Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Ak partiyi değil...Arnavutköy Belediyesini Göreve çağırıyorum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145473)

Beritan 03-14-2011 01:07

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867560)
Canım benim Arnavutköy genelinde 1000 lik ve 5000 lik planlar geçen sene açıldı. Sana daha öncede söyledim orada belediyenin ciddi yatırımları var ve sokak çalışmaları tamamlandı. O sokaklar ile ilgili bir sorun varsa bunu yarın öğrenip gerekenin yapılması için elimden geleni yapıcam biliyorsun...

bekliyorum...yahu senin olaydan haberin var en azından rant elde etmeye çalışarak bana cevap vermiyorsun...sevim seni;:)

Beritan 03-14-2011 01:08

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867563)
Sen bu seçimde Ak Parti ye oy vereceksin iddiayı kaybettin unutma. :)

geçen seçimlerde babamı çok kırdım...halen vicdan azabı çekiyorum...
verme şansım yüksek...çift taraflı idda caizmi;ı:

Mavera 03-14-2011 01:09

olayin birde yargi boyutu var arkadaslar.. malumunuz yargi ak partinin elini, kolunu baglamak icin hükümeti, belediyeleri calisamaz duruma getirdi..
su ana kadar ak partili belediye olupta yargiya giden bir davada daha ak partili belediyenin hakli oldugunu görmedim..
nereye el atsan yok imar izni cikmiyor, yok yesil alan deniliyor, yok tarihi koruma kanununa giriyor, yok sahsa ait cikiyor, yok durdurma karari cikiyor..
bir cok önemli proje ki bunlardan en önemlisi galaport bile yargi yüzünden hala daha hayata gecirilemedi..

İntifada 03-14-2011 01:10

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867270)
Orası kozların alt tarafı belediye parkın hemen altı. Oradan altyapı geçicek o yüzden sadece mıcır serilmiş. Daha düne kadar hiç yolu olmayan, kaldırımları yapılmayan yollar için bu söylediklerine tamam derdim. Ancak şu an altyapı gibi biyük br çalışmanın Allah nasip ederse bitirilmesi hedefleniyor dolayısıyIa bu tip yollar artık mazide kalacak daha evvel arnavutköyün tümünü böyle resmederken şimdi cımbızla alır böyle afiş edebilirsin, desende haklısın ancak bu kadar görebilirsin onuda göstermek için elinden geleni yapıyosun.

yöneticiler hariç kırmızı yazmak yasak bildiğim kadarıyla :hmm

Feyza 03-14-2011 01:10

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867561)
normal bir vatandaş olarak size bu soruyu sorsam..
ve böyle bir cevap alsam..
size yaklaşımımı çok farklı olur...
AK Parti dönemi öncesini sormuyorum ben...
siz ne yaptınız vaadleriniz ne durumda onu soruyorum sadece...
buna üste çıkma politikası diyoruz biz...

Hay hay...
Bu şekilde sor bende cevaplayayım...
Ama müsadeniz olursa bunu yarın yapayım sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum ben ve saat baya geç oldu. Buraya yazılacak o kadar çok icraat varki baya zamanımı alacak.
Halis niyet ile bu soruyu sorduysanız eğer bu talebime kaçıyor demezsin heralde...

İntifada 03-14-2011 01:13

kaçıyor :(

unnamed 03-14-2011 01:13

körler sağırlar birbirini ağırlar...

Feyza 03-14-2011 01:15

Al işte tek hamlede soruyu halis niyet ile sormadığınızı ıspatladım. :)

Beritan 03-14-2011 01:18

feyza burda kişilere kendini anlatmak zorunda değilsin..
sen bu olayların aslını bana yarın öğrende..gerisini salla:saygılar:

unnamed 03-14-2011 01:18

ben soru sormadım...
konu sizin kullandığınız üsluptu...
şimdi niyet nedir?

All times are GMT +3. The time now is 05:10.