Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Başbakan yine GERİ ADIM ATTI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141260)

sadettin al 12-04-2010 23:40

cevap

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838598)
sadettin sen nasıl bir ağzı bozuk ve ne yazdığını bilmeyen yaratıkla uğraştığını bilmiyorsun.kendi çalıp kendi oynayanlardan.bir tane doğru haberini ve konusunu zor bulursun sadece yazılanlara lağım gibi akar.bak sen bir şeyler yazmışsın.beğenirim beğenmem ayrı şey.ancak beğenmediğim zaman eğer malum yaratık gibi ağzı nasılsa abuk subuk yazdınmı vay haline.bak senin yazdığını bile anlamadan dinlemeden yazıyor sonra uyarılar gelince heh bende onu anlatıyorum diye çark ediyor.böyle insanlarla akp nin sonu anap gibi partiler mezarlığı olur bekle gör.

sevgili orhan arkadaşım o akşam heralde o arkadaşımız sana yazmıştı o ilk konuşmasını fakat ben yazılanı üstüme alınca iş ora da koptu. ama haklısın arkadaşımız heyecandan olsa gerek biraz kırıcı olabiliyor. kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ben gençliğine veriyorum.diyeyim bizlere öyle insanlarda lazım fazla kırıcı olmamak kaydı ile

Mavera 12-04-2010 23:44

orhan seni ibrahim abiye havale ediyorum :)

orhan gündoğdu 12-05-2010 20:41

Alıntı:

sadettin al Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839442)
sevgili orhan arkadaşım o akşam heralde o arkadaşımız sana yazmıştı o ilk konuşmasını fakat ben yazılanı üstüme alınca iş ora da koptu. ama haklısın arkadaşımız heyecandan olsa gerek biraz kırıcı olabiliyor. kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ben gençliğine veriyorum.diyeyim bizlere öyle insanlarda lazım fazla kırıcı olmamak kaydı ile

heyecan iyidir.heyecanlanan insan ya bir hata yapmıştır yada doğruya çok yaklaşmıştır.yaş 40 .selam ve dua ile.

sadettin al 12-05-2010 21:04

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839858)
heyecan iyidir.heyecanlanan insan ya bir hata yapmıştır yada doğruya çok yaklaşmıştır.yaş 40 .selam ve dua ile.

büyüklere saygı aldığımız terbiyenin gereğidir.görüşlerimiz ayrı olsada hoşgörü her zaman bizleri yönlendiren unsurlardan biridir.

CeVHeR 12-05-2010 21:07

Sanki Orhan Aga ile Sadettin aga aynı kişiler. YAzı stilleri ne kadarda birbirine benziyor... ;ı:

sadettin al 12-05-2010 21:11

ne alaka kardeşim yazan insan aynı olsa aklı yokmuyazı stilini değiştiremez mi?

unnamed 12-05-2010 21:12

Alıntı:

sadettin al Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839442)

arkadaşın heyacanı filan yok..
gayesi doğruları söylmektir...
yaşa mı bakıyorsunuz düşünceyimi...
en basiti orhan 40 küsür yaşındayım diyor...
ama yaşına bak yazdıklarına bak...

CeVHeR 12-05-2010 21:13

Alıntı:

sadettin al Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839895)
ne alaka kardeşim yazan insan aynı olsa aklı yokmuyazı stilini değiştiremez mi?

Buda bir taktik olabilir tabi ki :)

sadettin al 12-05-2010 21:16

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839898)
Buda bir taktik olabilir tabi ki :)

yoksa sen mi orhanın diğer ismisin???

Mavera 12-05-2010 21:18

sadettin kardes sen orhani kaale alirsan yanlis yaparsin söyle eski bir mesajlarini incele bu sitede herkese hakaret eden, basbakanimiza yalan, iftira, camur atan, terbiyesizin önde gideni ;)
neden banlanmiyor derseniz bana kalsa yüz kere sutlamistim :)

All times are GMT +3. The time now is 03:51.