşuyoruz bol bol dedıkodunuzu yapacağız, abimizinde izni olursa resimleri sizlerle paylaşacağım..

İnşaAllah Galevera kardeş. İnsanların tercihlerini benden yana kullanması için elinizden geleni yapıyorsunuz, ama son gün bu oylamada büyük dönüşümler olur eminim.

Birde yönetim bu tür yarışmaları artık ayın ortasında düzenlerse çok daha iyi olmazmı ayın başında herkes oylarını kullanmaya başlamış.

Ukbâ 07-05-2010 18:12

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764716)
Vayy ne kadar hoş gelavere bizim içinde ayrıca sohbet edin ukba ile :) İnşallah bizlerde birgün onunla sohbet etme ayrıcalığı yaşarız.

Mutlaka olacak Ak kelebek :)

Ukbâ 07-05-2010 18:12

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764547)
Ukba bile listeye girmiş biz ne zaman gireriz artık bilmiyorum.

Ne o Hakan bey ben listeye girmek için aylardır uğraşıyordum. Siz ayda yılda bir mesaj yazmak ilemi listeye gireceksiniz ;1

Ukbâ 07-05-2010 18:13

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764315)
Hayırlı olsun, sayın ukba da sonunda listeye alınmış.

Böylelikle bende bukonu başlığına yorum yapma hürriyetime kavuşmuş oldum, çünkü sayın ukba listeye alınmasaydı bu konuya yazmayacak, oylamaya katılmayacaktım, bunu daha önce belirtmiştim.

Teşekkürler sayın yönetim.

Oylamayı henüz yapmadım, benimle kim iyi geçinirse onlara vereceğim biraz bekleyim:)

Teşekkürler abi sonunda baskılarınız yönetimde ses getirmiş olmalı :)

.:Ay_Yıldız:. 07-05-2010 18:15

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764796)
Yanlış yorum..

Aranızdaki dostluğu biliyorum. . Espriyle takıldım zaten Ahmet abi fırat abinin kıymetini bilsin mesajı verdim . Hemen böyle fevri çıkışlar yapmamak lazım. Çizgimizi de biliriz allaha şükür. Hadi hayırlı işler.

Hakan Özkan 07-05-2010 18:15

Ukba sen varsan ne bileyim ,ben olsamda sildiririm kendimi:)Galevera bu arada heveslenme ukba seni eker :) bir ikincisi bu buluşmadan benim haberim yok onun için olmaz:) üçüncüsü ise buluşma gerçekleşmeyeceğinden dolayı fotonuz olmaz:)

All times are GMT +3. The time now is 15:08.