Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   ZAMAN artık tirajda da 1 numara. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14094)

eses 12-19-2007 23:25

ZAMAN artık tirajda da 1 numara.

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eses Nickli Üyeden Alıntı
BİZ AKPARTİ ETRAFINDA TOPLANTİKK O YETERLİİ

içinde olmanızı tercih ederdim ;)

tavsiye için tesekkürler tartışma büyümesin o yüzden size cevap vermiyorummmmm

Beritan 12-19-2007 23:29

Alıntı:

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BİZ AKPARTİ ETRAFINDA TOPLANTİKK O YETERLİİ

içinde olmanızı tercih ederdim ;)

tavsiye için tesekkürler tartışma büyümesin o yüzden size cevap vermiyorummmmm

zaten tartısma cıksın dıye denmedımkı....

yasmin 12-19-2007 23:35

gazetemize abone ararken kütahya da bir dükkana girdim ve zaman gazetsinden bahsetmeye başladım dükkan sahibi ''anlatmana hiç gerek yok kardeşim bana 4 gazete geliyor fakat sana da abone olacagım 5 olsun''dedı bende ''mecbur değilsiniz olmayadabilirsiniz'' dedim ''kardeşim dedi ben sarhoşun,pisliğin biriydim,hayatımda ne kadar kötülük ararsan vardı bir gün ekmek arası birşey aldım yanında biramı actım keyif yapacaktım yemegımı yerken ekmegın sarılı oldugu gazete dıkkatımı cektı büyük harflerle ''alkol değil dua sizi rahatlatır,Allaha dayanın yazıyordu''ve benim kurtuluşum işte bu başlıkla oldu şimdi imkanım neye yetiyorsa bende varım''diyen bu abimiz şu an kütahya da hizmette en aktif esnaflarımızdan ve hayatında her şey yolundaymış..Belki zaman gazetesi bi vesileydi bu milli gazetede olabılırdı dıyen arkadaslarımız olur öyleyse şöyle düşünün gazete ekmek arası satan kişiye fazla gitmeseydi(ki o kişide 3 aboneliği varmış)oda ekmek arası sarmazdı...
ve bu gazetelerin dergilerin gelirlerinin yurt dışında aylık cok cüzi miktarlara çalışıp ek iş yapmak zorunda kalan adanmış ruhlara gönderildiğini ve bu kişilerin ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerine ragmen hakettiği kalıyetı kuramayan ögretmenlerimiz oldugunu düşünürsek bizim yaptıklarımız aldıklarımız onların yaptıklarının yanında kocaman bir sıfır olarak kalır diye düşünüyorum..saygılar..

eses 12-19-2007 23:37

ağzınıza sağlıkk yasmin

aksavaşçı 12-19-2007 23:39

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Ah bir de Zaman gibi değerli Vakit gazetemizin de tirajını biraz artırabilseydik, daha çok lafımız geçerdi bu memlekette........

yüzde yüz haklısın

yasmin 12-19-2007 23:43

teşekkür ederim eses :)

selahattin_ay 12-19-2007 23:45

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Ah bir de Zaman gibi değerli Vakit gazetemizin de tirajını biraz artırabilseydik, daha çok lafımız geçerdi bu memlekette........

yüzde yüz haklısın

kesinlikle katiliyorum.

eses 12-19-2007 23:52

darısı televizyonların başına

asıl önemli olan onlar memlekete gazete okuyan insanların sayısı belli
televizyonları herkes izliyor.bugün kanal 7 yada stv birinci sırada olunca yine aynı kavgalarmı olacakk
zorla yurtlarda stv izlettiriliyorrr.fotograf bilem çektimm.herkesin günlük on saat stv izleme zorunluluğu varr
ammar sende büyük ihtimalle tv5 de izlesek güzel olur diye bir çıkışla çıkarrrsın:)))))

Beritan 12-20-2007 00:11

Alıntı:

televizyonları herkes izliyor.bugün kanal 7 yada stv birinci sırada olunca yine aynı kavgalarmı olacakk
zorla yurtlarda stv izlettiriliyorrr.fotograf bilem çektimm.herkesin günlük on saat stv izleme zorunluluğu varr
ammar sende büyük ihtimalle tv5 de izlesek güzel olur diye bir çıkışla çıkarrrsın:)))))

yoooo tv5 ızlemıyorum.... ;)
benım amacım cıkıs degıl

Ayşe_Berra 12-20-2007 00:17

Alıntı:

Ben cemaate dahil değilim ancak kız kardeşim senelerdir yurtlarda evlerde kalıyor kimsenin de zorla stv izlettiğini duymadım,görmedim.kaset,cd izletiliyor ama senin bahsettiğin gibi dayatma yok.

All times are GMT +3. The time now is 06:10.