![]() |
Alıntı:
Başka cesur gazete ve yazarlarda var, ancak ölçülerine bakmak gerekirse bana göre en cesuru ve en dürüstü Taraf ve Ahmet Altan'dır. Çünkü Taraf ve Ahmet Altan çok iyi şeyler ortaya çıkardı. Taraf Türkiye'yi sarsacak birçok gerçeği ortaya çıkardı. Ahmet Altan ise köklü bir yazardır. Hiçbir zaman düşüncelerini yazmaktan çekinmez. Gerek Atatürk hakkında, gerek Kürt Sorunu hakkında gerekse "Askeri vesayet" konularında çok cesur çıkışlar yapmaktadır. Ben Ahmet Altan gibi yazanı görmedim. Onu ilahlaştırmıyorum, sadece onun böyle olduğunu görüyor ve öyle olduğunu düşünüyorum. Taraf ve Ahmet Altan'a her kesimden muhalif insanlar var. Onları en çok demokratikleştiren de budur... Eğer sadece bir kesime hitap etselerdi ve sadece bir kesim tarafından sevilseydiler bence pek demokratik bir durumları olmazdı. Her zaman diyorum, demokratik ve tarafsız olmak çok zordur. Herkesin gönlünü hoş tutmak ve dengeyi sağlayabilmek çok zordur. Ahmet Altan ve Taraf ekibi o zorlukları çekmektedir şu anda... Sevgilerimle... |
|
Yeni Akit ile dürüstlük'te ve cesurlukta aşık atamaz :)
Bu milletin hem değerlerini koruma da hemde bu millete düşman olanları deşifre etmede Yeni Akit gibi nadir gazete bulunur bunu Milli görüşçü kisvemle söylüyorum çünkü ben partizan değilim :) Evet Taraf millete darbe yapmaya çalışan millet düşmanlarını deşifre etmede iyi bir gazete ama Allaha dine söven,dalga geçen kalemleri bünyesin de barındırarak bu milletin değerleriyle çelişmektedir :) Onun için tek kanatlıdır çift kanatlı değil.. |
All times are GMT +3. The time now is 22:32. |